38

Радослав

преди 6 месеца

А жертвите на тероризъм не са ли и жертви на расизъм? Расизъм на база раса и религия. А жертвите на банди от мигранти не са ли жертви на расизъм, по етническа принадлежност, социална класа и тн.? Или ще броим само жертвите които ни изнасят? Я проведете проучване сред българи в селата те не се ли чувстват жертви на расизъм или сред бели тийнейджъри в крайните квартали на големи европейски градове? Хванали сте само 1/20 от възможните форми на расизъм и се опитвате да я изкарате единствената!

37

Радослав

преди 6 месеца

В този момент не е проблем и накрая престъпника го изкараха жертва на расизъм. Че то по тази логика българите масово сме жертва на расизъм защото децата ни не получават детски, ние не получаваме помощи и нямаме интеграционни. Ето ви пример, че има расизъм и към белите. А с тези квоти за брой жени в управлението? Мъжете пък са жертвана расизъм на база полови белези и принадлежност към даден пол. Така, че расизъм е много общо и разтегливо понятие.

36

Ильо Минатов

преди 6 месеца

Европейката не иска да ражда иска да е Барби до 60 години ... Трябва някой да плаща пенсиите .По 2 илиона на година трабва да са минимум бежанците според Римския клуб.Другия вариянт е работизация, но "Фирмата" няма да плаща осигуровки на работ.Без мигранти пенсиите ще са като в България в целия ЕС.

35

Радослав

преди 6 месеца

Расизъм е много общо понятие и подлежи на много спекулация: например, ако хванете ром да краде и извикате полиция и после участва в проучване като това, то той ще каже, че е бил жертва на расизъм и са го арестували защото е ром, а не защото е крал, защото за него кражбата не е престъпление когато краде от белите, той само си бере плодовете на труда на белият. Същото е и с тези индивиди, тоя заради които започна БЛМ? Проблема бил, че полицията го задържа, а че е престъпник и бил дрогиран

34

Анонимен

преди 6 месеца

A моят расизъм опира само до сглобката и комунистите Терзиев и Хихомян

33

Анонимен

преди 6 месеца

Как пък все мързеливите безработни търтеи живеещи на гърба на другите са дискриминирани. Какво очакват тези. Да им се радваме понеже са минали 10 хиляди километра до Европа,за да живеят на социални помощи и да викат,че държавата е длъжна да ги дондурка. Същата работа като нашите римляни. За щастие половината заминаха на запад.

32

Анонимен

преди 6 месеца

До Не мога да Всички знаем какво имаш предвид! Всички имаме същото пред очите ни! Още повече масово завладените западно-европейци! Ама да не смееш да се обадиш! Щото всеки, който посмее да коментира антисоциалността, наглостта на пришълците, автоматично е "расист"! Не може да коментираш реалността!

31

Не мога да

преди 6 месеца

коментирам безумните твърдения в публикацията, щото се вбесявам като ги чета. Само едно ще дам за пример - в нашето училище има дете от африкански произход. Ако се опиташ да кажеш нещо на майката относно поведението му (което е безобразно), тя почва да реве, че е дискриминирана. Ако се опиташ да й обясниш за правилата в българските училища и в България изобщо, тя казва, че не разбира добре български. Освен това, тя не работи и не е ясно как се издържа. Надявам се да разберете какво имам предвид.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Европейският парламент предложи да се въведат паспорти на "добри руснаци".

29

/

преди 6 месеца

Разбрахме всички констатации в статията, но никъде не се задава въпроса "защо"? А за всички тези неща си има причина, нищо не пада от небето ей така....

28

Анонимен

преди 6 месеца

Най-големите pacисти са руснаците и русофилите. Затова ги ненавиждат в целия свят.

27

Анонимен

преди 6 месеца

По руската телевизия казаха, че Русия може да нанесе ракетни удари по Естония, след като премиера Кая Калас заяви, че Естония воюва срещу Русия заесно с Украйна, и вече Естония е легитимна цел. При това Естония не е упълномощена от НАТО да се намесва във войната и да воюва с Русия, и тогава стои въпросът, дали НАТО ще се намеси?

26

Анонимен

преди 6 месеца

Нещата ще се променят към добро ,когато лодките се връщат в Африка и има депортация до 10 дни след арестуването им

25

Анонимен

преди 6 месеца

Оня ден кметът на Лондон пакистанец ,каза че белите не бели лондончани.Що за нагло ко*еле е тоя?Семейството му дошло от държавата дето е най големия Батак в света ,и тоя тръгнал да дискриминира същите хора ,които са построили Великобритания.Това е позор !!Абсолютно самозабравил се !!!

24

Анонимен

преди 6 месеца

Искам амуджите да се махнат ,ходете си в Африка и в близкия изток ..Идват с милионите и най накрая ако някой реши да им каже нещо е расист .Швеция се превърна в провалена държава ,вследствие на неконтролируема имиграция имат най високата престъпност в Европа

23

Анонимен

преди 6 месеца

Окраинците извършваха геноцид срещу населението в Донбас.

22

Вън

преди 6 месеца

окраинците!

21

Анонимен

преди 6 месеца

НЕ НИ СЕ ЧЕТАТ ЛИЖИТЕ И КЛЕВЕТИТЕ НА АНГЛИЙСКИТЕ ЧЕНГЕТА

20

Анонимен

преди 6 месеца

Най долните расисти, справка Америка, Южна Африка, са кафеви. Да не мрънкат, а да се махат.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Ако дойде нигериец да живее в блока и се опитва да научи езика и да намери работна и да уважава културата и обществото на държавата, която го е приела - какво против бих могъл да имам? Ако дойде нигериеца и си лала на нигерийски и си хвърля боххклука през балкона и събере още 20 нигериеца в апартамента и крещят по нощите и се бият и пикккаят във входа -дали ще им се радвам? Но ще съм "расист", ако съм против, нали? Е не работи така!? АКо не искат да са ми съграждани, нормално е да съм против тях