53

гецата

преди 4 месеца

Бачкам в завод за консерви - всичко истинско се прави за износ, а за БГ остава химията. Сърдете са на алчните производители които са на далавера да изнасят.

52

Анонимен

преди 4 месеца

Другари,дайте пример как е в Северна Корея,щом за Куба говорите.В момента и те се стягат за война по заповед от Москва.Кремъл се стреми повече конфликти да запали за да се отвлече вниманието от Украина.

51

XN

преди 4 месеца

Това е само при нас! И не защото стоката е вносна, а защото мениджърчетата са от български произход и клиентите - български кокошки.

50

Анонимен

преди 4 месеца

Щом като започнаха да дават за пример най-изостаналата държава на света - Куба,работата, действително е много зле!

49

тарикати

преди 4 месеца

Както във всичко българите са тарикати. Пуснат нещо качествено на пазар и след това почват да го правят през пръсти. Хубав кашкавал не винаги е оставен да узрее и по някога горчи!

48

Vol'Jin

преди 4 месеца

Що в Куба го нямат тоя проблем? Вярно че се отглежда храна по тераси , покриви и къде има място , ама пък ужилване от пчела е малък проблем, ако изобщо!

47

Ил дьо Франс

преди 4 месеца

Тук в Париж големите молове,макар и захабени и неугледни правят намаления не коой знае колко но има някои неща които са на сметка или пробутват застояли стоки.В малките магазинчета дерат.Бих казал че моловете в Бг са на ниво домашен уют и стават,даже са много добри но стоките....некачествени и надценени.Ако някой си мисли че Париж е нещо върховно....първо да посети метрата и булонския лес,ще избяга с 200 в Бг защото е мизерия,мръсно и неподдържано.Поне нашите метростанции са луксозни

46

Анонимен

преди 4 месеца

Общата работа и таралежите не я харесват!!

45

Набор 1966

преди 4 месеца

До someone. Земеделието се унищожи с колективизацията. Малък си явно. Та да ти обясня. По времето на соца имаше ТКЗС. Ама нямаше кой да работи. За това още от първи клас ни водеха на бригади. Еднодневни. Като станахме по-големи ходехме по месец. Като студенти, ако не отидеш на лятна бригада не можеш да преминеш в по-горен курс.Не ги знаете нещата,ама си пишете на воля.

44

Далай Лама

преди 4 месеца

На Пендерунгелите , които управляват България не им пука дали народа има какво да яде! Те се гушат със заплати над 20 000 лв. месечно и далавери за милиони, които пращат в банки извън България ! Когато овчият български народ "прибере" тези милиони и милиарди, крадени от политическата върхушка, тогава ще имаме БВП = на БВП на Австрия, или Люксембург. Е, мисли , народе !! И действай !!!

43

Анонимен

преди 4 месеца

Забравихте ли мазините, където нямаше месо? Забравихте ли магазините за хляб, пред които стояхме на опашки цяла нощ? Забравихте ли годините, когато готвехте със свинска мас, защото нямаше олио? Забравихте ли годините, когато се.биехме на опашките за маслини и.банани? НАБЛИЖАВА ВРЕМЕТО, когато ще си ги спомните! Локановата зима се приближава до вас!

42

Анонимен

преди 4 месеца

Е как да стане като се убиват дребните?Щом има монопол какво очаквате?А какви са ''капиталистите'' в България?ЧИСТИ КОМУНИСТИ ПРЕБОЯДИСАНИ!

41

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя на снимката като го гледам ,от толкова ядене на некачествена храна е станал 150 килограма

40

Vol'Jin

преди 4 месеца

Та по същество - и Nestle и Monsanto и BASF и Макдоналдс и Subway могат много да научат от земеродните рибарчета как не иска да яде изкуствена храна или храна, която друг му е хванал!

39

Анонимен

преди 4 месеца

Един ден и такава храна няма да имате тър,теи!

38

Набор 1966

преди 4 месеца

До Анонимен 14.Нещо си се объркал.Дебели хора имаше колкото щеш.Диабет тип2 не е от вчера.По принцип повечето артикули бяха два най-много три вида.Давам пример: 2 вида хляб,два вида салам,два вида водка и т.н.Шоколад наистина почти нямаше.За това пък имаше опашки в магазините.Хората масово си произвеждаха сами.Имаше един такъв малко еротичен призив на партията за самозадоволяване.Всеки "софиянец" мъкнеше от село.Ние, истинските софиянци без баби на село бяхме най-зле.Без пропаганда моля!

37

Анонимен

преди 4 месеца

1 милион трайно избягаха в Европа и работят за просперитета на Европа, а в Бъл,х,ария дъртаците с големите пенсии само мрънкат, без да свършат и капка работа, правейки се на голеееееми господари!

36

Vol'Jin

преди 4 месеца

Знаеш ли поговорката, когато популацията на земеродни рибарчета и яребици е стабилна значи е мир!

35

Ил дьо Франс

преди 4 месеца

А да,и аз се принудих да си донасям качествени шампоани,душ гелове (от тях нямам обриви и пърхот)дори кафе в капсули със филтър в чекирания багаж.Верно давам 90 лв за чекиране но ги пълня с качествени неща и си ги нося в Бг с самолета.Препоръчвам ви мола на метростанция Галиени или мола срещу кметството в 4-ти арондисман където продават качествени стоки.Правят намаления но много зависи от сезона.

34

Българин

преди 4 месеца

Цени, качествени и количествени параметри на стоки, броене на ***, овце и крави... Нито дума за ЧОВЕЦИТЕ. А те са на изчезване. Половината от 8-те милиона избягаха завинаги. От останалите 4, един милион слугуват из европа и с евро-заплати са потребители на бг-пазара, издържайки 2 милиона деца и старци. Милиона работещ и харчещ в България се топи. Хомо-Булгарикус-Апокалипсис.