57

Анонимен

преди 9 месеца

Експерте, ваши да са си...

56

ЕБете си майката

преди 9 месеца

Защо ме изтрихме спекуланти спакани????

55

Плана

преди 9 месеца

Като панелката удари 2 милиона ,я продавам на пенсионирани германци и заминавам за Дубай.

54

В. Путин

преди 9 месеца

Като ви хвърля ракетите ще видим кое колко ще струва в тоя кортоп

53

Али

преди 9 месеца

Брокерска измама , балона се раздува... Трябва да се забранят цените в евро на първо време и да се постави контрол над Брокерите спекуланти, защото далеч не всички са коректни

52

Историк

преди 9 месеца

Добре, ще му кажа.Всеки с пари има по няколко жилища и вече се чуди какво да ги прави. Балъците от Великобритания и Русия вече ги няма. Не знам на кой ще продавате

51

до анонимен

преди 9 месеца

Счетоводителите или така наречените счетита са най-големите измамници ,укриват данъци, приспадат големи проценти от заплатите на работниците, уж за данъци и осигуровки, а си ги вземат за себе си.

50

Хахахахах

преди 9 месеца

Хахахахаххаахахах

49

Анонимен

преди 9 месеца

Добре де, защо пускате статия с едно и също заглавие всяка седмица. 900 % ли са се вдигнали цените на имотите за година ?

48

ЛЪЖАТ ВИ

преди 9 месеца

До Брокер-консултантСпокойно, пони още 15 години никой няма да те потърси, а ти междувременно се ориентирай да не останеш на трудовата борса.

47

ЛЪЖАТ ВИ

преди 9 месеца

Тези изгладняха и започнаха да пишат глупости. Ще се качват цените ама когато острижете костенурката. Който имаше пари купи, а които се излъгаха теглиха кредит, но сега лихвите ще се качат и паламудите ще увиснат на куката. С такова бъдеще дали ще има други паламуди ? Съмнявам се така, че ще чакате поне 15 години за други паламуди до тогава глад и който оцелее. При това има толкова празни жилища, че и наемите ще паднат главоломно, но имотната мафия бълва статии как щели да се качат цените.

46

Анонимен

преди 9 месеца

За съжаление вече никъде няма евтино. Преди години и в унгарските села, близо до границата с Австрия имаше прилични цени, ама я идете сега да видите. Истината е, че евтин имот значи кофти имот. Продавачите също не са и.ди.оти.

45

До 37

преди 9 месеца

Ама супер! Изобщо не е необходимо да идваш в София! Ще се оправим и без теб. Лошото е, че брат ти, сестра ти и всичките ти братовчеди не са на твоето мнение и много желаят да мекат по софийските улици! Така се получава тоя кошмар в столицата, който понярвай ми не съществуваше преди доста години...

44

Брокер-консултант

преди 9 месеца

Най-мразя клиенти, които не знаят какво искат. Първо си научете приоритетите и желанията и после ме търсете.

43

До 40

преди 9 месеца

Коимбра столица ли е? Хайде да не сравняваме ябълки с круши!

42

Анонимен

преди 9 месеца

И аз ,очаквам ,минимална работна заплата -3500 лв !

41

Анонимен

преди 9 месеца

Имам приятел, който е главен счетоводител и води счетоводството на един голям холдинг. Шефа му плаща 12 иляди заплата. Купи си къща за над милион в Драгалевци.

40

Конфликт

преди 9 месеца

Брокерите са заинтересовани от много сделки и покачващи се цени! Това е конфликт на интереси. Няма ли нормални експерти да направят нормална прогноза?

39

Анонимен

преди 9 месеца

Който имаше пари отдавна си купи жилище. Мафкирал съм няколко обяви за апартаменти над 100 хиляди евро и вече 5 месец гледам как половината от тях свалят цените с по 2 хиляди и никой не ги купува. Имотната и банкова мафии отново плащат за зомбиране. на хората с малко мозък. Един милион и половина жилища в България са празни от 10 години, а държавата ни е на 1 място по намаляване на населението в света...

38

Shakira

преди 9 месеца

Imoti.bg не беше ли на dnes.bg