39

Пепи драхмата

преди 7 месеца

Да им каже, че ще ги съдим за пропуснати ползи при покрити изисквания толкова години,и изгонване на австрийския бизнес.

38

Анонимен

преди 7 месеца

Изтърка се много това с копейките, ако се обадиш че е добре да си търсим държавния интерес и никой освен нас не се интересува от него :))) Измислете нещо ново нали сте на хранилка

37

Public enemies

преди 7 месеца

Негативите за България в ЕС са далеч повече от позитивите, дават някакви помощи, но като цяло си доставят *** които заливат българския пазар без мито и лично мое мнение е че България като цяло е на огромна загуба от това членство.

36

Ми не Г-н Премиер...

преди 7 месеца

...my friend :), за вас -> без евро от въвеждане на еврото и "усвояване" на валутният резерв в размер на 25 милиарда евро от БНБ, без Шенген, без обезщетения от планът за възсатновяване и развитие, и без обезщетения и ново НАТОВско оръжие от подареното за Украйна! Най-жалкарското правителство на БГ -> дадохте всичкият ресурс ба САЩ ( златото ни, газовите находища са изсмукани, закриване на енергетиката ни, обезлюдяване и продажба на земите ни ) и накрая сте изхвърлени на ***, на бонището!

35

Анонимен

преди 7 месеца

Няма да те разберат .В Австрия няма академици на твоето ниво

34

Анонимен

преди 7 месеца

Изключително унижение е, че ни третират по този начин. На всички вече е ясно, че играят икономически интереси, а не се търси принципно решение. Ако сме държава с достойнство, трябва да се махнем от този съюз, където се отнасят по този начин с нас.

33

Public enemies

преди 7 месеца

Интелигентна физиономия с очилца, развали образа на идола на простолюдиито обожаващи мутри.

32

Аз от копеките лиСъм

преди 7 месеца

От 2007г. до сега за 16 години, тогава ни приеха в ЕС. От копейките ли съм, защото се чувствам унижен, че 16 години ме лъжат за ШЕНГЕН с разни безумни обяснения и увъртания. АЗ НЕ СЪМ КОПЕЙКА!!! АЗ СЪМ ГОРД БЪЛГАРИН И ЩЕ БЪДА ГНЕВЕН!

31

По-добре,

преди 7 месеца

ама за по-сигурно ни държат отвън. Приказките са едно, а действията съвсем друго.

30

Анонимен

преди 7 месеца

По-добре, ама ни считат за второ качество... Когато си изпълнил всичките им безумни условия и изисквания и ти казват: Тате ще ти купи колело, ама друг път ... замисли се за какъв те считат.

29

силно учудЕна

преди 7 месеца

И защо тъй?!

28

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 26. Абе маямеца нали щеше да си легаш бе ?

27

Анонимен

преди 7 месеца

В Шенген с тия безропотни слуги ще влезем кога пръдне гущера.И по добре,че инак колониалната власт и присъдружните им *** и всякакъв вид АнаЛизатори ще има да надуват фанфарите поне една година за нещо,за което на обикновения българин му е през крачола отвсякъде.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Въй много копейки тук рано сутринта коментират На бас че един от тях не е прочел статията Единствено заглавието.. Денков шенген..

25

Анонимен

преди 7 месеца

Австриецът ще го посрещне любезно и с усмивка и ще му отговори уклончиво. Денков, ония на запад са по-големи лъжци и лицемери даже и от теб. Не мож ги измами. Австрийците не са наивни българи.

24

Ценмко

преди 7 месеца

Ами спрете австрийските инвестиции, както направиха румъните, ама те имат топки за разлика от сглобкаджиите

23

Типично

преди 7 месеца

Соростията винаги дрънка от името на другите.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Денков, попитай австрийския ти колега защо Шенген трябваше да се реформира преди да приема нови членове и нас ни орязаха с този аргумент, а приеха Хърватска?

21

Посолството

преди 7 месеца

Подобре е ама ще им развалите кефа да се гааврят с нас

20

Анонимен

преди 7 месеца

Еее стига бе, досега се грижехме за Украйна, сега и за австрийците ли се загрижихме.