584

Анонимен

преди 6 месеца

А гражданска война искате ли? Този паметник не е на безродните български фашисти, а на историята, на великия СССР, на цялото признателно българско съсловие!

583

Анонимен

преди 6 месеца

не че и останалите олигарси бяха стока и те не са стока, но Коломойски изпозва насочени ракети срещу противниците си и той е заповядал да запалят хората в Одеса, за да заграби руска Одеса , а чрез нацистките си отрядите "Азов" , започна войната в Донбас, за да заграби и тези части от Украйна, Зеленски е негова марионетка, всъщност ии трите кандидата за президенти, бяха марионетки на Коломойски, без значение, кой ще победи на изборите! А сега извършват умишлен геноцид над украинците, също както и

582

Анонимен

преди 6 месеца

Паметника няма да се пипа! Така започнаха и в Украйна, със събаряне на паметници, след това Коломойски потриваше ръце, че с помощта на демократите, ще разграби и смаже Украйна, ще отстрани останалите олигарси и стане собственик на държавата и евреите ще колят и бесят там, както и стана, не че и останалите олигарси бяха стока и те не са стока, но Коломойски изпозва насочени ракети срещу противниците си и той заповядал да запалят хората в Одеса,за да заграби Одеса чрез отрядите си "Азов" в Донбас

581

Амиии

преди 6 месеца

Който забравя историята е обречен да я повтори. Явно пак ни готвят за 16-та република.

580

Анонимен

преди 6 месеца

Значи , без да защитавам паметника , но мн ме дразни тоя Безропотен Слугинаж ,това нископрекланяне на желанията на чужди държави -вече е Первезна подигравка ! -махайте паметници,махайте църкви ,вейте чужди знамена, имена на улици ,подарявайте си оръжието,хранете 150хил урки и тн извращения .... и нашите ..ок ок ок

579

Я, па Я

преди 6 месеца

Това комунделите сте пълни ***. Постоянно припявате за американските летци. Та нали тези летци бяха съюзници на Сталин и СССР и ходеха да бомбардират рафинерията в Плоещ дето захранваше танковете на Хитлер с бензин за да стрелят срещу руснаците. И не пускаха бомби над БГ докато едни други национални предатели не обявиха война на САЩ и Великобритания и не изпратиха нашите самолети да свалят техните. И не забравяйте, че тази война я започнаха Хитлер и Сталин като съюзници.Добре ще е да мълчите

578

Анонимен

преди 6 месеца

Проклети да сте сега, и всякога, и во веки веков, амин!! А за всички, които живеят наблизо и не се застъпиха за паметник на хора дали живота си за нас, да не се чудят защо скоро ще почнат да измират във война на наша територия..

577

Анонимен

преди 6 месеца

МО-ЧАО

576

....

преди 6 месеца

всеки паметник има историческа ценност, няма значение на кой и този угоднически от антибългарско правителство сглобка към техните господари краварите америкосипоказва, че няма Държавност и Държава България след като е позволено на америкосите да казват, какво да се прави и как. Сбогом на 1300 годишна България...

575

Анонимен

преди 6 месеца

До Абе - Абе, май е обратното......

574

Абе

преди 6 месеца

Абе къде е СССР ?! Щатите го търсят да го бият....

573

ПИНко ЧЕТника

преди 6 месеца

Не мисля, че паметникът трябва да бъде преместен. Благодарение на съветската войска България е победител във ВСВ. Не мисля, че с Хитлер щяхме да постигнем тези успехи, които постигнахме под закрилата на могъщия и неразрушим СССР. Най-могъщата държава в света. САЩ и ЕС пускат яко кафяво само като чуаят СССР. Слава герои съветского съюза! УРА!

572

За 618

преди 6 месеца

До Анонимен Как ти идват наум такива обобщения, ефектни, при положение, че знаеш, че не съществува окачен български флаг, до който не е пл-йо снат син, със зведички, чийто брой не отговаря на държавите членки на ЕС. Просто досадно напомняне, че трябва да слушкаш, и то все повече и повече... щото ще дойдат руснаците, ти да видиш. Слушкането се изразява в даване на пари и разрешения за предоставяне. Полученото е със съмнителсна стойност, защото е по чужди приоритети. Ама не се нарича робство.

571

7

преди 6 месеца

А след него и на Рейгън и на американския летец убил 6000 софиянци!

570

Анонимен

преди 6 месеца

Народ, на чиято територия, има по-големи паметници в чест на чужда държава от неговите собствени народни паметници, е просто един роб! Вие роби ли сте на степния император?

569

339

преди 6 месеца

до 610-да беше видял запетаята след Свирчу-апропо,това е името на негов вестник.

568

999

преди 6 месеца

До Раковски за Русия____ Имперската политика на Русия е известна.Въпреки това да цитирате Раковски във връзка с настоящата геополитическа ситуация в света е меко казано неуместно.Чудя се какво би казал днес Раковски за състоянието на България и ,,мястото" и в световната геополитика.

567

Екстра

преди 6 месеца

Сега да изкараме лъжите от учебниците по история, да влезе истината за съсипването на българската държава след 1945 , репарациите и марионетното правителство.

566

Анонимен

преди 6 месеца

То, някои не искат да виждат сини знаменца със звездички, даже никакви знамена, просто за да осмислят ежедневието си, да имат по-голяма видимост, най-малко. Нито пък искат да виждат подплатени медии с изсмукана от пръстите сценография и режисура, ама ... това са ценностите към този момент.

565

Анонимен

преди 6 месеца

Като сме тръгнали да демонтираме паметници на окупатори, демонтаж на зловещия сатански *** с кукумявката до Булбанк КОГА?