581

Анонимен

преди 11 месеца

Дръжте здраво черпака и си затваряйте устата. Не сте на ниво. Кашавари.

580

132

преди 11 месеца

Абе защо се дава платформа на чистачи, миячи, пастири, готвачи? Всеки може да каже по нещо смислено, но останалите 99% са просто думи.

579

неразбрал

преди 11 месеца

Къде точно вмирисаното телешко от Небраска ,САЩ е 200 лева килото ,че ще си правя консерви?А този угоен глупендър също става за русенско варено.За храна на бездомните кучета ,разбира се...

578

Офф ,да се омита

преди 11 месеца

Този мирише на вкиснато от 3 метра.Като онова червясало телешко от 350 лева килото!

577

обективен

преди 11 месеца

От кога глуповатите готвачи в кръчмите станаха шефове?Тази изме.кярска физиономия за 500 лв ще мие чинии цял месец в Гърция.А тук жалкия мияч се опитва да ръси мозък.-Марш да белиш картофи бе ,мишок!

576

Анонимен

преди 11 месеца

Ася, говорим за говежди стек в по-голям размер (500гр) от свинските пържоли 150-200 гр, които готвиш вкъщи за семейството си. И взимаш контрафиле, но понеже не знаеш как се готви даже това - го правиш на фурна с картофи и става като джапанка, вместо на тиган за 1-2 минути и хубав сос...

575

на почивка

преди 11 месеца

тръгва човек брои парички . на место като даваш всичко и край, отврат . Така ме лъжеха на лагер на море като бях . Искаш, плащаш, вземаш и после закво ти е моренце в шишенце и т.н. трябват кинти и мислиш за тоя дето ги е взел от теб за да ти покаже космическо качество и да те направи на две стинки

574

Анонимен

преди 11 месеца

Псевдо готвача Петров се изказва като типичния Бай ***. Как може да ти формират цена на грамаж на пържолите и то на сурово месо? Ужасен български манталитет! Хора, бойкотирайте българския туризъм и кръчмите. Ходете на почивка в чужбина. Дори и в съседна Сърбия, която не е в ЕС, разликата е на светлинни години.

573

Питанка

преди 11 месеца

Този гнуснавец, до кога ще има публични изяви?

572

Анонимен

преди 11 месеца

супер. вече и ромите няма да се връзват и ще търсят сметка от наглите кръчмари и мутри по бетономорието.. скоро и с политиците така..

571

Ася

преди 11 месеца

Шеф Петров, колко пъти слага надценка ,от 200лв. на 350 за кг. 2 пържоли не са кило а максимум 2×300гр, в надценката влизат разходи и данъци не знам кой е селянин ,шеф Петров или тези които коментирате.

570

Мишлен БГ

преди 11 месеца

За мен този кръчмен иманяр е гола вода, защото за тези цени и обслужаването трябва да е съответно напр. фрак бяла риза и папионка! Даже мога да си представя, че келнера е по джапанки! Затова ще посещавам истинските мишлени със звездичките! Следващия клиент трябва да НАП, финансова служба итн.

569

Анонимен

преди 11 месеца

явно му е празна кръчмата на този субект и затова вдига врява... само от ''скариди-лайнярки'' може да разбереш колко му е багажа.. а в гърция е чисто, зелено, храната е вкусна и има за всеки джоб и най-важното - персоналът, какъвто си ти, шефче, е учтив, а не пренебрежителен към клиентите!

568

Анонимен

преди 11 месеца

Вчера му гледах писанията у Фб...няйой да му обясни,че се пише Риб Ай,Rib Eye,а не Ри Бай.

567

Анонимен

преди 11 месеца

те само ромите все още ходят на бг морето заради панаирите и шумната чалга, сега мутрите и тях ще изгонят..

566

Смел Гибсов

преди 11 месеца

Ами ако аз метна две три пържоли на скарата съм сигурен че ще ги направя по вкусни и ще са по ЕВТИНИ... ;)

565

Анонимен

преди 11 месеца

Някой спомена за сладоледа - как в парка ти пляскаха колкото се може повече в купичката или фунийката. Същото е. Продават ти 100 гр сладолед и виждаш цената, че е скъпа но си преценяваш и купуваш - после ти напляскат 250-300 гр сладолед, който не можеш и да изядеш наведнъж и ти казват 10-12 лева. Вече във всички такива мобилни щандове питат колко точки искаш - научиха се да не ти слагат колкото може повече и ти като си по къси *** с 5 лева в парка...да ти друснат 3 топки за да се отърват.

564

Анонимен

преди 11 месеца

Модата на ''бутиковите" храни тръгна от Япония - там в определени магазини се продава напр. най-обикновен пъпеш за 1000 долара и има достатъчно б***лами да си го купуват, само заради цената.. Но наш *** като този на снимката наскоро дойде от село и почна да взема "колосалните" 1000-2000 лв заплата, че сега и той да се покаже... Това си е гавра с храната и дано да има ад, такива мошенници ще гният в 9-тия кръг!

563

Анонимен

преди 11 месеца

Детето ми в училище го биха 1-ви клас, нищо не беше казал вкъщи, дори директорката като го е извикал САМ да се извини на побойника, защото се е защитил след няколко пъти удряне.Единственият път, когато се прибра разплакан от училище беше когато имало в столовата "спагети болонезе". Като го взех беше неутешим. Обясни, че са били преварени спагети с кетчуп и сирене!Вече и децата знаят кое какво е! Така че не ни правете на балъци. Тези пържоли не струват 200 лв едната!

562

2010

преди 11 месеца

ни впечатляваха с бургери - на панаира по 20 лв - скъпо и вкусно . На мармарис сигурно е 1600 лв 1400 гр т.е. 103 лв за сто грама . Има доза на омайност и усещане за нещо като атмосфера , обстановка . Първата статия се видоизмени с още 15 . Има такива хап ресторанти в цяла българия . Може да е на Велчев , такса спокойствие и т.н.