252

Анонимен

преди 7 месеца

"Руско робство" ли ? Ти наред ли си. Русия ни освободила от турско робство с безпрецедентна кръвопролитна руско турска освободителна война. Това е безпрецедентен случай в историята на света а ти ми говориш за робство. На бялото казваш черно и на черното бяло. Да ние и цяла Европа сме в робство но не на Русия а на една друга страна която ти е дала опорката предателю !

251

България е

преди 7 месеца

Толкова потъпкана и мачкана от ЕС,че незнам какво правим още при тях!

250

Гуджи

преди 7 месеца

Кой знае,знае.Кой не знае нахакай му го и той ще знае

249

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 265 Мерси за руските реактори, от тях освен ток ще получиш и руско робство.

248

Анонимен

преди 7 месеца

Орбан трябва да плаща, то само с русофилство и подмазване на Путин няма да се получат нещата. Трябва и плащане в евро. Лесно беше при марионетките на Путин Боко и гугутките сега сиренето е с пари.

247

Анонимен

преди 7 месеца

До 262. Таксите увеличихме. Добре. Ама това ли ще донесе просперитет и независимост или ако имахме още ядрени реактори. Това с таксите ми прилича да заменим кон за кокошка.

246

Стефан

преди 7 месеца

До Мирослв, 261 коментар: Единствеана причина за отношението на съседите, в това число и македонците към България е, че България изторически е просто проводник на Руските интереси. Т.е. заплаха. Македонските "провокации", кой знае защо са повод Радев да обслужи руските интереси. Разделяй и владей.

245

РосТролНадзор

преди 7 месеца

Значи какво разбираме от цялата тая работа.България да бъдела независима и да бъдела силна икономически и социално.Ок!Ето.Увеличаваме таксите по тръбата,която е строена с наши средства и руските тролеи и вгъзрожденските такива веднага започват да плюват и храчат.И се започва едно разпадане на ЕС,едни храчки срещу правителството и т.н..Не,мили мои руски приятелчета,вашите и на Митрофанова ходове няма да се получат.Ще пускам газ на онова пр***се Орбан,а той нямало да плаща такси.Е,ще плаща.

244

Мирослав

преди 7 месеца

Значи когато в Северна Македония се плюе по България основно по унгарските медии не сме страни членки,а сега сме.Сърбите не пускат на границата български книги за западните покрайнини и онзи тяхния Вулин,който е вицепремиер ако не се лъжа,през месец говори мизерии за нас,сега реват.И не на последно място,в техните държави не се дали цент,всичко построиха и платиха руснаците.Единствено у нас ние платихме всичко до стотинка с държавна пара и си е наше.Дареват на Путин да свали цената да ги компенс

243

Кировистичен Кокорчи

преди 7 месеца

Да внимавате с писането ей! Нас не ни избират.... Рая смотана сте!

242

Анонимен

преди 7 месеца

До 237. Ами те ще търсят а ние може и да загубим. Кокорчо много му се иска дефицита да е 3% че има едни пари за крадене, от резерва.

241

Анонимен

преди 7 месеца

Щом са по 20 лв. за МВт/час те са само за българите в България,като ги изчислят колко са за тях от общия транзит са рекли на А.В,К.П и Н.Д. от Ротацията на Сглобката от посолствата.

240

Национално отговорно

преди 7 месеца

Браво на това решение.дано да не отстъпим на руснаците и техните блюдолизци.

239

Стефан

преди 7 месеца

Забравихте за големия шлем на Р. Овчаров, когато България се отказа преждевременно от стария договор с Русия и започна да плаща най-скъпата газ в Европа. Русия надвзе милиарди от джоба на българите. Забравихте как преди 2 години Русия дереше по 900 евро за 1000 м3 газ. Искате България да не взема такса за използването на територията и? От този газопровод има и друга газ - азерска. Турция може да врътне кранчето на Русия заради Армения. А и на границата газта на е на Русия а на Турция.

238

Анонимен

преди 7 месеца

Много по изгодно ще е Сърбите да вкарват втечнен газ от САЩ през Черна гора 250 км само

237

Анонимен

преди 7 месеца

Много по изгодно ще е Унгарците да вкарват втечнен газ от САЩ през Хърватия 250 км само

236

Анонимен

преди 7 месеца

През 2005г Москва плащаше по 1,6 долара за транзита на 1000 куб.м. природен газ на разстояние от 100 км през територията на Украйна. Нашето трасе е 475км което прави 8 долара през цялото трасе което пък е 16 лева. Съвсем нормална такса е 20 лв през 2024г зимен период

235

Анонимен

преди 7 месеца

Германия трябваше да плаща по 20 евро транзитни такси по СП2

234

Анонимен

преди 7 месеца

Газовата Мрежа на Сърбия 55% е на Газпром

233

Анонимен

преди 7 месеца

До сега таксите са били 10 пъти по ниски заради входните такси от 680 милиона дадени накуп от Газпром