119

Анонимен

преди 9 месеца

"Законът е ясен, лекарската експертиза е ясна - нанесъл е лека телесна повреда и ще бъде наказан според закона за това си деяние. Кой ти каза, че не трябва да бъде наказан?" _ няма нямяяяяя! Закона старгобалграски ке бъде плрожин туки! Немо що е сторил зло ке се варне! На дърво и ще се реже с макетни носчета от 100 човека! Само така!!! АААА ХАхахахахха

118

Анонимен

преди 9 месеца

А когато интимните партньори са само виртуални? А когато един от двамата не знае, че е интимен с другото лице? К"и пра"им?А?

117

Анонимен

преди 9 месеца

То е доказано мен, че тези които се пишат най-религиозни са си най-големите перверзници, случаи много, да ти кажа ли религиозен комрад :)))

116

Анонимен

преди 9 месеца

По логиката на закона, фризцорката ми е интимен партньор, както и всички, с които пътувам всеки ден по едно и също време във влака.

115

Анонимен

преди 9 месеца

"Идеята е да се отвратят жените и мъжете един от друг, за да не правят деца. Депопулацията върви с пълна сила." - АМи не са ли преклено много мамунки на клона?

114

Дядката

преди 9 месеца

А има ли ограничение на броя на интимните партньори!Някои "началници" имат много интимни партньорки и трябва може би да се степенуват по важност!Коя му е родила едно дете , коя две деца , коя момче , коя момиче!Жените началнички пък имат двойно повече интимни от мъжете!Даа , проблемите не са изяснени до край!

113

Сподели във Фейсбук

преди 9 месеца

Това отново е ала-бала. Хора разберете, че за да се случат нещата както трябва в България трябва да имаме цялостна реформа на наказателния кодекс и на наказателно-процесуалния кодекс. Освен това е необходима мигновена реформа в МВР! Полицията в България е най-големия пазител на престъпността. За справка случая в Борисовата градина, сега Стара Загора, днес във Видин... Всичките са дилъри, свързани с ГЕРБ, покровителствани от полицията!!!!

112

Анонимен

преди 9 месеца

"Айде, превъзнасянето ти го разбирам до някъде, въпреки че е доста прекалено, ама тоя пък Озару къв е? И защо се метна да ми говориш за природата майка?" - Първо спри с религиоьната си нетолрантност, моля-моля! После - Благославя те по шамански ритуал, защот с енадява да знариш изцерение в етеричните квантови енергии на вселената, както Буда е заложил! Пхх, няко хора сте толкова изостанали.

111

Анонимен

преди 9 месеца

Това за интимния партньор може да се превърне в доходоносна професия за някои жени. Тоя я унижил, друг я ударил... и съдът решава да й се плати обезщетение за нанесени вреди...

110

Анонимен

преди 9 месеца

Вече не гледам там, много се повтарят.

109

Анонимен

преди 9 месеца

Хомосексуалиста с минисоте се забави малко, но явно ще навакса с впн

108

Гошо от Чуйпетльово

преди 9 месеца

Аз съм интимен партньор сам на себе си! Гледам xHamster!

107

Анонимен

преди 9 месеца

Стигнахме до абсурда, разследвани за престъпления да променят НК и Конституцията.

106

Анонимен

преди 9 месеца

Днес още два трупа и общо пет за една седмица (три от които са доказани убийства), но няма протести с надписи "НИТО ЕДИН ПОВЕЧЕ". Що така?

105

Учен

преди 9 месеца

1968 е започнато едно проучване при мишки, в които женските такива, придобиват агресивност и типични мъжки черти (феминизъм), а мъжките стават кокетни, метросексуални и обръщат внимание повече на външния си вид (ЛГБТ). Изследването е повторено 25 пъти, резултатът е един и същ - тотално умиране на всички мишки в това общество. Това е и експериментът, който се води сега от САЩ - депопулация.Изследването се нарича "Universe 25". Който знае английски, да чете

104

Лейтенант о.з.

преди 9 месеца

Аз в БНА имах имах интимна връзка с ръката си, понеже момчетата от Ямбол бяха доста грозни ! Сега трябва ли да я отрежа? Имаше книга ,, Мъжът и ръката интимно"! Наръчник на войника!

103

жена

преди 9 месеца

Значи вече ще правите сeкс с жени само с предсексен договор (нещо като предбрачен договор), в който ще уточнявате предпочитанията си за всичко, особено ако има сaдо-мaзо нещо, основни правила за връзката и т.н. Иначе никъв секс! Да си стоят на сухо тия жени, като толкова искат закони!

102

Анонимен

преди 9 месеца

Вижте името на закона - той е само за ДОМАШНОТО насилие, трябва да имаш дом и домакинство, всичко друго е в пространството на кухоглавите. Съставът на домакинството е изчерпателно дефиниран в една европейска конвенция, без да стигат до сакатлък "интимна връзка". Четете бе, юристи, четете бе, политици, ставате за резил!

101

Анонимен

преди 9 месеца

Еми искахте промени жено ря, ето ви ги, вкара се интимен партньор....хахахахахаха :)) Доволни ли сте феминистки, май не :)))

100

Гей феминист

преди 9 месеца

Щом си бял хетеро мъж и имаш интимна връзка с жена, значи си виновен и трябва да лежиш от 10 до 20 години - моето предложение за изменение на НК.