50

Анонимен

преди 4 месеца

УкриЛандия -> По времето на сОвецкия сОюз: 56 милион население. След сОвецкия сОюз: 42 милиона. След война с раЗЗия: 18 милиона. Хахахах.

49

Нищо лошо

преди 4 месеца

След като целият свят доставя оръжия на Окрайна, защо поне една държава да не доставя на Русия!?

48

Анонимен

преди 4 месеца

Непобедимата уж руска армия стана за смях в Украйна! Горките руснаци просят оръжия от Северна Корея! Жалка картинка!

47

Нищо лошо

преди 4 месеца

След като целият свят доставя оръжия на Окрайна, защо поне една държава да ме доставя на Русия!?

46

Анонимен

преди 4 месеца

Няма страшно. Нали войната е до последното укри? И как ще дойде последното укри, ако Русия не стреля? Айде, давайте да даряваме оръжия на укритата, да не вземат да се откажат, да се мятат в окопите и да идва това последно укри, а след него да им закриваме територията. Хахах.

45

Какво

преди 4 месеца

пак са нарипали руските трoлчета. Луд умора няма!

44

Анонимен

преди 4 месеца

До хе хе хе, първо: трудно се спори с мало*yмни про-руски ****оти, които освен да копират от скрипта друго не умеят! Второ: когато вие руските тpoляци заливате форума с едни и същи брътвежи, воденето на някакъв смислен диалог е невъзможен! Убеден съм че никой нормален не си губи времето да ви чете еднотипните постове, а какво остава пък да им отговаря

43

хе хе хе

преди 4 месеца

Горките евроатлантици, вече даже не се мъчат да коментират нещо. Само тихо цъкат минусчета с VPN-а. Ама те от Посолството само за цъкане на минусчета не плащат:)

42

Анонимен

преди 4 месеца

Да очакваш помощ от Северна Корея, за да можеш евентуално да победиш 5 пъти по-малка държава? Това не е ли достойно за съжаление?

41

Бай Дрън

преди 4 месеца

Е то ембаргото към Корея от Русия падна така, че не се изнасят само оръжия, а се внасят и много стоки, необходими на севернокорейците. На това му се вика търговия, ако някой на Запад е забравил. Те свкнаха само да изнасят контейнери към колониите си и да прибират пачките. Забраеиха какво е търговия в истинския смисъл на думата.

40

Деди

преди 4 месеца

"Решението на Пхенян да достави боеприпаси в мащаб още веднъж подчертава сериозната заплаха, която Северна Корея представлява за международната сигурност" ... ???Наистина ли, бе? Май ако заменим "Пхенян" с Вашингтон и "Северна Корея" с ФАЩ имаме точната истина за межд. сигурност.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Тази сутрин, руска ракета не достигнала Украйна, унищожила воронежкото село Петропавловка!

38

Бай Дрън

преди 4 месеца

Е то е баргото към Корея от Русия падна така, че не се изнасят само оръжия, а се внасят и много стоки, необходими на севернокорейците. На това му се вика търговия, ако някой на Запад е забравил. Те свкнаха само да изнасят контейнери към колониите си и уда прибират пачките. Забраеиха какво е търговия в истинския смисъл на думата.

37

Йосарян

преди 4 месеца

Анемична, анемична..., колко да е амемична икономиката на Северна Корея? Имат тежко машиностроене и самолетостроене. За сравнение, ние внасяме домати от Македония. И произвеждаме... Какво точно? Роми?

36

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 27...ти не си излизал от амнезията....къде се водят бойните действия...от къде се пръкнахте такива промити..

35

ПОСРАПУТИН

преди 4 месеца

РЕЖИМИТЕ В ИРАН И СЕВЕРНА КОРЕЯ ПОМАГАТ ЩОТО СЛЕД НАС ИДВА ТЕХНИЯ РЕД!

34

Анонимен

преди 4 месеца

Рушия си има достатъчно територии ама ламти за още и не случайно е мъдростта лаком гZ кръв сесесере

33

Анонимен

преди 4 месеца

Северна Корея изкяри най-много от санкциите срещу Русия. Руснаците се насочиха на изток и заляха Северна Корея с руски ресурси. Руски петрол, газ, метали. Всичко отива сега при севернокорейците, а не при нас. А в замяна те пък дават на руснаците снаряди. Вярно, че не са най-добрите снаряди на света. Но пък севернокорейците произвеждат супер много снаряди и компенсират с количество. Северна Корея има много силно развита военна индустрия. В това поне са силни, да бълват снаряди.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Китайското разузнаване отчита около 100 хиляди закрити мобилни номера в С. Корея!?

31

Рашистан

преди 4 месеца

Да бе в блато стяло не би НАТО видяло