35

До 38

преди 9 месеца

Я цититай 2 джендърски изречения от Истанбулската конвенция бе лъжец долен

34

Форс

преди 9 месеца

Не вярвах ,че сте толкова *** КАК поне малко акъл не ви дойде в празните ви главите ви ли беше малко неудобно чрез страданията на хората да прокарате мръсната ви идея за инстабулската конвенция която най малко 75% е джендърска А бе забравих от *** може да се очаква джендърска простотия Щом толкова я желаят да се събират Киро *** о татаревския ксун и да спрат заедно не им трябва конвенция

33

Анонимен

преди 9 месеца

Оооо усещам че пребиването с остригване става на мода...

32

Анонимен

преди 9 месеца

Само така! Както казваме у Перник: фанеш ли овца стрижи

31

do 28

преди 9 месеца

евалаа брооо... на бокс хоаа на мма хоааа, брат за братаааа, татОсииии, уссс, бмввв, ..... Смешке, затова, че сегашните 25 годишни еякулати живеете в някаква паралелна реалност, ви заравят, скачате от високо и т.н. Скоро и самоубити ще ви намират, защото вие ПРОСТО НЕ СТАВАТЕ

30

Ай де бе

преди 9 месеца

Как пък все тия мушмороци от "Харвард" като дойдат на власт и почват да стават такива работи? Имам чувството че от посолството ги назначиха само за да приемат истанбулската конвенция и за да пратят оръжия на Украйна. Едното го свършиха, но другото не можаха затова сега ги върнаха на власт да си довършат работата. После ще ги изритат пак щото за друго не стават.

29

Анонимен

преди 9 месеца

искал е и той да е известен....

28

Анонимен

преди 9 месеца

Защо Турция се отказа от ИК , а фъф Бг-то още я дъвчат политиците ????

27

Анонимен

преди 9 месеца

Ааа аз рбрах. Напсувала го е и казал на всички че е гей ... Ем .. Кво очаква?!

26

анонимен

преди 9 месеца

Престанете с тези статии. Много започна да личи , че влизате в акция за налагане на истанбулската конвенция. Много е пресилено. О сутринта от 8ч. до сега преброих 6 статии за насилие и остригване на глави. Лъснаха фалшивите новини.

25

Анонимен

преди 9 месеца

И това при положение, че оня ден Кирил Петков свика платен протест.Как смее този криминално проявен да атакува жени при положение, че Кирил е направил вече протест!?

24

Анонимен

преди 9 месеца

До 23 - Да е - чичака, де е 80 кила и работи като касиер, ейсега щемпреди 25 годишния, дето е с 30 кила над него и тренира борба и бокс от дете ... Сстой па чакай ...

23

Анонимен

преди 9 месеца

В ЕС са казали че докато не приемем истанбулската конвенция няма да влезем в Шенген и Еврозоната. Нашите вече готови са на всичко само и само да се приеме жендърската политика. Много начини пробваха и все не успяха да я прокарат. Това е поредният опит. Да ви накарат да си мислите че е наложително защото случаите на насилие са зачестили. А истината е че винаги си е било така от както свят светува и така ще си остане. Винаги ще има престъпници, насилници и жертви. Както винаги ще има и войни.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Но какво става? Това някаква мода ли е? Какво е това поколение?

21

Това са пълни

преди 9 месеца

комплексари . Сигурен съм че ако мъж им се опери и са се накензали в гащите ама за пред жени са големите биячи . Типични възрожденци

20

Интересно...

преди 9 месеца

....поредният бръснар, този път Видински.....Лош момент е избрал за практикуване на занаята, вероятността да го обръснат тежко в съдебна зала сега е огромна!

19

Мадричкуту

преди 9 месеца

Не знам, ба! Зарад тъй питам, па ши прициня!

18

Анонимен

преди 9 месеца

Време е бащите да се активизират и да почнат да изнасилват насилницте на щерките си! Има си хапове, вдига се самолета и се върши работата, за да се унищожи психически гадта!

17

Анонимен

преди 9 месеца

До 4 - Преди е ималобдуели, ама жандърите, когато се появяват на Запад за пръв път, ги премахват.

16

ОРфи

преди 9 месеца

Има един израз "Нагоре лази, надолу гази", отнася се за много неща, но понеже сега е актуално- отнася се и за мъжете, като не могат да доминират над други мъже, изкарват си го на жени.