47

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "В цяла България се строят вейта и фотоволтаици ,догодина вероятно тока от фотоволтаици може да е 10% след 5 години сигурно ше е 50%.Смешен си ,Скрии се ." ---------- всички вече видяхме кой е смешният.. и това си ТИ! Я ни светни каква е тази нова технология, която върти перките като няма вятър и грее панелите като няма слънце?

46

Анонимен

преди 6 месеца

Мухахаххахаа...от 5-6 години налагате санкции на Русия и тя въпреки това става все по- силна и силна. Сега ли го разбрахте това ве, краварииииии???? Муахахаххахаа

45

До 34

преди 6 месеца

Русия, ако се затвори, не може да изкара 2 години, защото няма мляко за бебета!

44

Анонимен

преди 6 месеца

До 36.За съжаление обед на 1 ви май е един път в годината, пада се в 12:00 на първи май. На същия ден само че в 23:30 примерно произведената електроенергия от фотоволтаиците е равна точно на 0./В цяла България се строят вейта и фотоволтаици ,догодина вероятно тока от фотоволтаици може да е 10% след 5 години сигурно ше е 50%.Смешен си ,Скрии се .

43

Анонимен

преди 6 месеца

До До 24 "На същия ден само че в 23:30 примерно произведената електроенергия от фотоволтаиците е равна точно на 0" -------- според отчетите на НЕК не е! И това ще е така докато токът от ВЕИ-тата се изкупува по-скъпо от тока, който примерно се доставя на ВЕИ-тата. Даже на някои места по света, беше на далавера да въртиш перките с дизелови генератори и след това да продаваш "произведения" ток.. но какво да се прави, шоуто за хората и далавера за богоизбраните трябва да върви!

42

Анонимен

преди 6 месеца

До 40. Бях неотдавна в Русия. Повярвай, добре живее народът и изобщо не се оплаква.

41

Анонимен

преди 6 месеца

Руснаците в една ръка държат хляба, в другата ръка държат ножа. Обаче западняците санкции ще им налагат? Тия политици от космоса се вижда вече нямат акъл. Само не мога да разбера защо още ги търпим? Най вече тия в ЕС щото те хем са глупави хем продажни.

40

Анонимен

преди 6 месеца

До 24. Аз съм енергетик, приятел. Ако една централа е произвела по-малко ток от другите, то е не защото не може, а защото не и позволяват. Операторът нарежда коя централа по кое време колко ток да даде и от кой точно енергоблок. Колкото до фотоволтаиците, през лятото и в обедните часове - добре. А какво ще правим през останалото време?

39

Анонимен

преди 6 месеца

Русия печели добре, но народа живее зле!

38

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "как се случва енергийната трансформация, срещу която има сериозна политическа съпротива" ------------- буахахахахахаха, къци, хвани се запри! Хвани провери чия собственост са най-големите веи в Територията! Хвани разучи защо ппдебилите толкова много се натискаха да печелят местните избори в североизточна БГ! Само не се изненадвай като разбереш, че това са същите, които по цял ден повтаряха по телевизоро, че плановете не можело да се предоговарят! Ай чиииба каапут сплескан!

37

Анонимен

преди 6 месеца

Тук войната не е просто за енергия, а за световното господство. Кой да е Господарят на Света. Яко ще се мре от тази глллуппост.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Е стига де! Зеленото наркоманче ще предозира от нерви

35

До 24

преди 6 месеца

За съжаление обед на 1 ви май е един път в годината, пада се в 12:00 на първи май. На същия ден само че в 23:30 примерно произведената електроенергия от фотоволтаиците е равна точно на 0

34

Анонимен

преди 6 месеца

Четете уркофили скапани!

33

Анонимен

преди 6 месеца

Русия ако се затвори за износ и внос, може да просъществува 200 години напред. Няма друга такава държава в света. ФАКТ!

32

Анонимен

преди 6 месеца

Еми не е честно пък! Така добре си се самозаблуждавахме медийно а сега друга песен

31

Никакви санкции

преди 6 месеца

не могат да сложат край на войната в Украйна. Краят на тази война ще сложи Пентагонът. Нека само военнопрестъпниците в Кремъл натиснат ядрения бутон, за да изчезнат от лицето на Земята.

30

Tpoлoвe ceмnли!

преди 6 месеца

Caнkциитe ca aнrлo-aмepиkaнckи и ca cpeщy Eвpona...

29

Анонимен

преди 6 месеца

До 25./До 19. В обедните часове на 1-ви август, добре. Ами през останалото време?Това е преход бе *** ,това е началото .Прогнозата е че до 2030 ще се освободим от руската зависимост.Аз ти давам информация от институциите с ти какво доказателство даваш да подкрепиш твърденията си освен глупави предположения ??

28

Анонимен

преди 6 месеца

До До *** я това го знам "He ca мaлoyмници, a neтokoлoнници!" -------------- петоколонници на кое? На краваристан и пидо-джо? Че те открито си го заявяват бе хахахахаха. И под "наши" имах предвид тия дето управляват есср.. дето си мислят, че като спрат износа на шевни машини за рашша и ще накриват .. на Путин.. е те тия пооодлоги на краваро-шорошоооидните интереси, заради които нормалните хора го отнасяме!