173

Референдум

преди 8 месеца

За изгонване на София от България преди да сме станали Украйна! Да си ходят да се прегръщат с кирливите западни джендаци и да си правят прайдовете! Ние българите не сме със София !

172

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 191 - и като следствие от това, Пасолството е наредило цялата Пета рублофилска колона да скача на амбразурата! Другари, зад нас е Москва! Родина Мать Завьот! Нито крачка назад, каза Другарката Превъзходителство - Митрофанова! Ние празнуваме 3 Март! Спрете вноса!

171

Приказка

преди 8 месеца

Имало едно време един Петко Петков, който тренирал Айкидо! Той имал ортаци Бойко от Банкя и Алексей трактора. Един ден Бойко, Петко и Алексей се срещнали и решили татко Петко да си докара синчето от Харвард и да го сложат като подставено лице на псевдо промяна в която управляват същите мутри от 90-те години , но хората виждат само Кирчо Харварда! А той толкова бил и от Харвард - изкарал един платен курс и не знае грамотно нито английски нито български, но Бойко казал няма проблем - те са прости!

170

Анонимен

преди 8 месеца

Не е лесно да си русороб! Наясно си, че българските зърнари са шепа богати като Крезове спекуланти, които държат продукцията по складовете си, генерирайки инфлация и търсейки високи печалби! Но понеже това отговаря на временните интереси на Руската Пета Колона - си готов и на по висока цена, и да им пълниш гушите - само да е руското, не украинското. Ще повярвам на плачкането, когато начело на "протеста" застане на Нинова синчето - Рафаелчо! Ако намери малко време да дойде от пустата Америка, де!

169

Анонимен

преди 8 месеца

Партията на Посолствата е получила нареждане да действа. Слава Украина!

168

Анонимен

преди 8 месеца

Айде наще... Чиста Жива КАНАЛИЗАЦИЯ! Жетварка пее нейде в полето, че не и дават да си посее нейното Българско семенце по полето, а навсякъде само османски, цингyрелски, укренски, руски семенца, за раждане на радиоактивни бебенца!

167

Ееии

преди 8 месеца

По добре скъпо Българско отколкото отровен подарък от укропитеците.Киро оди се прегледай нещо с главоча не си добре.Изобщо не си добре .

166

Анонимен

преди 8 месеца

Кики, защо без пари бе, кандски безроднико, правите жестове към Украина? Защо поне не го обвържете с Шенген, щото догодина няма да има с какво да купят семена нашите фермери и тези семена не ги продава Украина, а Монсанто, а те жестове не правят! Кога ще спрете, като шаарлатани, с чужда пита помен да правите!

165

Анонимен

преди 8 месеца

Киро, Сичкото зърно го вземай на Линда за тортите и козунаците. И да ги ядеш после!

164

Анонимен

преди 8 месеца

Защо изтрихте коментарите на веселяка с главните букви!

163

обективен

преди 8 месеца

Миналата година пшеницата беше 60 стотинки килото.Сега е 40 стотинки!Познайте кой ще пострада най-много от слугинското поведение на "сглобката"?Земеделците ще писнат първи ,после всички арендодатели!Правителството "Плъх-гаргамел" е просто нашия гробокопач.България вече не е суверенна страна.Краварска колония сме.

162

Питам

преди 8 месеца

Кире,женати доила ли осем крави и 120 овце на ръка.ако е доила обявявам конкурс с нея.всички много разбирате от земеделие и животновъдство.ай сектор.

161

Така му наредило

преди 8 месеца

Посолството!

160

Даже Полша

преди 8 месеца

Не им пуска житото! България е най големия роб на САЩ! Предатели!

159

Анонимен

преди 8 месеца

Тази сутрин ме пребихте с новини. Няква маа кючеци в/у линейка, общи кенеффе по стадионите на евро 24, Петков ще бори инфлация с украинско зърно. Всъщност още не съм сигурен, че съм буден.

158

Анонимен

преди 8 месеца

С конна армия ний дойдохме, Кришна наший Бог ни РЕЧЕ. Де Видиш ЦИВИЛИЗОВАНО ЧОВЕЧЕ. Изкeнзай му се в УСТАТА БЕ ЧОВЕЧЕ. СЮPГЮН напред, СЮPГЮН назад. СЮPГЮН налево и на десно. Навсякъде да има СМРAД, Светът да ПOДИВЕЕ, че сме малко БРАТ. Дивата природа е в кръвта ни, на кучето хранопровода е ЗОВА НИ. Всички камъни и песъчинки са наши цингyрелски картинки.

157

Уфсъ

преди 8 месеца

Тази държава приключи! Щом този с разкрачената уста и малкото достойнство не можем да изметем за нищо не ставаме! Блейте си в кошарите и чакайте вълка! Ще дойде!

156

?

преди 8 месеца

Кики отново сътвори чутовна глупост!

155

Анонимен

преди 8 месеца

Кирето мноо ги разбира работите! Дай му само една пица с кристали и почва от всичко да разбира!

154

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен "РУСКИЯ ПОДРИВНИК СЕ ГАВРИ С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!" - аууууу, ужас. копни му и му пейстни постовете на сайта на посолството.