47

Честно ли така

преди 8 месеца

се казва тая система? :D И не виждате ирония в това?

46

От НАП

преди 8 месеца

ми дойдоха на проверка в магазинчето ми за хранителни стоки, защото съм отчел голяма разлика между приходи и доходи. А какво се оказа накрая- счетоводителят ми првз цялото време ме е мамил, крадял и е манипулирал системата. А му имах голямо доверие. Накрая му казах, за да не те очистя, да се разделим по живо по здраво и никога повече не искам да те виждам.

45

до 47

преди 8 месеца

Не е вярно. Примерът с домашните майстори е отличен. НАП ли е виновен, че наглецът не иска да ти издаде платежен документ или ти си този, който трябва да сигнализира?

44

Зозо

преди 8 месеца

Тука се крият данъци от времето на Хан Аспарух. Особено по турско време. После нац. герой Андрешко, през соца всеки крадеше от ТКЗС и Завода. Сега Асан тръгнал да плаши с доноси и данъци?!? Ай сиктир!!!

43

Анонимен

преди 8 месеца

До Моят дядо Свободно съчинение и то нескопосно .

42

до 22

преди 8 месеца

Данъчните, като видят нова кола, проверяват за минути онлайн имаш ли приходи за нея или не. В общия случай проверката приключва за около 1 минута. Проверявали са ме доста пъти, че често сменям колите с нови и нови, но имам деклариран доход за целта и всяка стотинка данък е платена. Вече, ако бачкер в сивия сектор си купи кола за 70-100к, става интересно. Честа практика при тираджии и подобни- да се изхвърлят с кола, за която нямат пари и деклариран доход.

41

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 39 - Ще се нагледаш на милиони рибки в някой язор ...

40

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 40 - Какви БМВ-та за 500 000 лева из панелите бе. Те ако бяха там, или са крадени или ще бъдат откраднати скоро. Стига приказва глупсоти.

39

Анонимен

преди 8 месеца

"И до ден днешен не съжалява, защото казва такива бяха времената и за да оцелея трябваше да сътруднича на службите." - Дядо ти е жалък б0клук и всеки ден,в който диша, то е обида за държавата ни. Има късмет, че не е "сътрудничил" срещу мои роднини, защото след промените бавно, но методично намерих всички "сътрудничели".

38

Анонимен

преди 8 месеца

Таман днеска ше ходя зад блока на чушкопека да пека чушки за лютеница. Да окадя на съседите БМВ-тата, уж обикновени бачкатори, а карат БМВ та за 500 иляди лева

37

Анонимен

преди 8 месеца

До Зозо - Око за две, зъб за чене. Ти ще набиеш мой приятел, аз ще сменя чесновия сос в халдилника ти с белина.

36

Анонимен

преди 8 месеца

До Зозо - Ами като те "таковат" от НАП, пробемът е решен, нали?

35

Анонимен

преди 8 месеца

До 35 - Те, ако работиха жалби и молби, нямаше да ги има изобщо. Имам позаните, дето пращат на прокуратура пълен списък с имена, описани врзки, ЗАПИСИ с искане за подкуп ... Тц бате. Ако е от нашите, утре идват да те арествуат и псле те питат, защо си позвла "Специални разуснавателни средства" - камерата на верандата, много спецаилно разунавателно средство. Вижда се от 100 метра, ама ония седнал, да ми иска подкупи да му давам в моя двор ...

34

Зозо

преди 8 месеца

До Анонимен ... Бития - бит, такования - такован.

33

Моят дядо

преди 8 месеца

е на 93 г. Бивш партиен секретар и бивш агент на държавна сигурност (ДС). От 1955 до 1965 г е сътрудничил на държавна сигурност. Бил още студент, когато го вербували. И до ден днешен не съжалява, защото казва такива бяха времената и за да оцелея трябваше да сътруднича на службите. Вика пишех доноси за всякакви хора и срещу приятелите си също. Даже много са ги вкарали в концлагерите. Ама не съжалява дядо, защото иначе нямаше да е жив сигурно.

32

Анонимен

преди 8 месеца

До Зозо - Говорим за закони, Зозо. Нещо, което кухата ти картука не познава. Ти ще пратиш биячи след сигнал, ама не е 91-а година. Ще ги намерят, ще притиснат един, ще се разбере кой и защо го е пратил, което ще те вкара за 10 години в затовара.

31

предлагам да

преди 8 месеца

не се дават доноси за хора от сивия борчески и каратиски елит - брата на Алексей , Маджо , Маргините , Бойко , Пашата , Японеца , братя домусчиеви , Масларова , кеца , трифонов , кали , тръмп , азис , спецов , топлото . така ще хванат по дребните . Цветанов го бива и гешев , а еврото без касов .

30

Анонимен

преди 8 месеца

Напревете го, веднага ще им съобщя за 3 работодателя, които източваха пари с ковид мерките.

29

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 26 - Та на мен ми е мечта, да ме погнат пак ... За разлиак от предния път, имам достатъчно адвокати и връзки, за се справям с подобни своеволия.

28

Зозо

преди 8 месеца

До Анонимен ... За "сигнал" последствия няма.... Има, има. Бият много лошо едни хора.