81

Борисов

преди 6 месеца

*** си и ти, нагъл и корумпиран наглец!

80

Анонимен

преди 6 месеца

Българите запалиха София заради една перука,а руските крепостни като стадо барани отиват на убой за олигарсите на Путин

79

Анонимен

преди 6 месеца

Боко е охранител и пожарникар идея си няма от чужди езици и икономически теории както и тези които му ги приписват и не само на него а на всеки.

78

Алооуу,

преди 6 месеца

...ББ, хайде по кротко с лъжите! Имаше един самозапалил се във Варна ,заради сметките за ток! После се оказа, че ЕРП- тата били сбъркали, като дали сметки за два месеца? Как така пък, и трите ЕРП- та сбъркаха сметките в един и същи момент? Но на тебе явно не ти се плаща да мислиш?

77

Анонимен

преди 6 месеца

ЕДИНСТВЕНО БОРИСОВ УСПЯ ДА ИЗГОНИ ПЕРУЦИ ЗА ДВЕ ГОДИНИ,НО СЕГА ГРАЖДАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГО ИЗГОНЯТ ЗАВИНАГИ!

76

Коментар

преди 6 месеца

Тиквуня пак се прави на цвете немирисано въпреки че точно той както винаги прати тия отпадъци от крайните квартали да чупят и рушат гетотоСофето за отвличане на вниманието!Разни Стъкита..Мъкита и бандите им от каратистчета и побойници няма начин да не са били там!Те са дълбоката резерва за всякакви безредици!

75

Анонимен

преди 6 месеца

Хичо не се пиши и бб всеки знае че си един и същ

74

Анонимен

преди 6 месеца

До "а бе", че Бойко какъв е, като още си стиска партийната книжка в джоба.комунист, но от най-високия ешалон и си личи, вечно бръщолеви, като на селския мегдан. Изказа му е като на селски бек.

73

ББ

преди 6 месеца

При управляващите животите ви дАган-пЕевски-бАрисов руските роби...се савозапалваха живи хора отказващи да ги "управлявате"...ограбвате повече!!!факти които всеки може да провери...ще гориш в Ада!САЩ и Кралството спрете този убиец!!!

72

Анонимен

преди 6 месеца

Перучката го играе като Боко - не пуска кокала и нагъл до безобразие

71

Анонимен

преди 6 месеца

Няма да си ходи,ами направо в пандиза!

70

Диана

преди 6 месеца

До Анонимен68 Хей, красавецо! Я ми припомни, значи, колко хора са се самозапалили при управлението на Бойко, защото нещо не се сещам, значи...А колкото до "тръгването", така ни е учила БСП и СИЕ от 1944 - никой няма да си тръгне докато не бъде изри.тан, явно!Тези хора нямат персонална отговорност, достойнство, дори нямат партийна отговорност - вижте наглото поведение на БСП и днес!Всички са канцеларски плъ.хове...Докато БСП не си отиде от политиката не може да има никакво развитие по въпроса

69

..?

преди 6 месеца

Не знаех, че Фандъкова е била "виновна" за изцепкита на Перуката и Футболният съюз? Ама някои май продължават да си лъжат по инерция!

68

Димов

преди 6 месеца

Бившия пожарникар и бившия говорител са "страхотен" екип! Само мъдри мисли ръсят....

67

Анонимен

преди 6 месеца

В Гърция забраниха агитките не случайно. Оказа се че Еврофутбол се държеше не само от Божков но и от един грък.

66

Анонимен

преди 6 месеца

имам чувството, че го казва на себе си...

65

А бе,

преди 6 месеца

...не знам дали са влачил"протестиращи" хора при Борисов, но помня че въдоструйките си бяха там и не ги използваха! А беше само юни месец! А сега, при питомниците на Радев, и указанията на Бойко Рашков, тълпата беше щедро окъпана от ноемврийски душ! Така си е при комунистите! "Боко" ряпа да яде!

64

Анонимен

преди 6 месеца

Аа не са десет наркоманите повече са. И променкаджиите точно тях ползват. Никой няма файда да ги остави в ареста, нужни са да симулират "гражданска позиция". Бабикян халваджиян хекимян да дрънкат след вандалщините без значение от коя партия ги ползват, че тези били "представителната демокрация"

63

Анонимен

преди 6 месеца

този не си спомня по негово време как биха и влачиха протестиращите хора пред министерски съвет, селски наглец е, ей.

62

Всички

преди 6 месеца

...помним, ме всъщност Перуката беше изхвърлен от Футболният съюз от Борисов! След размаханият юмрук на Радев, Борислав Михайлов се завърна , и даже се изкара "политически репресиран"! Но на някои изглежда им се плаща за да лъжат!