62

До 71...

преди 9 месеца

Стига бе....БСП другарите ошушкаха държавата с приватизацията....обраха имуществото и парите на българския народ...

61

аха

преди 9 месеца

разбрах................старите мафиоти от ГЕРБ, които крадоха 12 години ще продължат да крадат.................сега с едни "умни и красиви"момченца и момиченца от ПП, които за долари и евро ще продадат майките и бащите си......................тая държава няма хубаво бъдеще с тия мафиоти, крадци и мошеници..............затова младите бягат в чужбина и не се връщат!!

60

България

преди 9 месеца

пак е от тъмната страна на историята......................по време на гражданската война в Сирия подкрепяхме едни главорези и терористи от ИДИЛ и Ал-Кайда да свалят законното правителство на законния президент Асад, а сега подкрепяме едни фашисти, нацисти и бандеровци, които убиват руски деца и жени и взривяват мостове................отгоре на това им подаряваме ядрени реактори и им даваме оръжия.............докато хиляди българи гладуват и живеят в мизерия!!!

59

ПП

преди 9 месеца

"умните и красивите" възпитаници на Харвард...............канадските мошеници Кирчо-Умното и Кокорчо-финансиста май се оказаха големи манипулатори и лъжци................уж щяха да премахват модела на крадците и мафиотите от ГЕРБ....................а накрая се прегърнаха с тях, направиха коалиция, с помощта на протурската партия ДПС................и сега триглавата ламя ПП, ГЕРБ и ДПС ще ядат, пият и крадат заедно................няма кой да ги спре!!

58

Иво Караманский

преди 9 месеца

Никой не ще да се връщат мутренските времена и комунистическите времена. Дори самите мутри и комунисти не искат. Вижте го Бойко например: най-големата мутра-комунист, иска си обаче Европейския Съюз. Не ще при Русия. Те и от Русия не искат в Русия, за тва всичко което може, бяга от там.

57

Анонимен

преди 9 месеца

Дооооообре. Най вервам на колюмедианата. Ще му кажа хахаха.

56

???

преди 9 месеца

И какво стана сега.................."умните и красивите" канадски мошеници от ПП щяха да изчегъркват старите мафиоти от ГЕРБ......................хаха......................а тя каква стана!Седнаха на една маса и заедно ще ядат, пият и крадат....................ужас.................Бог да пази България от тия гадини!!!

55

Христо Христов

преди 9 месеца

Правителството е евроатлантическа, а 90% гласуват за евроатлангизъм. Правителството е тяхно.

54

25 % РУСОФИЛИ

преди 9 месеца

И тия дето защитават Путин...май другите са за ЕС.....

53

БСП

преди 9 месеца

Не вярвах, че някога ще го кажа...................но сега само БСП и "Възраждане" защитават интересите на България...............никога не съм бил фен на БСП, но Корнелия Нинова ми харесва................умна, смела и хубава жена...................и се държи по-мъжки от повечето мъже в парламента, които се държат като........................(да не казвам циничната дума)!!

52

ЬЬЬ

преди 9 месеца

При положение,че същите партии ще са и в един друг парламент,тези които не одобряват това правителство трябва да отговорят на въпроса какво друго би могло да се състави и ако не може,президента ли трябва да управлява България,който методически и постоянно работи в полза на русия и с действията си ни отдалечава от ЕС и НАТО.Това ли искаме????

51

ТИ ПА ПРИ БСП

преди 9 месеца

Цъфнахме и вързахме...олио 6лв, кашкавал 30 лв килото....

50

БСП

преди 9 месеца

и "Възраждане" останаха единствените истински български партии.................другите са предатели от класа...................ГЕРБ, ПП, СДС, ДБ и протурската партия ДПС!!!

49

ОТ ДИАГРАМАТА

преди 9 месеца

Ясно личи че близо 25% в БГ са русофилите....

48

Анонимен

преди 9 месеца

Атака пубеда с Костя Копейкин :)))

47

ДРУГАРИТЕ

преди 9 месеца

Пак в пета глуха......

46

Анонимен

преди 9 месеца

Колкото по-малко хора гласуват, толкова повече управлението на България се определя от Козяк, от трибуквените групировки и от Турция

45

бива

преди 9 месеца

Докато Европа (Герб, ПП-ДБ) води на Русия (Възраждане, БСП, ИТН) всичко ще е наред.

44

Striker9

преди 9 месеца

Само ЦСКА, Барселона, Ливърпул, Бенфика, Аякс, Селтик, Монако, Милан са отборите! Другото всичко е пълнеж и мазен дроб!!!

43

Анонимен

преди 9 месеца

Според резултатите от това изследване,правителството на ДПС-ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ трябва веднага да подаде оставка