10

Анонимен

преди 7 месеца

Даваха някъв сега по новините ,на 30 години.Не му било ясно как щял да се преквалифицира с 150 бона.Ай сиктир от вас е .

9

Анонимен

преди 7 месеца

Не се шегуват енергетиците, и децата си изкараха на протест. Блокираха пътя в Раднево.

8

Хе Хе

преди 7 месеца

Кви стачни действия на студен резерв дето не работи а само сучи. 100% уволнения и никой няма да забележи на лежперите в държавната енергетика. Американските ТЕЦ работят със 7% от персонала на българките. Считайте колко калинки са на клона.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Не са изключени и стачни действия от страна на народа ,да ви начупят каските най накрая .Дето блокирате половината държава.Кога се е видяло на някой да му дават 150 бона да се преквалифицира .Ай сиктит от Вас

6

Тоя синдикален охлюв

преди 7 месеца

Какви ги плещи. От правителството Да дойдат на място да преговарят. А мястото магистралата ли е, бе црвл. Мястото ви е площадката на ел. централата ви. Чий го дирите на пътя, а. Търсили сте си правата. Правата ви са в София, Банкя и Сараите. Отивайте там. Ама, не ви стиска, нали. Щото ще ви изгърбят набързо и с кеф.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя хич не го слуша главата

4

IQ 3.14

преди 7 месеца

другаря си нема проблеми с отказа от въглеродни горива, инж. балкански има. нация техническа.

3

Нане

преди 7 месеца

Манолов почакай да се позастуди и ги почвайте... ===))) за цялата ситуация се оказа, че виновен кокорчо, славча го издаде... Искат да гушнат едни смешни пари и да доликвидират България...

2

пришълецът

преди 7 месеца

Започвайте да се изнаяте като искате извън нато и ес:)))поехте по курс за пускане, ааа?:)))

1

В.

преди 7 месеца

Бих предложил да се построят халета за изложение Енергетика, Електротехника, Електроника.