491

Анонимен

преди 8 месеца

Акулите с майбасите там ли ще са или са си наели трактористи?

490

Анонимен

преди 8 месеца

Сутринта една гъс ка от зърнарите каза, че иска да затворят пазара на зърно у нас, за да се купувало само българско зърно и да се спасяли зърнарите, че не продали миналогодишната реколта. А някакъв икономист изнесе данни, че украинския внос на зърно бил 0,3%. Та не ми е ясно защо точно протестират.

489

Анонимен

преди 8 месеца

Декларират 2,5 млрд. печалба, а са получили 2 млрд. субсидии!? Или, работят почти 0:0, а практически - укриват се огромни тонажи от прибраната реколта

488

Анонимен

преди 8 месеца

Пътуващите през тези дни много ще ги заобичат.

487

Star

преди 8 месеца

Тия новите(червени) кулаци,които заграбиха по няколко хиляди декара ревнали като вдовица за пенсия ръйш ли.Какво да кажат хорицата дето са на едната минимална заплата? А? Тия едри земевладелци и плантатори са на един кантар със хотелиерите по морета и балкани.Всички са *** на червения трендафил.До сега лапаха субсидии и се правеха на бизнесмени,но като им секнаха готовата незаслужена пара,се видя колко са кадърни.Всички са пред фалит.А това са пари от фондове,които поколенията ще връщат.

486

Анонимен

преди 8 месеца

Ех, колко ви се иска да се върне безвремието на баце или службашките правителства. Времената когато лявата ръка не знае какво прави дясната, ама и двете са в кацата с държавните пари. Колко ви се иска - путински поточета, пилончета с български байраци, гьолчета с милиони, евросредства безотчетни, а до възглавничката кюлчета и пачки. Без индексации на пенсии, заплати и др. простотии, без контрол, без работеща правна система и т.н. Ех,........

485

Анонимен

преди 8 месеца

Правителоството да започне антитерористична операция по деблокиране на пътищата! Това което дършат тия руски слуги е чиста проба тероризам!

484

Анонимен

преди 8 месеца

Съсипаха българското висококачествено селско стопанство, сега не давайте да ви съсипят и земеделските земи на зърнарите, подкрепям протеста им! Тази работа мирише на гнило, защото бе убита една от протестиращите, подкрепяща зърнарите, самите зърнари, са били заплашвани и им е пращана полиция, упражнява се терор над тях, това не е нормално, също не е логично и оправдаването с други производства, ако аз искам да произвеждам компот от дюли, няма да казвам на произвеждащите компот от сливи да не про

483

Анонимен

преди 8 месеца

Спрете субсидиите на зърнарите!!! 2.5 милиарда субсидии от Европа са се превърнали в 2.5 милиарда печалба за шепа алчни негодници! Подкрепа за решението на Народното събрание и Правителството за отпадане на забраната за внос от Украйна! Призовавам всички държавни институции категорично да пресекат незаконните действия на зърнарите -терористи и с цялата строгост на Закона да потърсят отговорност от подбудителите и организаторите на метежа, който не е нищо друго, освен рашистко хибридно нападение!

482

Анонимен

преди 8 месеца

Ще цитирам нещо което прочетох- "С американски трактори и европейски субсидии в подкрепа на путин." Парадокс някакъв се получава.

481

Анонимен

преди 8 месеца

Блокират пътни възли и държавни граници. Дано полицията действа както трябва срещу тях и дано им бъдат повдигнати обвинения! А ако преди жътва бъдат блокирани пътищата към нивите им, на тези нагли рекетьори хубаво ли ще им е?

480

ПОЯСНЕНИЕ

преди 8 месеца

Не се връзвайте на празни приказки, че зърнопроизводителите са хора на Бойко. Той ако иска веднага може да свали правителството. Обратното е той предложи да се внася отровно ГМО жито и слънчоглед - мислете.

479

Анонимен

преди 8 месеца

Спрете им ВЕДНАГА СУБСИДИИТЕ от ЕС!... Танковете дето не ги дадохте на Украйна, сега ги ползвайте!...Като смачкат 2-3 трактора и алчните зърнари ще се приберат по хотелите си в Гърция!

478

Анонимен

преди 8 месеца

От целия протест, за всички става ясно от дефилиращите като на парад нови трактори и техника финансирани по ПРСР от ЕЗФРСР на ЕС, как "окаяните" ни "фермери", разглезени до безобразие от Боко Тиквата, не могат да се справят с конкуренцията на украинските зърнопроизводители, които нямат възможност да използват скъпоструваща и високопроизводителна техника.

477

Анонимен

преди 8 месеца

Държавата не трябва да се поддава на шантажа на протестиращите, а да използва целия необходим ресурс и да въдвори ред.

476

Анонимен

преди 8 месеца

Днес слушах по новините на Националното радио запис на един от протестиращите, типичен селски ЕНТЕЛЕГЕНТ, знаещ 3-4 пЦувни, с които да комуникира с околоните, който нарече членовете на правителсктово: "брюкселски под логи"! До тук с неразбирането на същината на тез протести...

475

HORA MISLETE

преди 8 месеца

За всичко е виновна ТИКВАТА. Баце ни набуте нарочно тия полуид...иоти и сега се прави на вода ненапита. Този мръ,,,,сник и ДПС стоят зад всичко - опомнете се, А ПП и ДБ са шарла...тани и пълни идио....ти!!!

474

18 см

преди 8 месеца

Дълга Блокада до отмяна !!!!!Ако не се приеме, Национална всеобща стачка !!!

473

Анонимен

преди 8 месеца

Долу корумпираното правителство! Украино-американски ***.

472

18см

преди 8 месеца

Коментиращите тук не знаят, че от хербицидното радиоактивно окраинско фуражно зърно (3 качество),@ишките им стават малки, но им растат гърдите.