36

КуКлус

преди 7 месеца

САЩ разпалват войни ....продават оръжие за милиарди ...диплят Европа с амуджи и нацита ...после и Европа да замяза на Бейрут ! Те разбира се ще дойдат да ни "спасяват" с оръжия за милиарди разбира се ....и накрая Русия ще е виновна !

35

Малко Факти.

преди 7 месеца

Европа е най-хубавото място за живот - ако не вярвате на мен, питайте произволен руснак, турчин, арабин, китаец и дори американец. Просто си изберете който и да било. 95% ще ви потвърдят този факт. Но не питайте българи, защото сред българите има голям процент мозъчно.недъгaви русофили.

34

САЩ

преди 7 месеца

Аааа още може да поеме Европа ! Трябва да бъде толерастна към всички други освен към евро*ейчетата !

33

Василев

преди 7 месеца

Албанците на изплющяха и те, вече няма отбор който да не на е минал!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!

32

Ха ха

преди 7 месеца

Ако дойдат насам, ще се запознаете с порядките и културата на - чингис хан и древните ни предци - нали без това се твьрди, че бьлгарите са тръгнали от персия насам - днешен иран знаете, богьт на татарските племена е танграНякогашният наш богСамо дето те са останали в - средновековието като традиции култура и обичаиВиждал сьм иранки и те точно отговарят на описанията - тъмни прави коси, леко *** лица с издьлжени очи като китайките

31

до24 русофоборсуците

преди 7 месеца

Да ходят на фронта при зелко с по за заплата за бункера и за *** да гонят Русофили

30

Анонимен

преди 7 месеца

Те арабите ако избягат в Саудитска Арабия, ще ги разчекнат от бой, след което ще ги насилят да работят като роби върху "Линията", гладни.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Меркел да си ги приема,да ги храни,тя ги покани!

28

Анонимен

преди 7 месеца

До до20 А ЗАЩО си невеж-Разбираш ли си какво си надраскало?

27

&&&

преди 7 месеца

Берлин и Брюксел могат могат да поемат още милиони мигранти. Пращайте ги там.

26

Тъжно :(

преди 7 месеца

Тъжен факт: В Цивилизована Европа вече няма място за руснаци и русофили. Не случайно вече гонят руснаците като МPЪСНИ ПCETА от границата. За съжаление, тази съдба ще последват и приятелите и познатите ни, които са русофили. Но няма как да е другояче.

25

Василев

преди 7 месеца

А защо продавате българско оръжие в Афганистан и Сирия, и в целия Близък Изток да се избиват и да правят войни, да са бедни и да им прибирате суровините!???Сега ги прибирайте в къщите и на масата заедно с дъщерите и жените да се веселите!!!Агент Джона Хънтър!ЦРУ!!!

24

до20 А ЗАЩО си невеж

преди 7 месеца

До А ЗАЩО ЛИ?????? Като в Русия имат милиони гастарбайтери от бившите републики и там няма социал за ***

23

Русофили на сапун

преди 7 месеца

Ручките мюсюлмани що бягат към християнска Европа?

22

Анонимен

преди 7 месеца

Европа през изминалите 2 или 3 години,я налазиха достатъчно *** с различна религия и интереси в Европа! За това вече каквото и да стане ,Имат " Слоеве" които допуснахме в Европа! И тези Слоеве,от тук на татък,ще защитават техните Приматски интереси! А те не са виновни че са в Европа! Виновен е Самият ЕС,че Ни наложи да ги допуснем в сърцето на Европа!! Вече им берем " плодовете"!

21

анонимен

преди 7 месеца

Не преигравате ли с образованието - има предостатъчно дейности, за които образование не се иска. Постоянно чета обяви за такива. Да, образование трябва, но и трябва някой да меси, да чисти, да мете и да гледа стари хора напр. Не виждате ли, че няма кой да гледа ни тях, ни друго, всички с претенции без покритие. И последно - доста нито могат, нито искат да учат, насила ли ще ги образовате!?

20

qmsi lainata

преди 7 месеца

Здравейте приятели! Днес реших да ви занимая с един казус, който по принцип занимава всеки един от нас всеки ден, но рядко се намират смели хора, които да говорят за него. Та ще започна малко по-отдалеч. Нали знаете как когато седнете да се храните, хората ви пожелават Бон Апети и Наздраве? Е. Аз в момента съм на тоалетната чиния и cepъ и си мисля не е ли редно да има пожелание и за това. Това са две страни на една монета. Та, моля ви приятели, пожелайте ми нещо в този сюблимен за мен момент...

19

А ЗАЩО ЛИ??????

преди 7 месеца

"великите"мисулмани не бягат към братските си "велики" държави?

18

Фюрерът

преди 7 месеца

Ангела Меркел, как си? Лично щях да те обеся на някое дърво ако бях жив заради тази източна напaст!

17

Анонимен

преди 7 месеца

Кво правят с бежанците с положителен ковид тест? Щото учениците с кромид в България ги затварят по къщята.