63

Анонимен

преди 11 месеца

Къде е реакцията на българското правителство, питам?!

62

Анонимен

преди 11 месеца

Защо си мисля че македонците ако още приказват ще се чувстват каро Украйна днес ??? Много подценяваха Русия и бяха смазани така че незнам .. все пак не са държава на 2 континента са успокоят тона и топката ..

61

посолствоТО

преди 11 месеца

е наредило и колониалното правителство на територията българия ще гласува за приемането *** македония в ЕС

60

В.

преди 11 месеца

Две мафии се боричкат кой ще вземе еврофондовете. Жалко, че има и Българи и Македонци да им се връзват.

59

Анонимен

преди 11 месеца

Оформи се македонска нация след Втората световна война, защото в България беше гнусно: диктатура, нисък стандарт, марионетка на СССР. Сърбите се възползуваха и успяха. /Най-смешно ми става, когато някой нарече сърбите "братски народ". Трябва да се чете повече история/.

58

Анонимен

преди 11 месеца

Пендаровски е глупав президент, защото ако беше умен нямаше да говори такива глупости. Не става въпрос за исторически критерии, а за добри съседски отношения и разбирателство. Странно как пък не плюха така Гърция и то при положение че те ги бяха блокирали десетки години, това отново доказва че са българи, защото само към нас се държат агресивно и това е за да се опитат да прикрият българския си род.

57

Анонимен

преди 11 месеца

4. Македонската нация се създава след 1945г. На територията на Югославия, която е в обтегнати отношения с България и контактите са ограничени, а доколкото ги има са под знака на враждебност. Това ясно определя и границата между Българската Държава и Македонската Нация, точно по границите между България и Югославия, а днес Македония!

56

Анонимен

преди 11 месеца

Има и нормални хора там, но журналистите не ги питат тях. Само такива образи ни натякват, май с точно определена цел, да си помислим че всички там са комплексирани злобари.

55

Анонимен

преди 11 месеца

Ако ние започнаме да отговаряме на всичките им заяждания, ще видят ЕС след 345 години. Културно ще си замълчим и ще се направим че не сме ги чули.

54

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя явно е от твърдите комунисти и иска ние да му се подчиняваме във всичко,което е изрекъл с умисъл против нас,че още е лобирал пред други срещу нас.

53

Анонимен

преди 11 месеца

Тия са малки колкото Сливенска област, обаче се държат все едно са от най-големите държави в света. Колкото по-малка ти е палката/територията - толкова по-голямо е самочувствието.

52

Анонимен

преди 11 месеца

Заринати от национални митове и пропаганда, които представят нациите, едва ли не като съществуващи още от Големия взрив, то не се осъзнават фактите, които се знаят: 1. Нации съществуват само от 300-350г, а на Балканите от има-няма 200. 2. Нациите се създават от държавите - чужди или собствени и са техен изкуствен продукт. 3. Западноевропейските нации се създават, чрез обединение на разнородни културни елементи, докато балканските, чрез нацепване на едно единно етнокултурно пространство.

51

ВЪПРОС

преди 11 месеца

Стига сте пищели като психично болни без лекарства .Президента на СМР каза че България НЕ е изпълнила Решения на ЕВРОПИЙСКИЯ СЪД - 15 или 16 Решения . Някой знае ли за какви ДЕЛА в ЕС има такива Решения .

50

Анонимен

преди 11 месеца

83, точно така! Македония ще се реши в Брюксел и Вашингтон, не в София или Скопие. Защото любимият ви ЕС е тираничен и антидемократичен съюз. По-страшни и тоталитарни са от СССР.

49

Анонимен

преди 11 месеца

Темата е повече от досадна.Всички знаем, че РСМ ще е член на ЕС, защото Германия ,Франция и САЩ го искат.Другото е дъвка за няколко паразита в медиите и политиката.

48

Demonaz

преди 11 месеца

Дано албанците по-скоро ги изколят и след това сърбите под ножа.

47

>>>

преди 11 месеца

Ако имахме служба подобна на ЦРУ, можеше този да му спретнем една изненада и да го запознаем лично със св.Петър ама демокрацията разруши всичко хубаво и полезно

46

Анонимен

преди 11 месеца

Преди много векове имало един Цар Дор. Та той имал близнаци за наследници на короната - Магнет и Македон. Разделил държавата на двамата по равно. Магнет наследил западната част, известна по неговото име като Тесалия, а Македон источната част / сегашна южна Тракия/ и започнали да я именуват Македония по името на монарха. Това от изворите на историята за произхода на името Македония, сега кои се припознават като македонци и къде живеят е рано историята да посочи!

45

Анонимен

преди 11 месеца

Пендер, като гледам лекцията на която си бил, да говориш кой има и кой няма право да чете лекции е пълен смях.

44

Анонимен

преди 11 месеца

Еми ще почакате да влезете тогава:)