11

Анонимен

преди 10 месеца

От поне 70 години не е имало година, в която САЩ да не са били във война с някого.

10

За Жълтопаветниците

преди 10 месеца

Да напомня, че сащ не помагат на Украйна доставката на касетъчни бомби точно това доказва. Дори и след години тези бомби ще убиват украинци.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Мръсни миризливи кравари. Долна ***.

8

Ха ха ха

преди 10 месеца

А нали САЩ са миротворците на света. Войната е мир.

7

Краварска демокрация

преди 10 месеца

Клането в Ми Лай е военно престъпление, извършено на 16 март 1968 г. от части на американската армия по време на Виетнамската война. Тогава американски войници избиват между 347 и 504 цивилни жители от селцата Ми Лай и Ми Кхе, община Сонг Ми, провинция Куанг Нгай, Южен Виетнам. Повечето от жертвите са жени и деца, като преди да бъдат убити, някои от тях са били изнасилени, малтретирани, бити, измъчвани и осакатени. Гаври са извършени и с мъртвите тела, някои от които са били осакатявани.

6

Киро

преди 10 месеца

ФАЩ са истинското зло за човечеството. Всички тези войни те ги предизвикват.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Сега вече и в Украйна или по-скоро в Русия, че тия територии няма да бъдат украински. То и затова укрофашистите ги използват. Хората не ги интересуват. За тях живеещите в Донбас са колоради, по цветовете на георгиевската лента.

4

Стига пропаганда

преди 10 месеца

Касетъчните и ядрените бомби се делят на демократични и диктаторски, както и смъртта на едни е справедлива, а на други геноцид. Има си световен ред за тия неща....

3

Анонимен

преди 10 месеца

С-75, Двина! Руска ПВО ракета. Сваляше крааварските кръстачки във Виетнам. Над 1000 буургерски хвърчила е свалил този шедьовър на руското ПВО. Военните на СССР обучаваха братския виетнамски народ срещу задокеанската чуума на злото! Резултат - чичо Сам беше набит! Срамно се изтегли от Сайгон, Виетнам се обедини в една държава!

2

Анонимен

преди 10 месеца

От 10:15 ч днес, въздушна тревога в 8 украински области.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Клането в Ми Лай, Виетнам! Американските зверове убиха 504 беззащитни виетнамци!