169

Иван

преди 4 месеца

ОСТАВКА!!!!!!

168

Анонимен

преди 4 месеца

Ами че нали ако каже че са проявили агресия веднага ще подпали собствената си черга. Убийците са му подчинени. Полиция да разследва сама себе си. Цирк!

167

Пенсионер

преди 4 месеца

До Анонимен 163 Ти не си ли част от това мизерно и жалко племе ?

166

Анонимен

преди 4 месеца

Молеца да излезе и да обясни за великите си РЕФОРМИ! Да обясни и пак за Шенген, че стана за смях на всички! Нали всичко щеше да цъфти и връзва от СИЛИТЕ НА ДОБРОТО, след лошите гербаджии. Аз нищо положително не видях за тези години, всичко си е по старому. Даже по зле с НОВИТЕ МИЛИОНЕРИ!

165

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя е еебати наглеца,на записа от камерата се вижда как преди да го изкарат от колата единия от полицаите няколко пъти рита по задния калник ка колата,а след това някоко души го мачкат на земята. По логистика на тоя милиционер на снимката ако аз утре почна да скачам върху нечия кола докато той е вътре значи не проявявам агресия.

164

Анонимен

преди 4 месеца

Едно време таксиметровите шофьори бяха утайката на обществото. Сега са полицаите - страхливи, лъжливи, прости и само се занимават с покровителстване на наркопласмент и прикриване на престъпления.

163

Анонимен

преди 4 месеца

При протестите пребиваха хора в бусове, в страничните улички, зад колоните се гавриха с други, застреляха в гръб с лично оръжие някакъв кокошкар за 20 лв, колко хора пребиха при протестите срещу Б. Михайлов, сега пак полицейско насилие... Докога? Някой ще вземе ли мерки? Тия "горе" докога ще се преструват, че не са видели и чули?

162

Анонимен

преди 4 месеца

Утре е вашият ред да ви пребият до смърт самозабравилите се ченгета! Може и наркотици да ви подхвърлят в джоба, за по-достоверно.

161

Анонимен

преди 4 месеца

"Когато нашите служители се приближават до колата за извършване на проверка, лицето вътре заключва вратите, затваря прозорците и отказва да се подчини на полицейското разпореждане. Към този момент той тръгва с колата, за да осуети проверката.", е много сложно да му стреляте в гумите и да неможе да продължи, много странно всичко, да не се окаже че т.н. младежи са стартиращи наркопласьорчета на "щат" при полицайте и целта Ви не е била просто да го арестувате а да му вземете телефона и утепате

160

Анонимен

преди 4 месеца

Страшна логика,подават сигнал срещу някого и той бива убиван като куче?

159

Анонимен

преди 4 месеца

Полицаите все се изкарват жертви, все преувеличават, очернят, демонизират човека и го изкарват ли не Джак Изко мвача. Има записи на действията им- единият дърпа пострадалия от колата, насила да го изкара, а другият сипе ритник след ритник върху другата врата на колата. Това ако не е агресия, какво е? Като озверели.

158

Анонимен

преди 4 месеца

Да де,ама всички записи показват едно,човекът е пребит до смърт от озверелите куки!

157

Анонимен

преди 4 месеца

Всъщност е прав. По време на гонката нещата изглеждат ок. Обаче боя след като са го спрели какво е? Не го знам тоя какъв е, явно не е читав, след като не спира при подаден сигнал затова. Но агресията на униформените след като са го обездвижили е прекалена. Биячите в униформа нямат място в полицията. Употребата на сила е до време и с мярка. А те нямат мярка. Като са ядосани се държат като ония от маалата.

156

Анонимен

преди 4 месеца

Джелатите начело с тоя гавазина незабавно трябва да бъдат уволнени и съдени!

155

Обективен

преди 4 месеца

И тоя е *** като шефа си министър Калин. Ако дъщерите на убития от полицаите не бяха се появили по телевизията,щяха да потулят случая. Но като стана медийно известен изведнъж назначиха ВТОРА ПРОВЕРКА. А какво стана с първата ???

154

1234

преди 4 месеца

Комисаря яко лъже.Всички видяхме клипа как настървено го "вадят" от колата.А и ако не имало никакво насилие как така "единия полицай е хоспитализиран с травми на главата и фрактура на ръката, обясни старши комисар Христов."

153

:)

преди 4 месеца

До Анонимен 160 Не два, а цели 9 - всички патрулиращи през онази вечер. Повече от странно.

152

Анонимен

преди 4 месеца

Едно време имахме армия от 150 х. и полиция от 15 х. Сега е обратното. Всеки тройкаджия с малко връзки става такъв. На тия ние им плащаме заплати, осигуровки и всичко. Накрая 18 ПОЛИЦАЯ преследват някакъв дето дори се оказа, че и нож нямал. Не само това ами и го убиват демонстративно. През това време около тях спокойно си минават дилъри, мутри, престъпници, ама те са ПРИЯТЕЛИ! Е за какво ни е накадърна полиция от 200 хил. нищоправци, ПРИЯТЕЛИ НА МАФИЯТА. Утре това може да се случи на всеки

151

Анонимен

преди 4 месеца

"Старши комисар Христов обясни, че на спешен телефон 112 е получен сигнал в 20:45 часа, че непълнолетни са заплашвани с нож от мъж на средна възраст. Отзовалите се на място два автопатрула са установили подателя на сигнала, който им посочва спрял наблизо лек автомобил, в който имало водач." От личен опит знам, че при подобен случай въобще не се изпраща патрул, тъй като не е спешен, а жалещите се съветват да подадът жалба в най-близкото РУ, а тук са изпратени 2 автопатрула, защо? издиша всичко

150

Боико казал че

преди 4 месеца

паднал човек не се бие ,ама като играеше Рамбо и срути цяла къща със гранатомета и като го осъдиха не съм сигурен сумата но беше към 50 000 евро ли какво ,та тогава сигурно е разбрал язък че всичките около него все каратисти ,ама те от тея където си спират ударите и не са яли на тайсън крошетата и не знаят защо при нокдаун се спира мача -