129

Нора

преди 9 месеца

НЕШКА - НЯМА ГРЕШКА!СПРЕТЕ СЕ И СЕ ВИЖТЕ!

128

Соросоид

преди 9 месеца

Който е против войната да се обади на Путин да я спре. Или да се обади на Зеленски да спре да защитава държавата си. Или да се молят американците да гласуват за Тръмп, защото той каза, че може да спре войната за 24 часа. Тръмп е хубрист,

127

Киро Парапета

преди 9 месеца

Не мога да коментирам . Нека първо да чуем какво ще кажат нашите партньори от посолството

126

Анонимен

преди 9 месеца

Киро в американска по длога

125

Рашко

преди 9 месеца

Кога ще се надигане народа...та те му промила мозъка...подмени цялата ценностна система....управляват ни престъп..ци почти 35г.

124

Анонимен

преди 9 месеца

Американският слугинаж много се засяга от подобни статий. Личи си от броят и естеството на коментарите

123

Анонимен

преди 9 месеца

Част от промитите имигранти на България, живеещи в други часови зони винаги са много активни вечер. От далеко е лесно да се подклажда война и да си морален. Като завалят бомбите няма да падат по техните глави, но да забравих, нато ще ни пази или ние няма да се бием ще обявим символична война. Съпричастни сме с господарите, пардон партньорите. Когато повтаряш едни и същи грешки това е избор, последствията ще са по тежки и от 44та. Жалко, че имаме продажни кукли на конци за "лидери"

122

Анонимен

преди 9 месеца

До Лелеее Кой е със заплащане, тоя, който е тук и говори по темата, или тоя, който специално идва да коментира другите?

121

Лелеее

преди 9 месеца

много сте активни в този късен час!Ама празника приключи преди половин час, та с него и двойното заплащане, нЕмате ли часовници, бре???

120

Мир

преди 9 месеца

За "запознатия" 150: История на руската рублаРублата се използва като среден обмен на руски територии от 14-ти век. Обаче това, което днес е известно като руска рубла, започва да се издава през 1991 г. (годината, в която Съветският съюз изчезва)." Но когато искаш да изместиш темата от моралната" платена пропагантарка, сменяш темата... Прочетете за отношението на обикновените българчета Захари Стоянов и Васил Левски за Русия, а не комунистическата пропагандна история след окупационното нахлува

119

Историка

преди 9 месеца

Докога ще ни натрапвате тази нечистива жена?Продала се е за 5 копейки на руските ни окупатори!

118

Запознат

преди 9 месеца

Като си против войната, обади се на патрона ти Пууутлера да си изтегли войските от Украйна и тя, войната, спира веднага !

117

Роза

преди 9 месеца

Ами че то има ли нормален човек,който да не иска мир и да е против войната?!Ама войните стават,защото никога няма да изчезне човешката алчност за пари и територии!Войните се харесват само на психопатите и на тези,които богатеят от тях!

116

Анонимен

преди 9 месеца

И как щяха да се "разберат" Русия и Украйна, ако нямаха подкрепата на НАТО и останалия свят, г-жо Робева?! Сигурно досега половината Украйна щеше да е анексирана територия на РФ...Много интересно ако Путин поиска част от България, как ще се разберем, без намесата на Нато. Зеленски беше достатъчно саркастичен за Радев в София: 'Елате, г,-н Путин, вземете си каквото искате...само мир да има!'

115

Анонимен

преди 9 месеца

Аз съм против.

114

Анонимен

преди 9 месеца

тая червена бабичка какво чака хубавите места ги заеха вече.

113

Българин

преди 9 месеца

Сега разбрахте ли защо България никога не спечели златните медали на Олимпиада при ансамбъла а всеки път полагаше на Руснаците при тази? Разбрахте ли защо при ПЪРВИЯ път, когато рускините бяха лишени от "традиционната им подкрепа" и нашите момичета взеха ЗЛАТОТО?

112

Анонимен

преди 9 месеца

Хайде де, руски агент Нешка може да не е, но че е на страната на руснаците, е много прозрачно!:)Иначе да, Щатите са водеща сила в света, и не от вчера. И има основание да е така, заслужили са си водещата роля!

111

Мир

преди 9 месеца

Честит празник! Това е поредният Български празник против интересите на путинофилия и царска русия. Слава на Бога, че е имало истински България преди 138г и те са преодолени рубладжиите от онова време. А тази всеки месец дава интервю, за да си заслужи рублите, но отказва да са в рубли. Успехите от худ. гимнастика, съвсем не са мерило за моралните и" ценности. Беше първа защитника и на измамника Цветан Василев...

110

Анонимен

преди 9 месеца

До 140 черен Българин:Я се лекувай!За какво мешаш Путин?Преди войната даже не знаехме тук в България,че е жив.Взимаш ли парички от Сорос да нахъсваш българи срещу малцинствата по социалните мрежи,а?!Взимаш...взимай там и трай!