80

Анонимен

преди 8 месеца

Адмирал без флота и генерал без армия! Това е днес България! А и продължават с лъжите! Няма защо да се оправдавате, какво се подарява на Украйна, защото ако е негодно, това е престъпление срещу украинския народ! А ние подарихма БТР-те, а сега купуваме нови от САЩ! Какво ще купим като им подарим С-300? Аман от такива оправдания!

79

Другаре ,

преди 8 месеца

кога най-после ще проумеете , че Русия не е СССР и че нормалните българите нямат нищо против против обикновените руски хора, а срещу един режим оприличен и осъден от целия свят като анти-хуманен, противодържавен и про-фашистки...Да защитаваш в 21 век международно признат агресор, окупирал суверенна държава си е чиста проба платен с рубли и копейки ***....ъм !

78

mana

преди 8 месеца

Аман от руски ***. От къде ще си намерим джепане за старите съветски вундервафен? Ще си ги държим за музейна ценност. Продаваме,подаряваме и се отърваме.

77

Предатели с Пералня

преди 8 месеца

И предателя Ефтимов е най-добре да се изгони !

76

Анонимен

преди 8 месеца

До честито путининоиди - Нали? Щот тия "щедрите", дето с лека ръка раздават народно имущество, изобщо не ни разсипаха държавата?

75

Анонимен

преди 8 месеца

Аман от такива като адмирала и Тагаренкото. Как навремето не им пречеше дори СССР (на Магаренкото), ни Русия, в Санкт Петербург, Военноморската академия е учил адмирала, ами се напъваха точно там да заминат, а сега са на отсрещната страна. Върви та му вярвай на такова........

74

Шопендар

преди 8 месеца

Отпадна необходимост,термина е намерен,сега могат да предават на воля.предатели

73

Русофил

преди 8 месеца

Как сте, зомбита? Правите ли лицеви и набирания? Тренирайте, че вече няма по складовете военно оборудване и ще тичате голи в окопите. Ще ви дадат 180 бронетранспортьора да ви извозят до заколението

72

до анонимен

преди 8 месеца

"""""Е, той ако каже нещо различно ще му искат оставката.""""" ------ Ами ако е Истински Офицер да каже Истаната и сам да си подаде оставката в знак на протест, но и той май е от "паркетните офицери"!

71

Тонката

преди 8 месеца

Тиа се *** да се надупват

70

нафърфорий

преди 8 месеца

Ако такива "воени" като туй "адмиралче" шъ нъ пазят, агресоръ шъ нъ окупира преди да сме п/ръднали! Истинският Военен Офицер не продава и не подарява оръжието си, било то ново или старо, а воюва с него в случай на нужда, защитавайки суверенитета и цялоста на държавата си!!!

69

Анонимен

преди 8 месеца

България НЯМА ДРУГИ зенитноракетни комплекси, освен съветските. Американски скоро няма да видим, ще стане както с изтребителите Ф-16!!! Предатели като Ефтимоффф трябва да висят по дърветата!!!!

68

Darko

преди 8 месеца

Пълна подкрепа срещу руският агресор! Вече е и гласувано, повечето от разбирачите тук, не четат, а има едно много важно нещо. Боеприпаси и оръжия с отпаднала необходимост. Понимаете yшAHKu!?

67

Анонимен

преди 8 месеца

Е, той ако каже нещо различно ще му искат оставката. В България това е тенденция за всяко несъгласие с правителството. То винаги е право!

66

До един българин

преди 8 месеца

"""САЩ да ги заменят с нови Пейтриът!""" ------ С кво шъ ги платим, един дивизион струва милиарди, а Щатите не ги подаряват! Друг е въпроса, че май са ги спрели от произвоство заради "високата им ефективност"! -)))) Та, затова днес, дори Щатите са обърнали поглед към Израелските ЗРК!!!

65

честито путининоиди

преди 8 месеца

Българския подарък за бункерния московски дядка съсипал държавата и народа си.

64

Анонимен

преди 8 месеца

Продавайте всичко. Последния да гаси лампата. Ако не сте я продали.

63

Anon

преди 8 месеца

Ако думите на адмирала са обективната истина, следва да се попита какво е направено до момента да се замени това въоръжение с друго? Ако, обаче, обективната действителност е друга... следва да се пита защо се нарушава изпълнението на конституционните задължения на армията и какви ще са правните последици от това за съответните лица. Войната в Украйна доказа, че без адекватна противозенитна отбрана всичко свършва, а дроните и ракетите ще си летят както им дойде...

62

Невероятни тъпаци

преди 8 месеца

Какъв "адмирал" е този клoун? Какъв флот е командвал преди да бъде назначен на този пост - две надуваеми лодки и един сал. Държавата пръска огромни пари за заплатите на тези некадърници, които нищо не правят.

61

Анонимен

преди 8 месеца

вие ги подарявате,Украйна никога няма да плати нищо.