56

Анонимен

преди 4 месеца

Една бомба в морето и цунамито ще я заличи !

55

Анонимен

преди 4 месеца

до 57 Муахахаха...аве кравар, та те братушките не знаят къде се намира Холандия, пък щели да я нападат. Я ми кажи защо ще искат да я нападат тази държавица?

54

Анонимен

преди 4 месеца

До 58, а като е необходима, защо не я изстрелят, я кажи?

53

Анонимен

преди 4 месеца

Ихтиманчанин, никой няма намерение да накара западняка да ходи на фронта. За тази цел има цели 9 страни от санитарния кордон от Финския залив до Босфора, за удобство наречени "Триморие". На Триморието е отредена ролята на пушечното месо.

52

Анонимен

преди 4 месеца

Пинчери на един шут живот са тези...

51

Анонимен

преди 4 месеца

На Нидерландия е нужна само 1 ракета Сармат с 10 бойни глави за да се изчисти от ***!

50

Анонимен

преди 4 месеца

Дмитрий Евстафьев: "Нашият проблем с европейския запад е, че форматът на този конфликт - подчертавам политически, а не военно - той е много комфортен за европейския запад, седи бюргера, гледа телевизия, и да, идва при него някой виртуално и всеки месец взима 200 евро от джоба - това е за Украйна, давай тук. Нашата задача е това да стане 500 евро, после 1000, а после в тази Украйна и неговите деца да бъдат довлечени да воюват".

49

Анонимен

преди 4 месеца

Хахах, гледам пак копейките изстреляли хиляди форумни сармати и вече унищожили Нидерландия... От началото на войната във форумите са изстреляни близо 100 000 хартиени сармата! В действителността - НИТО ЕДИН!

48

Анонимен

преди 4 месеца

Путин спести на руснаците обичайните лишения на "военната икономика". Магазините в Русия са пълни с всякакви стоки. Руснаците се бият на опашки за Лешникотрошачката да купуват билети на черно по 600 хил рубли, и се възмущават от "голи вечеринки" които знаменитости като Собчак и Галкин си организират в Москва - никой не усеща войната. Постиженията на Путин са работещи и неговото оставане на власт е предпоставка за повторно появяване на Русия като суперсила, надминаваща дори Съветския съюз.

47

то е ясно

преди 4 месеца

Ще вдигат данъци, ще обедняват, ще се въоръжават.

46

Въпрос

преди 4 месеца

Я сега тука някой да обясни какво става с контранастъпението на демократична Украйна подкрепяна от целия консолидиран обединен цивилизован западен свят и най-мощният военен съюз на планетата Земя - НАТО? Върнаха ли вече украинската територия на Крим и още 20% от Украйна, които бяха незаконно окупиран от вероломния азиатски окупатор?

45

Анонимен

преди 4 месеца

До 47, иска ти се, ама нищо не може да унищожи умрялата ти Расиа бе прокълнато копейко! Ако те намеря обаче, ще плачеш много жестоко!

44

съгласен

преди 4 месеца

До до всички близци а сега да разгледаме съюзниците...крадат златото ,асила ни продават самолети и бтр морално остарели , отказахме се от газта а запада още купува руска такава,съсипват земеделието ни но трябва да позволяваме украйна да ни наводнява със техни продукти...нещо за шенген да кажеш...на мен такива приятели не ми трябват

43

Дон Кикот

преди 4 месеца

Тролеите на Путин ще победят в пропагандната война :)

42

Анонимен

преди 4 месеца

Да организират гей парад.

41

Анонимен

преди 4 месеца

До 41, я обясни какви ще са "другите методи" копейко, понеже очевидно Расиа няма силата да воюва с НАТО... Ще използва ядрени оръжия ли? А нали знаеш че след това ще има гъбки на Маскве и Путинград? До там с Расиата ти...

40

Анонимен

преди 4 месеца

Решението е много про.сто. Зеленски го увесват да се суши на слънце на Майдана. Квартал 95 в пандиза. Парите им конфискувани. Бандеровците разоръжени и на съд. И всички дружно започваме да възстановяваме Украйна. И така ще избегнем ТСВ. На никого не му се умира за Бандера и Наркомана. Политиците си лъжат по навик и подразбиране.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Няма за какво да ви напада, там няма нищо. Русия просто ще ви унищожи. Нито един руски войник няма да стъпи там.

38

Анонимен

преди 4 месеца

до 43 То такива като теб кравари ли да са ми братя ве, кравар? Много ясно че руснаците са за мен братя, а ти си един кравар с български паспорт. Понял, кравар?

37

А кой е изобразен

преди 4 месеца

на снимката? Това мобилизирана Европа ли трябва представлява?