166

Русофоб

преди 1 година

Ние все пак се надяваме че зеленски ще победи, никой не може да отнеме нашите мечти! Кажете че ще победи, моля ви нека победи, нали ще победи? Моля ви господин Пригожин помогнете!

165

Анонимен

преди 1 година

"Ако Прогожин поеме контрола на руската армия по-добре ли ще е за Украйна?" - Аз не разбирам русофилите защо си въобразяват, че някой смята, че Пригожин е годен да поема контрол над армия или пък да става президент. То само много ниски прослойки хора могат да си фантазират, че здравомислещи хора могат да си го мислят това.

164

Анонимен

преди 1 година

Защо да се надяват да "преобърне войната"? Те нали уж уверено печелеха до вчера и Русия нямаше шанс?

163

До 173

преди 1 година

Тук в Германия са регистрирани 400 000 здрави прави украински мъже, взимат социални помощи 2000 евро на месец! Разхождат се със децата си като туристи по паркове и кафенета, докато аз ги издържам!

162

Анонимен

преди 1 година

Пригожин няма да се върне в Русия, но няма да се откаже и от военния си бизнес. И може да повтори похода към столицата - само че не Москва, а Киев. Между другото, до Киев е по-лесно да се стигне от Беларус, новата му резиденция. Кремъл няма да отговаря за действията на Пригожин от територията на Беларус. При това Евгений Викторович няма къде да иде - той е в списъка на "най-издирваните лица" в света. А в Русия той неминуемо ще отиде на съд, ако бъде възстановен член 359 от Наказателния кодекс "Набиране и обучение на наемници".

161

Анонимен

преди 1 година

Алу зеления какво правят украйнските ти мъже здрави прави нашето Черноморие ,така ли се сражават за родината

160

Анонимен

преди 1 година

До 1юли всички частни армии в Русия трябва да преминат към редовната руска армия. Това им е проблема на Вагнер. Никой не иска да е в редовната армия.

159

Берлин

преди 1 година

При мисълта, че ядрените оръжия могат да бъдат превзети от терористите Вагнер ( ЕС резолюция за тероризъм) на Шолц му си зави свят и му прималя!! Бързо се обади на Императора на колонията Бай Дрън да го успокои!

158

Мнение

преди 1 година

Тея винаги са чакали някой друг да им свърши работата. Европа и САЩ да ги хранят и въоръжават, руснаците сами да се бият... само не казвайте за жертвите, че са украински. Сами си го направиха, а Зеленски показа, че не държи много на живота на украинците.

157

Ужас

преди 1 година

И за какво мечтаха? Въобще като пишете имате ли грам мисъл? Ако Прогожин поеме контрола на руската армия по-добре ли ще е за Украйна? Та той много пъти е казвал, че не е доволен от Шойгу и Герасимов, че са много меки във войната.

156

Анонимен

преди 1 година

Всички подобни измислени държави си остават винаги само с мечтите!

155

Анонимен

преди 1 година

Путин е в дън земя от срам. Такова унижение е невиждано. Всеки се отрече за минути от него. Никой не спря Вагнер. Толкоз за либито му и народната любов.

154

Анонимен

преди 1 година

За ужас на оскрайна Вагнер се връща ! хахаха

153

Анонимен

преди 1 година

Укрофилите бяха подиграни и сега ще треперят още повече, защото Пригожин ще е на границата с Полша и ще има и ядрени бойни глави на разположение. С 1 ход Путин направи 4 победи едновременно.

152

Гиги

преди 1 година

Гладна кокошка просо и наркотик сънува

151

Анонимен

преди 1 година

24 часа ерекция сред евроатлантиците и им спихна много бързо...

150

Анонимен

преди 1 година

Емилитротинетките вчера се предаваха масово и слагаха оръжие на земята, не искаха да се бият. Днес пак са войнствени и реват гневно срещу запада и Украйна.

149

Берлин

преди 1 година

На Запад баха изпаднали в паника от непредвидимите посридствия на гражданска война в Русия! Първо си го мечтаят, а като си случи да 24 часа бяха напълнили га щите!!

148

Берлин

преди 1 година

Вчера на пешеходния мост в Пловдив се разминах с няколко украински семейства, някои от тях бутаха колички с деца, а други държаха деца за ръце. Говореха оживено, смееха се. Сякаш бяха туристи на разходка" - Тека в Германия същото!

147

Анонимен

преди 1 година

"Вчера на пешеходния мост в Пловдив се разминах с няколко украински семейства, някои от тях бутаха колички с деца, а други държаха деца за ръце. Говореха оживено, смееха се. Сякаш бяха туристи на разходка" - Ти кво искаш, като се разминаваш с тях да ги виждаш да се насилват да плачат и да скърбят, да са в депресия нонстоп, да си режат вените и да се хвърлят от моста ли? Това са човешки същества. Радват се на живота. Радват се, че са избягали от война. Ти на тяхно място потъвай в скръб щом искаш.