184

Анонимен

преди 10 месеца

Много рублажии в тая България, бааааахмааааму. Всеки втори е с Русия в ду... ъъъ сърцето.

183

Анонимен

преди 10 месеца

Колко много коментари! Отговарям от гледната точка на 41-те процента недоволни: България не е направила много, за да помогне на Украйна. Вероятно недостатъчното участие е и причината средното ниво в ЕС да е 38%. Ако помагахме повече на Украйна, вероятно недоволни щяха да са единствено бабките, и процентът щеше да е едноцифрен.

182

уран и петрол не

преди 10 месеца

са нужни. ИЛИЯ ВЪЛКОВ, Yul Brown, Юл Браун ? Българският Леонардо, откривателят на браун газ, укротеният оксиводород който не се самовзривява и в браун горелка развива 6000 градуса и топи волфрам. През 1984 г Илия Вълков продава на Китай браунов генератор за бързо неутрализиране на радиоактивни отпадъци, вместо съхраняване в контейнери с риск за радиация. Илия минава 1600 км с 4 литра вода оксиводород браун газ и браун горелка. Черно Море за браун газ и метали, без атомни централи !!!

181

ББ

преди 10 месеца

и примитивното е,че са подкрепяни от...нима Китай ако стане лидер и ...сИ ЩЕ Е БЕЗСМЪРТЕН...или Ердоган например...нима допускате,че САЩ ще се отрекат от ...БОГ и Свободата?Бог да пази САЩ!!!Космоса очаква колонизатори...китай краде от убийците руски на жени и деца...нечовешко!!!

180

Иванов

преди 10 месеца

Долна и гнусна лъжа, лансирана послушно от продажните медии!

179

ББ

преди 10 месеца

САЩ...вярващите в Бог предпочитаме да умрем в ядрен с какъвто ни заплашват руснаците с цел да им станем роби,ядреният пред руското робство!ограбват и убиват Света ни от столетия...вие..."толерантност"...до кога???докато избият децата Ви ли???хитлер е...клоун пред тази заплаха!!!

178

Анонимен

преди 10 месеца

41% и 11% без мнение - съгласни да падат бомби по жилищни райони. Това е абсолютна перверзия на мисленето. Който не осъзнава в какво общество живеем, здраве му кажи.

177

ББ

преди 10 месеца

разбираемо и човешко е да помогнеш на хора в беда!ор.и.е убиват жени и деца...минаха хитлер!руската пропаганда ще доведе убиващите жени и деца руснаци в домовете ви ако минат през Украйна,решетников и службите работят за това...Национално предателство е,живеем в Глобален...и са пътници..Бог да пази САЩ и Свободният!Справедлив Свят...или да е краят!!!Украйна в Нато!!!или ще преродите хитлер...още по жесток и луд,като путин...Света ни се плаши да влезе във война с...,убиец на жени и деца???

176

Коко

преди 10 месеца

Мен никой не ме е питал, да ва такивам у статистиците измислени

175

До 233

преди 10 месеца

Какво му е нормалното? Такова нещо няма никъде в развитите държави. Русофилията е феномен които може да се види само в бедните и изостанали държави.

174

Анонимен

преди 10 месеца

Това неква анкета сред "7 до 10"-процентовите на Кирето ли е?

173

Христо Христов

преди 10 месеца

Шефът на ЕС Шарл Мишел е фен на Леополд 2. Лидерът на либералите Ги Ферхофстад е фен на Леополд 2.

172

Христо Христов

преди 10 месеца

Не 48, а поне 90% одобряват помощите за Украйна и са готови да заминат на фронта там да защитават ЕС ценностите срещу една "европейска МРЗ'. ФАКТ.

171

Анонимен

преди 10 месеца

48% са доволни. Може ли да не е доволен човек всичко да поскъпва, основно заради войната и да се подарява техника и оръжия плащани с парите на българите, както и да се потъпква и изменя българската история за нечии западни интереси. Кой не би бил доволен на това. Даже са ги изкарали малко, за мен 99% са не доволни, ами предоволни

170

Христо Христов

преди 10 месеца

Хохохо... Знамето с 12те звезди на Белгийско Конго - същото в което белгийският крал Леополд 2 е рязал крайници на деца-роби и ги е пращал на знатни белгийци подарък за Коледа. И това знаме е измислено от феновете му, които сега са лидери на ЕС.Факти.

169

И аз също

преди 10 месеца

Не познавам някой да подкрепя укрофашистите. Манипулативна писаница!

168

Истукан

преди 10 месеца

ЕС финансира и поддържа войната, затова скоро няма да свърши, а цените рязко нагоре. Не знаете какво ви чака.

167

До 222

преди 10 месеца

Аз пък не познавам нито един русопитекк. Верно и не познавам човек, който изкарва под 5 бинки, та сигурно са свързани нещата.

166

до 217 от славянин

преди 10 месеца

Аз пък в нито едно от посещенията на зеленото нарко из европа не видях ''възторжените'' му бежанци-съотечественици да го посрещат, а според статистиката само в европа те били към 8,5 милиона! ''Странна'' работа!

165

Анонимен

преди 10 месеца

Спешно трябва национална стратегия за изкореняване на русофилията от съзнанието на българина. Иначе никога няма да стигнем западните държави по стандарт на живот.