81

Анонимен

преди 9 месеца

Възраждане ще управляват България. Време е

80

До Въпрос

преди 9 месеца

Само да те светна, че подписката беше за референдум, а не против еврото. Ако народните представители ги е страх от това народа да упражни демократичното си право на избор то те не могат да се нарекат представители на народа. Биха могли да са представители на различни лични или чужди интереси, но не и на народа. А иначе ми харесва, че смяташ, че народа ни гласувал против еврото - то и те го знаят и затова го облъчват с медийна "информация" и бавят референдума.

79

Анонимен

преди 9 месеца

Да се направи графологична експертиза на подписката на Възраждане против еврото, за да се види как един човек, с имитация на различни почерци, е вписвал и подписвал 20-30 неподозиращи други и то със съдействието на лица, които имат достъп до ЕГНтата ни.

78

Върл Левскар

преди 9 месеца

Да дойде Копейкин - възродения на мача в четвъртък . Шъ *** черпъ .

77

Анонимен

преди 9 месеца

Смелите фенове на Левски нападнали жени, на възрастта на майките си. Браво, истински герои.

76

ЛЪЖАТ Ви

преди 9 месеца

Единственото успешно етническо прочистване от руски етнос бе извършено в Узбекистан, Таджикистан, Киргистан, Туркменистан, Казахстан и изселили се от там минимум НАД ДЕСЕТ МИЛИОНА руснаци още от 1989-1991 и след това........... Аутсайдерите Чечня,Литва, Латвия, Естония, Украйна са пълен абсолютен провал като русофоби и се ОЗЛОБИЛИ......... АНГЛИЙСКИТЕ ченгета доказано умишлено укриват расистки престъпления срещу бели англичани като убийства,линчуване,сексуално робство.........Победи Маркс-Антифа

75

Забавно е когато

преди 9 месеца

щурмоваците на едните се сблъскат с щурмоваците на другите.И настава вой:ама нашите щурмоваци са добрите,те в миналото донесоха промяната на жълтите павета. Да,но другите отговарят-нищо подобно,ние блокирахме кръстовищата и хвърляхме яйца и домати по държавни институции,ние сме добрите.Истината за обикн0вения човек е,че трябва да се обособи място където политическите психари да "протестират", а не на улиците и площадите да пречат на хората.Право на протест-да,но не да пречиш на другите

74

Анонимен

преди 9 месеца

Не знаех,че украинците са окупаторитеТе са били тук в България ,през ВСВ много сте зле,но явно сте прави пак са окупирали черноморието с джиповете си.Правят бомби на сервитьорите и не си плащат сметките,видяно с очите ми.

73

Анонимен

преди 9 месеца

Някой от пишещите толкова се страхува от Възраждане, че пише пост след пост, монолог един вид. Препоръчвам му да си говори сам срещу огледалото, колкото и да е грозен и да не цапа форума с плюнките си.

72

Анонимен

преди 9 месеца

Паметника съхранява историческата памет на комунистите и на техните злодеяния в България. Колко българи трябва да измрат за да проумеете *** продажни ?

71

Копейкин е комунист

преди 9 месеца

лансиран от Кремъл, за да смучат руските компании от България до безкрайност. Така България финансира Русия и войната в Украйна.

70

Анонимен

преди 9 месеца

Да разбирам от коментарите,че сте за насилието,а иначе сте за Истамбулската конвенция.Егати лицемерите.Когато ви направят ,татуираноте със свастики фенове на ФекAлния клуб,не искам да споменавам името на Апостола,колите на пастет,ще има вой до бога.

69

Анонимен

преди 9 месеца

Бранят монумент на окупатор, а се наричат патриоти?!?! На това му се казва шизофрения.

68

Анонимен

преди 9 месеца

Копейкин е държавен предател и златен пръст на Митрофанова

67

Иво

преди 9 месеца

Коепйчице заповядай в четвъртък на стадиона, да ти покажем нашата "подкрепа" 😃 😃 😃

66

123

преди 9 месеца

Тия от *** що не се гръмнат, да не се мъчат

65

Анонимен

преди 9 месеца

Когато Възраждане пуска димки, това не се брои, що така? Под Рундьовия чадър ли са пак?

64

Анонимен

преди 9 месеца

До кога ще позволяваме и търпиме Руски агенти в България? Вижте как действат в Англия с привърженици на Възраждане!!

63

.!.

преди 9 месеца

Позор в палатки пред позора...

62

Анонимен

преди 9 месеца

Смях. Уж "националисти", а защитават паметника на безродната армия. И пародията бухахахах