67

Анонимен

преди 8 месеца

С ротацията на Сарафов, съдебната реформа приключи. Остава Пеевски да приключи конституционната и всичко е точно!

66

Финансист

преди 8 месеца

МИРКОВИЧ ИМ БЕШЕ РЕКТОР. Той ме назначи, а и той ме уволни. За което , това второто съм му много благодарен. Благодаря ти професори. Мир на прахта му. Не ми е давал той дипломата за висшето, нито пък съм завършил в Канада или в САЩ. Просто съм специализирал в Сиракюз. А, по някаква случайност, таме завършил и Джо Бадъна им. Както и Ники Лобито, ойто е известенкато Мики маус. Как са дяловетена Експата му ?А и парите в пенсионните фондове намалявят. Така са нещата с парите.

65

СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО!

преди 8 месеца

ИСТИНАТА ЗА УБИЙСТВОТО НА "ТРАКТОРА" ЛЪСНА:..ТЕЗИ , КОИТО СА ПРОТИВ Т.Н."СГЛОБКА"----ПРОСТО СА ЛИКВИДИРАЛИ А.ПЕТРОВ , ЗА ДА Я РАЗВАЛЯТ ////ДАНС, РУНДЮ , БСП И РУСОФИЛЧЕТАТА////...ТОЧНО ЗА ТАЗИ ЦЕЛ , ЕКСТРАДИРАХА И ЧЕРЕПА ОТ ДУБАЙ--ЯВНО НЯКОЙ/като Пригожин/ ПЛАТИ , ЗА ДА БЪДЕ ПРАТЕН В БЪЛГАРИЯ , ЗА ДА ОСНОВЕ "НОВА ПАРТИЯ НА ПРОТЕСТА"---------ТОВА Е ПРОСТО И ЯСНО ЗЕБЕЛЕЖИМО!!!!!1

64

Анонимен

преди 8 месеца

След днешното признание, че криминални елементи са намесени в "сглобката", нормално е това да е тема номер 1 за мисирките. Да, ама не. Пишат за началото на учебната година в Украйна!

63

Анонимен

преди 8 месеца

Всички спим спокойно защото петродоларът потъва и Русия бие глобалистите. Не харесвам Путин защото е член на Световния Икономически Форум но добре че беше той да се видят че железата на запада стават само за белканто. Тръмп ще е 47 Президент с RFK Jr за вицепрезидент. Тръмп с Кенеди Младши. Кеф !

62

Християнин

преди 8 месеца

Специални поздрави за г-та Любенов и Младенов. Георги и Иван са. Дори и тогава те не бяха от измамниците. А пък какво да напиша за мен? Когато от църквите започнат да не ме пускат в храмовете, сигурно тези от БНБ ше започнат. За да си обменя стотинките. А пък свещичките в храмовете и валутите са си все още с левчета и стинки. Честито на гуверньора им. Както и на патриарна им. Ще им ги разкажа игрите. Както само аз си знам. А и има още на какво да ги науча. Но пък, те знаят, че съм особен.

61

камен

преди 8 месеца

тоя Резидент ще ни направи 16-та република на ***,Ура а а а!

60

Анонимен

преди 8 месеца

Националният предател Румен пилона пак циври нещо. Пак мрънка. Пак се оплаква. Пак се жалва. Не е ли жaлъk?

59

до червените тролове

преди 8 месеца

Времето на господарите ви свършва. Усещате го, нали? Разбира се, че го усещате - защо иначе е тази истерия? Червени ***, скоро всичките ви шефчета ще останат в мрака на миналото. Усещате го, нали? Разбира се, че го усещате... И те го усещат...

58

Анонимен

преди 8 месеца

Сериозно питам, изскачат ли ви реклами?

57

Анонимен

преди 8 месеца

Румен пилона изплиска легена.

56

До Анонимен 16

преди 8 месеца

Нарича се война..............православни руснаци с/у гадни полски католици!!!

55

sorry

преди 8 месеца

И аз един път гласувах за канадските мошеници от ПП - Киро- Канадеца и оня тъ***пак финасиста Ококорения ................сега се извинявам на всички българи.........................голяма грешка направих.................сега ги мразя безплатно, защото се прегърнаха с мафиотите от ГЕРБ..............а щяха да ги изчегъркват, тия са световни шампиони по лъжи и манипулации..................да се махат, не мога да ги понасям!!

54

Милионер, 2023

преди 8 месеца

Желязкова, Любенов и Младенов ми бяха от най-добрите. А за мен те са просто НЕВЕНА и нейните състуденти. РАЗВЪРЗВАЙТЕ ГИ. Ами, инфлация е. За да го разберат най-после тези от БНБ и политиците от партиите.

53

До 53

преди 8 месеца

Изскачат ни от гащите

52

Анонимен

преди 8 месеца

Абе, на вас изкачат ли ви реклами?

51

До 41

преди 8 месеца

Като си вижда грешката Радев да си подава оставката! От неговата грешка и неговия юмрук сега държавата е пред пропастта. Има грешки лични, от които не зависи държавата, но тази грешка на Радев, (за която става дума) застрашава националната сигурност. Сега с кран ще трябва да ги сваляме. Пуснаха пипала навсякъде. Дори отхапаха ръката, която ги направи министри. Те са освен всичко и неблагодарници. Радев не може да промени нищо...късно е. Като лавина или бумеранг всичко ще стоварят на гърба му.

50

Анонимен 8

преди 8 месеца

Че кой лансира Киро и Асен

49

Анонимен

преди 8 месеца

Руското *** си остава такова до края на живота. Този предател долен да прочете какво са писали Левски, Ботев, Вазов, Захари Стоянов и много други велики българи за Русия и да престане да се обажда !

48

тройна коалиция

преди 8 месеца

Истината е, че старите мафиоти от ГЕРБ седнаха на една маса с новите канадски мошеници от ПП и турската партия ДПС...........да ядат, пият и крадат заедно..............новата тройна коалиция...............прав е Радев да ги критикува!!