50

Бес

преди 6 месеца

Без държавни заводи, жителство и огради с картечници по границата няма да се получи.

49

Polizist

преди 6 месеца

С 20 хил ще стимулира ромите, които набързо ще направят 3-4. Млади двойки живеят от години заедно, но не искат деца. Детето не е само до пари. То иска грижи, да сменяш наакани памперси, да го миеш, да не спиш нощи поред. Това е избор, и има хора, които искат да си спестят тези неща. Имат си пари, но ги харчат за пътувания, за коли, за глезотии. Защо останалите не може да разберете? Ако искате калабалък и мизерия. Ето го станбул. Пращат хлапета на 7-8 да продават кърпички вместо в клас. Не, мерси

48

Анонимна

преди 6 месеца

Това означава да върнем ергенския данък, който имаше по-време на социализма. Защо хора без деца да плащат данък?

47

Незает Плешо

преди 6 месеца

Аз се моля да не ни ударят и Ергенски данък, за да финансират културните, некрадливи и мирни малцинства.

46

Ромка

преди 6 месеца

За двадесет хиляди ще раждам по три наведнъж Ники ти само дай парите !!!!

45

Анонимен

преди 6 месеца

До Счетоводител След 1989 г. бг се закрива.

44

Анонимен

преди 6 месеца

До Счетоводител И в Газа ще се избият и изедат едни други. Такова решение ли е.

43

Кака Айше

преди 6 месеца

Машала Васко, ще стана богата.

42

Анонимен

преди 6 месеца

Василев защо лъже?! Демографската катастрофа започна от 1990 година, а не от 2007 или 2009 година. Катастрофата е заради спадналите в пъти доходи след реставрацията на капитализма. Да се дават 20000 лева надете е голяма грешка. Трябва да се стимулират тези, които нямат деца или имат по едно-две деца, а не да се дават пари на тези, които имат по 10 деца и без да се стимулират. Пътят за това е ясен - моркова и тоягата. Данък за тези без деца и намалени данъци според броя на децата.

41

Счетоводител

преди 6 месеца

Искате не искате , и къчове да ритате от инат - пенсии няма да има след близко време , няма младежи за да плащат осигуровки на 70% дъртаци ..

40

Непозната

преди 6 месеца

Сетила се Мара да се п*бара.

39

Бай Х

преди 6 месеца

Eдин съдия го нарича самоходен през.арватив,интересно някой съмнява ли се че не е

38

Счетоводител

преди 6 месеца

Осигуровките и пенсиите трябва да бъдат спряни.. Българите възпиват предатели девиза "учи мама езици да избягаш от България" - създаде две поколения предатели.. Виждаме го и като отражение на политиката.. За да имаме висока раждаемост трябва се постави населението на екзестенциална опасност за оцеляване , глад , мор , теросиристи като в Ивицата ГАЗА.. пример за висока раждамемост.. Държава няма пенсии няма.. Ако не се поправите това ще дойде

37

Анонимен

преди 6 месеца

Вмест в деца Лаков ги учи да инвестират в еднорози . И ши имаме еднорози ама българи няма да има . Много интересно клипче е направил Киро брейка за инвестициите в имоти . Ми ако не могат да си купят имот как ще правят семейства .

36

Анонимен

преди 6 месеца

До Чичото Внасат турци.

35

Анонимен

преди 6 месеца

До Ванката Нищо не става с тия твоите мерки 40 г. вече. Едните раждат а другите не и пак нищо щото няма заплати за сички.

34

Чичото

преди 6 месеца

А във Франция, Германия, Швейцария, Япония как е положението с раждаемостта?

33

Public enemies

преди 6 месеца

И още веднъж с нежеланието си здравомислещия българин да гласува, защото му е все едно вече кой ще го краде, дава възможност на хора като този да се намърдат в управлението, които стават само за баламосване на пи яници в селските кръчми.

32

Ванката

преди 6 месеца

До Счетоводител - тогава нека държавата да не прибира 25% от заплатата като осигуровка за пенсия! А за пенсионери, народили десетина издържани от социала, но живеещи в бг, нещо умно да кажеш?

31

Анонимен

преди 6 месеца

До Счетоводител Това отдавна трябваше да се изравнат пенсии, но ГЕЙРБ и Пепе ще зимат високи и махат тавана.