48

OZZY

преди 10 месеца

Зеле беше казал,че няма да ходи във Вилнюс,ако няма покана за НАТО.Защо се унижи да отиде,за да чуе лично отказа или да може да попроси туй-онуй?

47

Гледах

преди 10 месеца

документален филм не на кой да е, а на BBC. Отнасяше се за украинците и ВСВ. В началото украинците са посрещали немските войници като освободители. Предоставяли са им всичко от което имат нужда, и са се включвали във военните действия срещу СССР. Само че германците са гледали на тях като на низши същества. Иползвали са ги буквално като роби, а официално регистрираните случаи на изнасилвания са десетки хиляди. Та нищо ново под слънцето.

46

Анонимен

преди 10 месеца

Обаче е права. Нашия президенто го почна първи. Да не мислите, че се е изказал без благословията на чичи Сам? Те наште не могат да връднат без чичи Сам. На Зеля дните му са преброени.

45

анонимен келеш

преди 10 месеца

Тази тетка къде вдигна сватба в Ню Йорк,лъже колкото Песков,Лавров,Медведев и Конашенков взети заедно:):):)Според нея Вовата като врътна газовото кранче за Европа всички щяхме да измреме зимата от студ и щяхме да ходим некъпани и мръсни:):):):)Ко стана,ко?:):):)

44

Анонимен

преди 10 месеца

Тук рускататнуснапача е права,уви.Тия тайно правят телефонен скс и си уговарят линиитенапроникване,, едни за други,докато менкат мистер Зе като фетиш.

43

Анонимен

преди 10 месеца

До r3v0lv3rНе си в час - опълчиха се, но им друснаха земетресение и сега са по-ниски от тревата!

42

Анонимен

преди 10 месеца

Пийни една водачка и са успокой.

41

Анонимен

преди 10 месеца

САЩ са произвели до този момент над 900 бройки Ф-35. На Украйна не само, че не са дали няколко стотин Ф-35, ами даже Ф-16 не са дали. А русофилите продължават да разказват, как русия се била биела с НАТО. :-) Колко сте смешни и жалки, другари. НАТО си прави гаргара с русия, вие си вярвате, че русия се била биела с НАТО. Смешници. Румъния има 10 пъти повече хаймърси от Украйна.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Зельонский, ти стръвта на НАТО бе глупачето ми! Ама има едни българи дето са те надминали в простотия милиони пъти

39

Западняк

преди 10 месеца

До 39. Стига с тази смешна опорка бе, кремълски кап.***. От тези 50-те официално в Украйна няма нито един войник. Останалото е жалък рев на унижени сибирски ушшанки.

38

Анонимен

преди 10 месеца

Гатанка: Мъничко, зеленичко, с беличко отпред? Отговор: Зеленски смърка бело.

37

r3v0lv3r

преди 10 месеца

Кака Захи да каже, защо турците им се изплюха в лицето и върнаха командирите на Азов ? НАТО поне подкрепя директно Украйна, докато вашите хора от Брикс и ОДКБ се отрекоха от вас, Русия бързо върви да стане китайска провинция.

36

Анонимен

преди 10 месеца

Загрижила се за Зеленски? Опитва се да завърже интрига :)

35

Анонимен

преди 10 месеца

Тия си живеят в техните си заблуди.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Историческите граници на Украйна стигат до Кавказ и Каспийско море. Ако си ги поискат, цяла днешна Русия ще остане без препитание. Ще ядат само ябълки и листа от бреза.

33

Хари

преди 10 месеца

МММ да,подкрепяме Украйна,подкрепяме Земенски,подкрепяме я за всичко,но...всичко си има граници,вече по добре вие да горите,а ние гледаме,е ще помагаме с каквото и колкото ни остана...поне от Остана да остане нещо!На дали!

32

Анонимен

преди 10 месеца

Обективно най голямото униежение е за НАТО, сащ и ЕС. Обективно 50+1 една не могат да се справят с Русия. А Зеления наркоман както и вски зомбирани украинци няма да им дойде акъла, че никога няма да ги приемат в НАТО.

31

Реалист

преди 10 месеца

Най добре е да развява белия байрак над Киив и да не погубва народа в безсмислената си война щото е ясно че Путин няма да се предаде!

30

Няма ли чалъм

преди 10 месеца

Русия да влезе в НАТО. И да търсим нов враг в Африка!?!или Куба....?!! Юса моля помислете. Да нямате враг а съюзник...?!? Срещу Африка...ще биете маймуни с Пейтриът! Има диаманти...и злато също.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Ако има някой унижен това е Путин с цялата му Русия която е правърнал бащиния.Скоро време имението му е бъде разпарчетосано и от него дял е вземе и Украйна.