213

Анонимен

преди 8 месеца

Готови сме Да ги Бутнем тези Политически Превратаджии!!! " Управляват" ни с 16% " доверие"!-:((( Не е нито честно,нито Коректно да са на власт!!!

212

Анонимен

преди 8 месеца

Но преди това народът ще разклати мая

211

Bugarin bosilegrad

преди 8 месеца

Ходи да зазимваш чрешите ако знаеш какво е череша жълта чрешо него дазаеш по софия

210

Анонимен

преди 8 месеца

Жива верига и гражданско неподчинение!

209

1

преди 8 месеца

до 242. Пич пий си хапчетата. Нали ви видях колко сте копейките на "всенародния" протест. Имаше снимка от дрон и си играх да ви преброя - 65 човека , полвината на преклонна възраст, другата половина подозрително ***. И това при организирани безплатни автобуси и сандвичи със сирини.

208

РУШОФИЛ

преди 8 месеца

МЯАЙО,***, В КОЯ ПАЛАТКА ДА ТА ТЪРСЯ ДОВЕЧЕРА?

207

Добре ама

преди 8 месеца

Когато Бакърджиев гърмя мавзолея,кумонистите си назначиха милионери.Сега каква простотия ли са намислили?

206

Радослав

преди 8 месеца

Типично за комунистическите отпадъци! Няколко комунобоклука напуснали работните си места за да ходят да бранят един стърчащ боклукчарски паметник, веднага тези дупедати слуги на Кремъл да се уволнят дисциплинарно за напускане на работните им места! 2. Като не ви харесва срока за чакане, променете закона бе комунобоклуци! И на нас данъкоплатците не ни харесва да чакаме по 2-3 месеца за отговор от институциите! Какво чакате? Да ви го спуснат като заповед от Кремъл ли бе? Безполезни комунобоклуци!

205

Анонимен до 242

преди 8 месеца

Кажи "не" на порното и лошата дрога :))))))))))

204

Анонимен до 244

преди 8 месеца

Ако не пиеш хапчета- почвай- че вече си закъснял:))))))))))

203

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя паметник трябва да се махне. Може към него да сложите и окованата за оградата му Мая, поне така няма да се чудим на кой "протест" пак ще изскочи:))))))))))

202

Анонимен

преди 8 месеца

Този паметник е строен от българи с пари,събрани от българите и българи е имало в Трети украински фронт.Вие искате да връщате нацизма .Нали ви гледам...и в коментарите пишете често в подкрепа на Хитлер.Нацизмът е бил диктатура.Не са избивали само евреи,а всички,които не са отговаряли на чистата арийска раса,т.е. не са били със сини очи,руса коса и бяла кожа.Вие всички ли сте синеоки където искате да бутате паметника?Ако не беше победен нацизма всички,които нямат сини очи щяха да са в лагери.

201

до 232

преди 8 месеца

тя говори за българския народ бе, дже-ндър! софия не е България - ясно ли ти е льо-льо! сега ще видиш като тръгнат тракторите - заври се в софийската си панелка, мишок продажен!

200

До Андрей РОССИЯ

преди 8 месеца

То е едно и също. Осман първи е окупатор на Българските земи, точно както и СССР! Може просто да го прекръстят и да пооформят на фесове шапките. Всичките дето милеете за СССР-ските паметници по турско щяхте да се влачите по корем пред заптиетата!

199

Анонимен

преди 8 месеца

За гавра с дедите в ада ще горите.Огънят гори.Казанът ври.300 дявола подскачат и неонацистите очакват.

198

123

преди 8 месеца

Да напомня коя е Мая Манолова. Мая вкара в парламента поправката в закона известна като "Ванко1" с която въпросния престъпник избегна затвора, Мая заяви че , тя е предложила Пеевски за шеф на ДАНС и всеки който е против това е платен, Мая (с Бареков)е човека зад Костинбродската афера, да не изреждам и всичките партии през които мина

197

Честит Рош Хашана

преди 8 месеца

Братя и Сестри, Сабат Шалом!

196

Анонимен

преди 8 месеца

Стига са говорили за местене и бутане. 2 пръчки динамит и да се реши тоя проблем най-сетне! Аман вече от глупости! Да го бутат ли, да не го ли бутат. Както взривиха мавзолея така да думнат и това раково образувание върху Княжеската градина. Княжеската градина е дело на Австрийски и Швейцарски ботаник и архитект, тоя грозен каманяк е плод на болен комунистически мозък с НУЛА чувство за естетика. Само заради грозотата трябва да го махнат, да не говорим, че е заповядан от окупиращ генерал!

195

хахаха

преди 8 месеца

тая за кой народ говори ?! последователите и дето са стотина ли са народа ? майоооо , ти политика нема да видиш вече ама още не си го разбрала явно :)

194

Андрей

преди 8 месеца

На нас руснаците не ни пука дали ще бутате паметника или не болгари поняли ние никога не сме се навеждали на американците или немците или който и да било вие сте една пoдлoгa