65

Сата НАТО

преди 1 година

Герб може и да са всякакви, но май са най-добрите от материала. ------///------ ГЕРБ са директни проводници на най-лошите европейски практики, готови нс всичко, само да могат да са на власт и да крадат. Същите гнидди са като ППДБ, само дето Боко е по-умен и знае да се пази, а Киро и Асен и жълто-паветниците се глу пендери.

64

Българин

преди 1 година

Ако ПП събират 10% от тези избори, то турците от Възраждане събират 3%. Елементарна математика!

63

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 година

Тия Май са Фалшифицирали Изборите .....Измамницииии..... ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

62

Българин

преди 1 година

За едно нещо беше прав Киро. Събират цялата коалиция макс 10 процента, ако не са машините. Но това преди изтичането на записите. След тях вече и 3 процента заедно няма да хванат.

61

Анонимен

преди 1 година

Пътищата, здравеопазването, водата, тока, и прочие - за тези неща трябва да има пари Но не и за социални бози - това се тръби в ЕС и САЩ, неравенството при приходите и желанието с данъци да крадат от тези, с добри доходи и да раздават на тези, които не им се работи, на роми, емигранти и всякакви други подобни. Това е една болест, една чума, много близка социализма и комунизма. Трябва да се борим с тези гнусни твари!!!

60

HMLF

преди 1 година

Тоз видя,че отива в канала смени плочата! Преди седмица ербап, а сега нащо май на молба го удря милиционера!

59

Българин

преди 1 година

Турците станаха толкова нагли, че вече се пишат "българин", и формират "националистически" партии които по същество са фашисти (турски).

58

Анонимен

преди 1 година

За тези, които искат да станем копие на Западна Европа, наясно ли сте с проблемите на държавите там? Всеки ги дърпа за пари, всичко там е скъпо, безумни наеми и заплати спрямо цените. В идеалния случай, целта трябва да е да сме дясна държава, т.е помощти само за инвалиди и тежко болни. Годните за работа хора не трябва да получават и стотинка. Родителите, без средно, също без детски. Както и ако не пращат децата на училище, да им спират детските. С една дума - без подаръци за роми и емигранти!!!

57

Анонимен

преди 1 година

До вчера боко беше мафия, днес да избере на коя страна застава. хахахаххахахахахах Мошениците - шарлатани са жадни за влласт и пари!

56

Българин

преди 1 година

Много нетърпеливи станаха от коалицията на Промяната. И на децата им стана ясно, че от следващите избори ще влизат в НС само като посетители-туристи.

55

Kik

преди 1 година

До оня ден - никога с герб. Сега май пак ще папат Боковия квото и да се опитват да извъртат - всичко се чу от записите. ПП и ДБ несъмнено са предатели и обслужват чужди интереси. За другите все още само се съмняваме

54

Анонимен

преди 1 година

Този поостарял генерал е извън всякаква форма. Време му е да сдаде поста.той и съпартийците му си правят оглушки след този отвратителен и гнусен скандал с техните ала- бала коалиционни партньори.

53

Анонимен

преди 1 година

Всичките сте един дол дренки!

52

Анонимен

преди 1 година

Крещяща нужда от правителство,което да подкрепя фашистката хунта в усраина и което да ни вкара във войната?!?!? Съмнявам се,че имаме нужда от такова правителство

51

Анонимен

преди 1 година

Този човек е бил прокурор по време на възродителния процес.Никога не забравяйте това.Проблемът на българското дясно е че се състои от такива хора.Този човек никога няма да бъде десен.

50

Анонимен

преди 1 година

Доносническа България са ДПС, ГЕРБ, Възраждане, ИТН. Доносници!

49

Анонимен

преди 1 година

трябва да елуд да застане на страната на Доносници за България

48

Анонимен

преди 1 година

А народът от страната на булката винаги.

47

жужето

преди 1 година

пардон, крещяща нужда от марионетно правителство.

46

гноме,

преди 1 година

не указвай!