304

ДоУжас

преди 8 месеца

Ужасно жалко е, как хора като теб вярват в българската американска псевдо демокрация и ке мислят за по-развити и свободни от други народи!Демокрация от гръцки означава управление на Народа, не управление на Посолството на САЩ чрез Преврати, Подкупи на корумпирани политици и Манипулация на Машини и Медии!

303

Кой какъв е

преди 8 месеца

В Русия поне направиха само една частична мобилизация. А в Украйна направо ловят хора по улиците за да ги изпратят на фронта. Разбира се който плати десетиха хиляди долара може да се оттърве.

302

До 315

преди 8 месеца

От къде го виде това бе? От прозореца на панелката ли? Кога последно беше в Русия или си опираш мозъка на опорките от Козяк да не прегрее от автонамно мислене?!

301

Война за чернозема!

преди 8 месеца

В 1944г. целя свят вече беше срещу Хитлер фронта му беше 360 градуса,Британската империя,САЩ ,Франция всички ги атакуваха с цялата си мощ.САЩ дадоха на руснаците хиляди самолети и танкове ,а Германия е дори по-малка от Украйна по площ, но жертвите бяха десетки милиони ...

300

Анонимен

преди 8 месеца

До Видехмема като е толксова добре САЩ що дири тука да ни меша държавата на мармалайнаа я направиха.

299

Анонимен

преди 8 месеца

До УжасНие сега имаме ли демокрация и свобода, това че ти се радваш на слободията и беззаконието над народа не те прави нито демократ нито носител на демокрация... виждаме ти и твоята свобода все в сферата на опорките от запад.

298

Анонимен

преди 8 месеца

еми да... така поне имат шанс... ше излязат след две години... а иначе...

297

Анонимен

преди 8 месеца

ОБЕКТИВНА МЕДИЯ Е ТАЗИ, КОЯТО НЕ ПОЛУЧАВА ПАРИ, ЗА ДА ЛЪЖЕ.

296

Анонимен

преди 8 месеца

Георги Сава Раковски - Соросс, макар и много престарял, не ми е съвременник, за да преразказва какво съм казал. Да си прибере папагалчетата да не сквернят паметта ми.

295

Видехме

преди 8 месеца

До Ти да видиш!1969г сравняваш с 2023г от тогава много се промениха САЩ и то за добро ,а Русия не е мръднала като изключим еняколко милиона другите са по-зле от 1969г... ...

294

Ужас

преди 8 месеца

Спрете тази безмислена касапница.В затвора 20% болни от спин и над 40% с хепатит. Жалко за руснаците в цялата си история никога са нямали демокрация и свобода...

293

До 310

преди 8 месеца

Не разбирам какъв е проблемът? Ми като пратим на фронта Магарев, Пасито, генералите Гном и Тиква, Карадагоебъ, Простото, Кокорчо, Мирчеф и останалите ястреби от НС - не виждам кой ще ни се опълчи!

292

Кравар Евроатлантик

преди 8 месеца

Митичното същество "руска армия" не съществува. Има малка групичка пияндурници зад волана следвани от голямо стадо овце.

291

Ти да видиш!

преди 8 месеца

След като Медиазона е руска, защо е базирана в Киев? Нищо не разбрах...А и да е вярно, то рашките са нещо много меки - защото по време на Виетнамската война в САЩ отказът да заминеш на фронта струваше $200 хиляди и 10 години пандела. Даже и Мохамед Али (Касиус Клей) го отнесе по пълна програма, щото не му се щеше да мре за тоя, дето духа!

290

чудно.

преди 8 месеца

Чудя се,ако тук стане нещо,кого ще съберете и как ще ги накарате да се бият?Ще бъде абсурдно да съберат войска.Служих 38месеца във ВМС,и още два месеца запас.Не се хваля.Само споменавам.

289

Анонимен

преди 8 месеца

Нее..да те изпратят насила на смъ рт в Украйна е друго бе! Вие не разбирате! Това е демократично и морално!

288

Анонимен

преди 8 месеца

Ръкопашен бой абе да не сме 44 година хахахаха ***

287

До 306

преди 8 месеца

Даа.затова Русия е най-голямата страна по площ на света- защото руснаците са многу страхливи ;) и все губят войни ;)

286

Анонимен

преди 8 месеца

Русите са много покорен народ. обичат да бъдат следени, мачкани, да им се забраняват основни неща. И обичат да портят съседите си и да гледат как ги откарват в концлагерите.Те са едни садисти и мазохисти. Освен това са доста страхливи, ако се отнася за честен двубой. Скоро няма да се оправят. Дори и джуджето да се гътне, ще си изберат друг дитатор да ги мачка.

285

Рус

преди 8 месеца

По-добре 2 години в пандиза, отколкото в ковчег след 2 седмици.