399

До 411

преди 1 година

Мдаа, друго си е 10 месеца да превземаш Бахмут! Като казах Бахмут, гледам обръча около него се стяга....Ще има геройско прегрупиране до 15тина дни

398

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Язовира при Нова Каховка не влияе изобщо на военните действия. ----------- това по някоя руска ТВ ли го чу?

397

Анонимен

преди 1 година

Както при повечето военни действия, има информационно затъмнение и много фейк. Ще мине време, всичко ще се изясни. Има движение по фронта, кой, къде, колко и кога в момента няма кой да ни каже! Украйна контраатакува, Русия брани окупираното.

396

Анонимен

преди 1 година

Абе има някакъв напредък в тия села и те минават всеки ден под различен контрол като контрола от страна на руснаците,е че държат селата под обстрел и на моменти изтикват украинците от там.Така се казва,че са под руски контрол,а не че има руснаци точно в селата.Силно преувеличено от украинците е това"голямо" напредване и не споменават изобщо ,какво им струва.Така се прави една пропаганда и се имитират успехи .

395

Анонимен

преди 1 година

Христо Грозев каза, че Украйна ще победи до края на годината! Христо Грозев ми е градски, нека дее!

394

Анонимен

преди 1 година

Показаха как няколко дрогирани екземпляра вдигат знаме в една разрушена сграда... Кой от вас знае къде е тази сграда, дали изобщо е в посочените села? Брей, че познавачи на украина! Преди време ни показваха как супер журналисти от BBC си заснемат клипче с победен бой на някакви си революционери, подкрепяни от САЩ! Срещу достатъчна сума пари във всяка сграда ще се снимат и ще викат " Победа". Само после хонорара при Зеленски, щото на фронта руснаците ги ядат живи...

393

Анонимен

преди 1 година

До няколко дни започва масово настъпление на украинците. Това в момента е само загрявка!

392

Боби

преди 1 година

До Анонимен Сега колега влез в нета и потърси ОБЕМНО ДЕТОНИРАЩО ВЗРИВНО ВЕЩЕСТВО - Газова бомба, Вакумна бомба, ОДАБ Бомба... всичко това е измислено от САЩ по време на Виетнамската война няма да повярват за какво? Да разчисти от Мини и дървета зона където САЩ хеликоптери да кацат в Джунглата. Страничен ефект случайно открит е отразяваща се звукова и вълна налягане ако се ползва срещу Пещера или Бункер. Спукани тъпънчета на Ушите е най-дребен ефект.

391

Анонимен

преди 1 година

Абе шнорхели като пишете нещо поне го осмисляйте . Язовира при Нова Каховка не влияе изобщо на военните действия.

390

Анонимен

преди 1 година

Руската армия взриви втори язовир, за да спре настъплението на украинската армия. Снощи бе разрушен язовирът край село Новодаровка в Запорожка област. А като пресъхне водата кво праим? Keкc?

389

Анонимен

преди 1 година

До 401 Ами защото само за селяните имат значение ,за войниците има значение терена и възможностите за отбрана.Един бункер построен за отбрана не може да се сравнява с една къща.Една отбранителна линия поставена на правилното място като терен не може да се сравнява с едно село и няколко къщи.За това обаче се искат знания,а не да се пишат опорки.

388

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Руските военни са разстреляли в гръб цивилни" ЕТО ПОРЕДНАТА ЦИПСО ФЕЙК ОПЕРАЦИЯ - Хайде сега Умнико - ВЕЛИКИ СТРАТЕЖЕ. Помисли за 10 последователни минути: 1. Няма проблем лесно се намира гумена и дори малка пластмасова лодка. 2. Няма как да откраднеш моторна лодка - а ако откраднеш ясно ще те разстрелят 3. Лодка с Весла при тоя разлив като не знаеш какво е под водата нещо да те пробие или силни течения да те завлекът на някъде... 4. Щях да се замисля че е истина ако нямаше разлив!!

387

Анонимен

преди 1 година

До Боби.То добре ,ама след толкова време дали ще имат техника и армия,за да стигнат до там.Много се съмнявам,че и още две седмици могат да изкарат така.

386

...

преди 1 година

Голямата контра. Укропитеците вече имат няколко Леопарда сгънати на четири и вече звънят до Германия за още. Има го дори CNN, чак да не повярваш.

385

Анонимен

преди 1 година

До 398 Ами още се изчислява като се вземе и броя та техниката,а там украинците губят затова руснаците се справят и с по-малко войници,а това означава,че са и по-подотвени.Да не говорим,че украинците дори едвам се справят технически да управляват западната техника поради липса време за подготовка.

384

Анонимен

преди 1 година

Защо руснетата не обичат селата и се изнасят оттам?

383

Боби

преди 1 година

До Анонимен Поглеждам Картата ... намирам вече правилно написано името на Сторожевое Поглеждам картата пак и броя още 3 населени места ... след това включвам "линийката" и те Ъкраинците за почти седмица контранастъпление са влезли в 4 населени места на общо 5км дълбочина... До Мариопол остават 95км ако се запазят темповете след 5 месеца Ъкраинците ще са стигнали Мариопол.

382

Анонимен

преди 1 година

Шанса за победа се равнява на класата на оръжието умножено по квадрата на подготовката на солдата. Шанса = класата на ор. Х подготовката2 ! Кой има по голям шанс?

381

Анонимен

преди 1 година

Шанса за победа се равнява на класата на оръжието умножено по квадрата на подготовката на солдата. Шанса = класата на ор. × подготовката2 ! Кой има по голям шанс?

380

Анонимен

преди 1 година

Абе я ходете в кирливата си Украйна и си я защитавайте ,а не я набутвайте тук