242

Анонимен

преди 9 месеца

до 246 Ивелинчо, много озлобено си станало бе? За какво си мразиш братовчедите? К'во сме ти направили точно пък на теб?

241

Анонимен

преди 9 месеца

Да си бодигард не означава да само да си се назобал като животно.

240

Анонимен

преди 9 месеца

До 245 - Не мълча БЕ! ОТговарям ти, като МЪЖ! Да не си седнал пред мене, че на секудната да ти огвоварям.

239

ИВАН

преди 9 месеца

ОХРАНАТА АКО Е БИЛА НА 30 МЕТРА ЗАЩО НЕ Е ТРЪГНАЛА ДА СТРЕЛЯ ПО ТОЗИ ИЛИ ДА ГО ГОНИ? МАЙ СА НАПЪЛНИЛИ ГАЩИТЕ!

238

Анонимен

преди 9 месеца

До 243 - Ела и ще разбереш. А ти откога стана експерт в проблемите на други хора? Айде - Ела! Мъж не си само на килограми. Ела и ще се разбереме! 18:00 съм си в нас!

237

Анонимен

преди 9 месеца

до 243 Що мълчиш ве, Ивелинчо? Муахахахаах...

236

Петрво

преди 9 месеца

До анонимен коментар номер 239 - На 56 години съм вече, така че е е смешно, да ми говориш на човеченце. Гледах кометнарите и хората се оплакваха, че се пише на наглийски (килър). Ти поне говориш малко на руски, кеото е добър знак. За страха - ами не си служил. Страх има. Ама има и страхливци. А тея охрани или са били селксите охрани, дето едно време вардиха ТКЗС-тата или са предали. Уж го пазят, ама на 30-40 метра от него. Рехабилитаторката видяла стрелеца, ама те не го видели. Не чиста работата

235

Анонимен

преди 9 месеца

до 237 Аха, разбрах с кого си имам работа! Ти откога стана пък големия мъж ве, дето тежиш 60 кила и си 1.70 м висок? И откога стана експерт по охрана ве? Я кажи по-добре баба защо я вкара тейко ти в приют за да умре там? Кажи ве, Ивелинчо Лефтеров? Това ли заслужаваше след като ви преписа тристайния апартамент??? Кажи веееее????

234

Анонимен

преди 9 месеца

да не е радев :))))

233

Винету Великолепни

преди 9 месеца

Толкова са смешни нашите псевдоохранители. Жертвата е видяла нападателя си, гардовете са видяли само бицепсите си и добавките дето ги смъркат. Охраната в БГ е да гледаш ло;о и тъпо, да минаваш на червено и да се биеш за парко места или в най-добрият случаи маса 1 да набие маса 2 , защото си гледал кифла 1 на шефа.

232

1212

преди 9 месеца

Облече с ловни дрехи в гората, нагласил на мушка жертвата, охраната няма, какво да направи... по - скоро лоша организация от жертвата.. когато се отпуснеш за миг и си мислиш, че всичко е ок, врагът удря най - много...

231

Анонимен

преди 9 месеца

до 236 Това същото момченце преди малко каза че ако били истински професионалисти е трябвало да тръгнат да го гонят защото това им било работата. Това същото момченце каза че не го е страх и е щял на тяхно място да тръгне да го гони. Прегледай хронологията на коментарите! Понял, човеченце?

230

Анонимен

преди 9 месеца

До дедо - Тея с боен опит не избгаха, а умряха и полянките ...

229

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 231 Като си мъж, а не дете или инфлантил, ела и го кажи лице в лице. - Варна, кв. Младост 1, блок 115, вход 7, етаж 5, апт. 13, след 18:00, всеки ден.

228

Петрво

преди 9 месеца

До Анонимен 231 - Правилно разсъждава момчето, но си личи, че ти не си бил нито в службите, нито в армията, нито си учил гражданска защита. Охранителите не са го гонили, не от страх, а защо не са имали видимост и не са знаели и позицията му. Иначе, ако го виждат, мърдане няма. Мръдне ли стрелеца, мърдат и те. Обърне ли се, прикриват се веднага. Едно е да стреляш по неподозираща жертва. Беше време, когато Петров се вдижеше с хора, някой от тях с автомати около врата, ама явно се е отпуснал

227

Килерът

преди 9 месеца

...майката му.... на тоя език

226

дедо

преди 9 месеца

С толкова много украинци и руснаци на територията на България, при това с боен опит , няма да се учудя да са наели някой от Вагнер или Азов.

225

Анонимен

преди 9 месеца

Тракторът го спряха от движение защото няма ГО в ЛевИнс

224

Манго Манго

преди 9 месеца

До 224 - Не се коси. Сготвена е работата. Охранта е и била от другата страна, удбно заастанли, а стрелеца е праснал и жената, че да не казже после, как са се зинесли онея набързо ... ама пропсунал. Опелскаха я, ама не толкова лошо, колкото, когато се утрепаха и войничетата.

223

Анонимен

преди 9 месеца

до 230 Ми като разсъждаваш като детенце как да те наричам? А, извинявай! Ще те наричам инфантил вече. Така става, нали?