38

татар-окупатор

преди 9 месеца

Мицковски, слагай наколенките и се явявай в Изповедалнята в София :))) Другия вариант е да учиш албански :)))

37

Джиди

преди 9 месеца

Ахаххааха тоя е тотално невменяем

36

ха-ха-хи...Тулуп

преди 9 месеца

Ку-ку,ку-ку...Пролет ли дойде,кукувица ли кука?Не,Мицковски дава интервюта...

35

ъц

преди 9 месеца

Албанска македония, тоест, територия под името Македония населена с албанци и всичко се оправя! Ако не днес, то с високия ръст на раждаемост сред албанците, след 20-на години 100%.

34

РСМ са затънали

преди 9 месеца

в собствените си ---,но продължават да търсят други виновни.БГ им виновни за това, ЕС им виновен за онова...Не питая злоба към тях,зле са си горките,а като видиш човек в нужда,търсиш да му помогнеш.Е,понякога ти му подаваш ръка, а той гледа да я отхапе,животински страсти,но такива са си,прощавам им.

33

Еуропската уния

преди 9 месеца

Да влизат в правия път, че както им се канят шип търите: Со к = рци ке ви тепаме.Тоя прираст на населението им - ясно е кои имат по 7-8 дечиня. Не ке да са антички ;)Да гледат Косово и да размислят.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя *** много бърка!!! Над 200000 македонци имат Български паспорт. А за да имаш такъв трябва доказателство, че имаш Български корени.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Интересно, никой не харесва ЕС, а всички са навити на всякакви компромиси, за са влязат в ЕС.Всички харесват Путин и Русия, а никой не иска да ходи там дори и на екскурзия.(ако отиде не повтаря, освен ако има познати, да са пиянстват)

30

фашистки окупатор

преди 9 месеца

Мицковски,оти се пенявиш бре,всички знаят,че произхождате от лявата дисага на Сашот Македонскиот.Споко бре маймуняк.

29

777

преди 9 месеца

Точно казано, македонски проект а не народ и държава. Всички вие там сте българи, само че с промити мозъци.Международната общност трябва да поправи тази грешка и да заличи РСМ, като държава.

28

РУСОФИЛИТЕ РЕВАТ

преди 9 месеца

НЕ ИМ ХАРЕСВА ТЕМАТА ЗА МАКЕДОНИЯ.... СТАВАТ ЯСНИ, КАТО АНТИБЪЛГАРИ, РАБОТЕЩИ ЗА РУСИЯ - ПОРОБИТЕЛА НА БЪЛГАРИЯ...

27

СМЕХ...

преди 9 месеца

ЩЕ СЪМНЕ И БЕЗ МАКЕДОНИЯ В ЕС....тъкмо ше им шиткаме стоки на евро-цени, на далавера в евро....ха,ха,хаааааааа....ЗА МАКЕДОНЦИ С 25% ГОРНИЦА! НЕМА ВЕЧЕ ПОДАРЪЦИ И "МИЛИ ПРИКАЗКИ"!!!

26

Анонимен

преди 9 месеца

Ама ние сме ги признали,бе!Дадохме им 120 000 български паспорта.И още може.Стига да искат.Накрая Северна Македония ще се превърне в македонска област,в югозападна България.

25

татар-шегаджия

преди 9 месеца

В Скопие са решили да не отстъпват от Коминтерновския югомакедонизъм,като го свръзват с "идентизитето и язъйко" им.Мицковски е подгрял атмосферата за Еуропската унияи всички антични историчари тръпнат да видят как "ке им натрошат костите НАбугарите".След това ще дойде и разочарованието и пищенето.Тогава ще е наш ред да отворим кока-кола и пуканки и да гледаме сеира на Скопския Дисниленд,показвайки на Мицковски ония пръст дето се намира между показалеца и безименния.

24

Кристиян мицковски

преди 9 месеца

Да ми яде големия български

23

Ванче Михайлов

преди 9 месеца

РСМ няма много време да се мотка. Ако Албания влезе преди нея,след това и тя може да поставя условия за влизане на античните Скопски историчари в Еуропската уния.

22

бай Танас

преди 9 месеца

Ще гледате ЕС ама от некой по-висок чyкар оттатък Вардаро, дорде не усетите албанскa лaнгa oтзадe и топъл дъх у врато! Тогаз ще запеете "Аз съм българче" с пълно гърло...

21

САТАНА

преди 9 месеца

Като се лутате още македонизма на Тито,ЕС в това число България...

20

наблюдател от ООН

преди 9 месеца

РСМ е на практика почти превзета от албанците територия и е въпрос на малко време за да се превърне в Северно Косово.....и тогава ще им се стъжни!Защото в РСМ отдавна минаретата са повече от тези в Албания ,а след като допуснаха втори официален език албански,се сещаме какво ги чака! А и то си е напълно заслужено!

19

Явно

преди 9 месеца

Е бил скоро в Белград и добре саму сипали в джоба.