91

Анонимен

преди 7 месеца

Говорителят на народното събрание в Турция: "Западната цивилизация рухна". Да се каже, че напълно е рухнала, разбира се че не, но идеята вече е изказана, дори от самия запад, втората по големина армия в НАТО, а западът без НАТО е нула.

90

Българин

преди 7 месеца

При Тагарев България започна да се държи като страна от НАТО, а не като руски троянски кон в алианса. Затова скачат всички копейки.

89

Оставка, Съд

преди 7 месеца

и ПриСъда - друга Опция в Едно Демократично Общество - няма! Обаче, май вече не сме такова Общество - помня какви Протести имаше 90те - а сега вече - явно Времето НЕ е Наше, а нечия Друго и никой на Скача по Площадите!!

88

Анонимен

преди 7 месеца

Европа гори, залята от мрачни демографски показатели. Упадъкът се вижда навсякъде - икономика, енергетика, качество на живот.

87

Анонимен

преди 7 месеца

по какво е професор тагаренко да питам ?!? По усвояване на средства, по изнасяне на пари към сащ чрез закупуване на стоки втора ръка ?!? По прахосване на оборудване, по ликвидация на поделения и техника ?!? По подаряване на техника на укрите ли ?!? По това ли е професор тоя мазен долен продажен примитивен вреден за България индивид !!!

86

Анонимен

преди 7 месеца

Упадъкът на Европа може да бъде видян в нейния бързо свиващ се дял от глобалната икономика. Трудно е да се намери какъвто и да е показател, по който континентът печели пазарен дял, докато парите продължават да се изливат в Съединените щати. За последните 15 години европейските заплати са паднали, а тези в САЩ продължават да се повишават. Икономиката на еврозоната е нараснала с 6%, измерени в долари, в сравнение с 82% за американската, според данните на Международния валутен фонд.

85

Анонимен

преди 7 месеца

Качеството на живот в Европа пада, индустриалната ѝ база ерозира, а изгледите за бъдещо подобрение не са много обещаващи. Днес Европа изостава буквално във всяка от напредналите индустрии, от софтуер и космос, до автомобили. От 50-те най-големи тех фирми само три се намират в Европа. Списъкът е доминиран най-вече от САЩ, с Китай на второ място. Чуждестранните инвестиции рязко спаднаха и към 2022 г. се изчисляваха със 100 милиарда долара по-малко, отколкото за САЩ.

84

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя путин сега няма много общо с онзи от началото на века. Тогава беше постоянно с лидерите, беше усмихнат, опита да ги вкара в НАТО, искаше да са отворена икономика. Май наистина го убиха и сложиха двойници и клоуни на негово място. Възродиха едни забравени мисли и времена от преди 100 г. Май е права жена му и изк. интелект че реално това не е той, а кукла на конци. КОЙ Е КУКЛОВОДА ОБАЧЕ

83

Копейка

преди 7 месеца

Тагарев предаде руските интереси в БА. "ПРЕДАТЕЛ"!

82

Анонимен

преди 7 месеца

Германия в момента е на път да загуби по-голямата част от индустриалната си база, най-вече в химикалите и колите, включително прехвалената си mittelstand(средна класа), преди всичко заради високите цени на енергията и намаляващата работна ръка.

81

Анонимен

преди 7 месеца

гатарев е зависим от чужди държави и не работи за благото на България! Това е ясно, има и конфликти на интереси. Колкото по-бързо махнете това същество от аримята ни - толкова по-добре за България и народа ни! Въпреки, че все ще е късно! Браво на опозицията, която не се отчита пред Галя от посолството, както ПП, дБ, боци и шиши вече!

80

Анонимен

преди 7 месеца

СКОРО ЩЕ ТЕ КАЧИМ НА ПОЕЗДА ЗА МАСКВА ЗАЕДНО С НОВИЯ ПОП В РУСКАТА ЦЪРКВА!

79

Анонимен

преди 7 месеца

Операцията прключи за 3 дни още март 2022 г. При това Ердоган успя да договори доста добри условия за Украйна. Но щом руските части се изтеглиха от Киев, укронацистите скъсаха договора. Сега се провежда операция по връщане на НАТО в рамките на 1997г., а Украйна е приключила като държава.

78

Анонимен

преди 7 месеца

ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ПИШЕШ, ТОВА ТИ УСЛОЖНЯВА ПОЛОЖЕНИЕТО, ПРЕДАТЕЛЮ КОПЕЙКАДЖИЙСКИ!

77

Анонимен

преди 7 месеца

Уcpaйна губи войната и трябва пушечно месо за Източния фронт, ама няма балами да си оставят кожата в Уcpaйна за интересите на САЩ. Без значение какви пари ще им обещаете, няма как да си ги вземат в гроба и да си ги харчат на оня свят. Това и за най-пpocтите е ясно.

76

АЛО ПОСОЛСТВОТО,

преди 7 месеца

ТУКА ЕДИН РУСКИ АГЕНТ СИ ПРОСИ ЕКСТРАДИЦИЯТА....

75

читалище заря

преди 7 месеца

другаря си пристигна в сащ да делат русланд с байден, наще тука люпат семки и дират на нспп и на мъри дипломите от натфиз. художествена самодейност

74

Анонимен

преди 7 месеца

ТРЪГНАЛИ Д А КОМЕНТИРАТ ПРОФ. ТАГАРЕВ ХОРА, ДЕТО НЕ СА ХОДИЛИ ДАЖЕ В КАЗАРМА, ВКЛЮЧИТЕЛНО НИНОВА И КОПЕЙКИН!

73

Българския народ

преди 7 месеца

Подкрепяме ви водача наш Тагарев!Ще се бием с руския окупатор!!!И ше маршируваме на вражеска земя пеейки на дявола песента Ха Ха Ха Ха

72

Факт

преди 7 месеца

Тагарев е украйнски агент работещ срещу България.