383

Запознат

преди 6 месеца

Това дайре каза 500,защото може да брои само до толкова.

382

ИВАН

преди 6 месеца

А ЗА КОЛКО ДОЛАРА НА МЕСЕЦ РАБОТЕШЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ПО ВРЕМЕ СЪВЕТСКОТО РОБСТВО? С ТРУДА НА БЪЛГАРИТЕ СЕ ФИНАНСИРАШЕ ОХОЛНИЯТ ЖИВОТ НА СЪВЕТСКАТА ОРДА.

381

ЬЬЬ

преди 6 месеца

Освен да трошат,да разстрелват без съд и присъда(нар.съд),да създават концлагери за инакомислещите,унищожавайки българската интелигенция,какво друго могат комунистите(фашисти)-лиза чи на ду пета та от кремля?Не чакам отговор,а само минуси от русофилските из търса ци.

380

Анонимен

преди 6 месеца

Предполагам,че ако отидат 200 фена на Левски на същото място,не от Възраждане ще чупят а те ще бъдат начупени. Разбира се ако милицията не се намеси. Но така или иначе показват си рогата тези Възрожденци. Държат се като разбойници по време на Османската империя по време на Башибузука. Това е информация за децата за да разберат какво се е случвало преди разпада на Османската Империя.Когато няма съд и прокуратура, това се случва. Башибузука се развива.

379

БЕЗВЪЗВРАТНО

преди 6 месеца

САТАНИНСКОТО КАПИЩЕ СИ ЗАМИНАВА

378

Анонимен

преди 6 месеца

Дайте Мо4а на братята "римляни", те ще го "оправят" за нула време.:)

377

Учете история

преди 6 месеца

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

376

Анонимен

преди 6 месеца

Петата руска колона в България, начело с Радев,БСП и мутантите й АБВ, Възраждане, са в акция. Надпреварват се, кой най-добре да засвидетелства верността си към Путин, от когото получават по 4 000 лв всеки месец. Май, им ги спряха, та са още по-бесни.

375

Мутрофанова

преди 6 месеца

Плюс 500 рубли на коментар,дерзайте другари!

374

Анонимен

преди 6 месеца

Не трябва ли да го арестуват този гном за заплаха към институцията?

373

Рапъра

преди 6 месеца

За 1300 години са ни ръфали всякакви гадини

372

ИВАН

преди 6 месеца

ДИВИЯ КАПИТАЛИЗЪМ НА ТЕРИТОРИЯТА НАД 30 ГОДИНИ САМО РУШИ, ДЕМОНТИРА, ИЗНАСЯ И ПРОДАВА! НАРОДА МАСОВО РАБОТИ ЗА 700 ЕВРО ЗАПЛАТКА И МИЗЕРСТВА! ДА ВИ ПИ КАМ НА ДЕКОКРАЦИЯТА!

371

Възраждане

преди 6 месеца

Чичо Вова каза така да правим,ние не сме виновни!

370

Анонимен

преди 6 месеца

Руската екстремисти партия "Възраждане", която е за излизане от ЕС и НАТО, трябва да бъде забранена! Хулиганите от "Възраждане", които не за първи път рушат държавно имущество, трябва да бъдат съдени и въдворен в местата за излежава на присъди. По бързата процедура.

369

Мда

преди 6 месеца

Паметника ще се завърне,кога изплава Флагмана Москва.

368

Анонимен

преди 6 месеца

Спряха им рублите на тея. Ами като са само на една хранилка. Такива са идеалистите, използват ги и ги изхвърлят с отвращение.

367

Анонимен

преди 6 месеца

''Русия е една крайно неразвита територия, една варварска к*оака.''- Христо Ботев

366

Учете история

преди 6 месеца

А между там минаха се 10 години и днес всекий разумен българин, всеки патриот, който милее за бълг. Независимост и народност, като гледа какво вършат в България и навън руссите, иде да даде право на немците и ингилизите, да признае, че техните уверения са биле и прави и уместни... Едно време турците душаха бълг. Свобода и народност, днес същото дело искат да вършат нашите братя освободители. Едно време всяко зло за българете идеше от Ц-град, днес иде от Петербург..."(Стефан Стамболов, Дневник, 6 декември 1886 г., /71, 106-108/)

365

Учете история

преди 6 месеца

Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни Отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно и свято наследие!"(Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

364

Анонимен

преди 6 месеца

Типично за комунистите - да рушат.