33

Анонимен

преди 9 месеца

28- НЕ, НЕ СИ РАЗБРАЛ ТОВА СА ПРИЯТЕЛИТЕ НА ЮМРУК РАШИСТАНСКИ.

32

Анонимен

преди 9 месеца

30- а защо в САЩ а не при приятелите си в Рашистан....може да го сполети нещо за това че не е изпълнил заповедите на Раша- тотален икономически крах и фалит- Украйна с убийства чрез специална военна задача, а БГ с политическа дестабилизация и икономически крах нещо такова ли се случва?

31

Анонимен

преди 9 месеца

Пепи Еврото инфарктирал спешно. Все по-интересно става.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Нагоре по Витоша, ако трябва да бяга ще му отнеме часове, а ще има и очевидци да гледат на най-близките камери, ако има какви коли минават.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Е, как да кажеш подозираме Радев и искаме да го арестуваме, ако там е главният секретар, който е човек на Радев? Затова искат да го сменят.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Може Радев да се уплаши и да замине по работа във Вашингтон и да се не върне.

27

Анонимен

преди 9 месеца

В едно предаване от вчера, един експерт даде предположение кой ще бъде следващия отстрелян. След Алексей, следва един, чието име започва с Б.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Боко се е ядосал много. Ще погне Радев и ще го вкара в панделата. Няма какво да се офлянква повече. Убиха му дружката най-нагло.

25

Анонимен

преди 9 месеца

В записа на Руди Гела си казаха сами, че трябва да овладеят службите. Е, овладяха, ама на дядо поп расото. България е на автопилот. Даже Кирчо вози на падъл борд Линда в реката на Китен, без охрана до гориста местност, ама нали уж НСО го пази от Путин?! Държавата гори, ДенкУ мън-мън-мън-мън! Срамота! Народа скоро ще ги подбере с камъни, за това ще се крият в ново НС с подземни канали и бункери.От война ли ще се крият в бункера или от народа?

24

Анонимен

преди 9 месеца

Застрелял го е после се е качил на кола с фалшиви номера докато се разбере се е пуснал в София и се е покрил не мисля, че е бягал пеша след това.

23

Анонимен

преди 9 месеца

БРАВО НА ДЕНКОВ- СТРАННО БЕШЕ ПОВЕДЕНИЕТО НА ГЛ СЕКРЕТАР- НА НЕДОСПАЛ, НА ....МОЖЕ И ДА ГРЕША АМА ТАМ НЕЩО НЕ БЕШЕ НАРЕД. НЯКОЙ ДА ГО Е ЧУЛ ДА КАЖЕ НЕЩО- ЮМРУКОВ ГОВОРЕШЕ ВМЕСТО НЕГО.

22

Руси

преди 9 месеца

Айде пореден човек отстранен за да сложим някой послушник посочен от ЦРУ. Ами сложете Цветанов тогава ,нали уж големи успехи имал. То няма кадри вече ,да не говорим че няма и воля ! Всичко се корени в това ,че ние не решаваме нашата съдба. Затова се получава така и всеки стои като гърмян заек и мишкува. За да не направим някоя грешка.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Смяна и на всички МВР шефове по Области. Не се усеща никаква заявка от тях да имат присъствие. Дори сега лятото по морските градове трудно виждаш полиция по улиците дс ходи и да следи. Само КАТ с палките и камерите се виждат. Това не е полиция.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Ще има ли обвинение на Румен Радев в поръчителство? Ще го арестува ли новият главен прокурор?

19

Чичо Пропър

преди 9 месеца

Аз пък искам смяна на Денков!

18

Невероятни тъпаци

преди 9 месеца

А какво мисли по случая Галя от Посолството?

17

Смешки

преди 9 месеца

Ще го открият когато открият убиеца на бул България на Петър Христов. Бях там. Убиецът се беше скрил в строежа на Каблешков и България, думна го, и после се пусна в подлеза и си замина. Няма ли камери, нямат ли следователи. Говорят, че разкрили някакви селски убийства, където и бабите знаят кой е. Просто се скрийте. МВР не заслужава и един лев. Такава некадърност няма и в Африка. В нормалните държави за 12 часа разкриват всичко. Тук всичко е тайна, докато се забрави случая и чао.

16

леле

преди 9 месеца

и какво е виновен секретаря че са утрепали некакъв престъпник ?! то по тая логика трябва и министъра и редовите полицаи да бъдат освободени бе :)

15

Анонимен

преди 9 месеца

Оставка на Министър на вътрешните работи! Оставка на цялото Интимно правителство! Рибата се вмирисва от главата! Само некадърници! Съсипаха България.

14

Анонимен 11

преди 9 месеца

Денков,банкянското слънце,чака,той е бил,вече,малко кожения,шлифер е демоде ,но бива.