78

Радослав

преди 8 месеца

До 84: кое? Че фашистите наритаха комунистите в Испания и спасиха Западна Европа от червената "чума" или, че приноса на СССР в разгрома на фашизма в Италия е около 5 дивизии които са помагали на германците? Фашизма пада когато западните съюзници навлизат в Италия и превземат Рим и се опитват да пробият към Германия през Италия! СССР там с нищо не помага и грам не участва!

77

Анонимен

преди 8 месеца

Тази сутрин една копейка пред тозу паметник призна, че СССР е поучил над 800 000 единици венна техника помощ от САЩ през Беринговия проток през ВСВ за да могат комунистите да изтласкат нацистите от източния фронт. Ако това го зяви сега в Русия, ще го вкарат директно в панделата за дискредитиране на руската армия. Там изобщо не признават колко много са им помогнали тогава другите държави за да си запазят държавата.

76

анонимен

преди 8 месеца

до всички които подсткача за премахването на паметника - кат постоят некой мол ше ви бъде ного кеф

75

Анонимен

преди 8 месеца

Глупусти на търкалета ремонт ако е нужен ще е по ефтин от оградата

74

Пич

преди 8 месеца

"Навсякъде хората си пазят паметниците и ги съхраняват, само ние тук непрекъснато рушим и махаме нещо, заради чуждите прищевки." - къде навсякъде, бе, къде?! В коя държава целият център е в тотеми, паметници и имена на улици на чужда държава?! Къде е това? Ама разходи се в центъра на София, всичко е руско, един паметник над 3 метра няма на някой български владетел, войник, революционер. Целият център е в руски тотеми, имена на улици, църкви. Това е срамно и смешно.

73

руски шпионин

преди 8 месеца

До Радославглупости

72

Анонимен

преди 8 месеца

Може на воля да падате в дупки и да се спъвате в плочките по тротоарите на фандъчка , тях никой не ги огражда. Но виж, да ви удари плоча от *** е абсолютно недопустимо!

71

Анонимен

преди 8 месеца

Оффф айде махайте го тоя бетон бе страхливфии. Ако тея бяха на власт дс не мислите ,че щяха да имат милост към вас. Събаряйте всичко в България . Искаме паметници на Аспарух, Левски, Ботев , Ханове , Революционери, кога е създадена България и тн. Стига ни занимавате със съветски бетони

70

Радослав

преди 8 месеца

До 72: фашизъм драга е имало само в Италия и Испания! Приноса на СССР за разгрома на фашизма е в най добрият случай символичен или колкото да се водят там присъствали!

69

Пич

преди 8 месеца

Аз съм твърдно за премахване на този срамен монумент от центъра на София, но дори мен ме дразнят глупостите на Данчето. Слагали ограда, да пазели гражданите от падащи плочи :)))) Хахахахаха. Не мога да разбера защо са такива страхливци и мишшоци?! това поведение дразни и дава самочувствие и сили на мурззилките да ходят и да правят живи вериги. Кажете го ясно - "Махаме паметника, всички се изнасяйте от палатките защото ще бъдете принудителни изведени, и ще ви вкараме по арестите".

68

Анонимен

преди 8 месеца

Айде провинциалистите русофили лаят... Русофили, не знаете грам от истината за руския окупатор. Нормално- дедите ви вътрешна тоалетна не знаят какво е и са били таван овчари. Нямате идея от нищо. То и по доходите ви си личи де- функционално неграмотни бедняци. Моментален демонтаж. Мнението на шепата провинциалисти не ме интересува. Виждаме ви в палатките колко сте- 8 души.

67

Радослав

преди 8 месеца

До 74: тази и тя, хаха. От какво те е освободил съветския поробител бе? Освободил те от мозъка ти, за да може да ти казва какво да правиш и ти да си щастлив цоцалист! Това е кулата на Мордор, "***" на съветския поробител, кула на срама, на националните предатели. Символ на робовладелеца за да не забравят робите кой е господар! От какво те е освободила азиатската орда? Освен от държавност, националност, история, златен резерв? То бива ***, ама вие граница нямате!

66

Анонимен

преди 8 месеца

Брей, много загрижена тая фандъчка за гражданите бе! Прилича на "загриженоста" на властта за хората по време на пЛандемията.

65

Просто питам

преди 8 месеца

- И кого лъжете, г-жо Фандъкова? Българският народ не е ли и Ваш или служите на про-ционисткото Посолство?

64

Анонимен

преди 8 месеца

Навсякъде хората си пазят паметниците и ги съхраняват, само ние тук непрекъснато рушим и махаме нещо, заради чуждите прищевки. Дупе да ние яко. Дори в Германия паметниците от фашизма се пазят, за да се знае историята. Нищо не се уважава в БГ, нито историята, нито дедите, нито паметниците, всеки гледа собственото си благо и всеки се оплаква за нещо, а той самия не прави нищо и другите са му виновни. Толкова сме разединени, и още повече ще ставаме за съжаление и това е целта на определени хора.

63

Хюго Капет

преди 8 месеца

Ама тия за какви ни имат? Оградиха го, за да го пазят в полза на господарите си от пашолството. Защо *** на мая спокойно си влизат зад загражденията, като целта им е безопасността?

62

Анонимен

преди 8 месеца

Оградиха го, ама защо са им оставили врата на копейките да си влизат и излизат от огражденията, когато си поискат? Тази ограда май пази копейките вътре от народната любов.

61

Анонимен

преди 8 месеца

Никой с поне малко сиво вещество между ушите не нарича Паметника на Съветската армия, освободила ни от фашизма с други имена.

60

до 71

преди 8 месеца

Евтина пропаганда за оперирани от мозъчна дейност. Не е работа на Костадинов да готви боб за бедните. Аз не съм гласувал за него за да готви боб за бедните или да сади брезички. Гласувай за него за да изрине продажната ***. А относно бона за бедните Кирчо и Боко кога ги видяхме да раздават кебапчета на сираците?

59

АНОНИМЕН

преди 8 месеца

В България 100% от паметниците ни са занемарени , никой не се интересува от тях , най-много се посещават веднъж годишно по случай повода за построяването им. Много внимание им отделяме поради комплекс за малоценност. Последни сме навсякъде във всичко и никакви паметници няма да ни помогнат единствено ще ни разделят.