253

Пламен

преди 1 година

Аз съм редови гражданин и се чудя кой ще охранява моето семейство и обикновенните българи от дилъри и производители на дрога, от мутри по пътя охранявани от полицай, от катаджии, от подкупни прокурори и следователи от същите общинари, от шарлатани доктори, от политици които само искат да лапат и да слушат олигарсите и още и още. Чудя се до кога ще ги търпим, защото трябва да се плашат от народа и да работят за народа..ние сме им работодателите....но сме *** душици за съжаление. Айде започвайте.

252

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен167 Тоя народ е заспал и няма да рипне ... Щели да ми рипат хахахха. Къде ше рипате, бе. То с рипане ако ставаше още 98- година при Костов щехме вече да сме като Швейцария. Що си не седнете да поработите, а чакате да рипал народа.

251

Анонимен

преди 1 година

Стига циркове писна ни от вас бе клоуни,вървете където искате и най вече на майната си,станахте много,много нагли,просто не искаме да чуем за вас

250

келеши/женчовци

преди 1 година

До тука само циркове!

249

Анонимен

преди 1 година

То май вече всеки ще ходи с по двайсетина бодигарда като гледам на къде отиват работите, направо като в трилър, държи те в напрежение до края :(((

248

Marin

преди 1 година

Този за ралика от Гешев чете и то нещо, очевидно написано от някой друг.

247

Анонимен

преди 1 година

Абе май всичко е шментикапели и се правят,за да клъвне народът.Такаса им набрали хората,че като рипнат и охрана няма да им помогне!!!

246

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен167 Тоя народ е заспал и няма да рипне,чака тия сами да се избият!

245

до 264

преди 1 година

Тогава поне ''играта'' беше мъжка....сега виж ква е шушумигарска история....клепат се като....

244

100янов

преди 1 година

Сарафов до вчера си бъркахте в гащите с Гешев и сега получи прозрение че той е лош и бандит че и охрана искаш,Цирк ,абе защо толкова предатели има в толкова малка държава чак да те е срам да кажеш че си българин.

243

Анонимен

преди 1 година

Хванаха се за гушите. Така е с престъпниците, когато влязат в пандиза почват да се пеят един друг като невидели. Конкретно нашите полит и прокурорпрестъпници не са в затвора, но страха ги тресе и вече са един срещу друг. Мафиотските структури всъщност не са толкова трудни за преборване, просто трябва да пипнеш на точното място и те сами се самоелиминират муахаххахах. Все пак остава усещането, че пак може да сме в някакъв инсцениран цирк.

242

Анонимен

преди 1 година

Едно време се стреляха мутрите,днес мутрите са политици и минаха на бомби!Дай Боже да се изтрепат един друг!

241

Гешев е радост

преди 1 година

Гешев сега загрява с лаура кьовеши като заработи да му мисли целият герб

240

Баба Генка

преди 1 година

Лелее, новините са ми по-интересни от турския сериал. То бомби, интриги, скандали, предателства. Еха, кеф!

239

Ха ха ха

преди 1 година

Сега и баце ще поиска охрана познавайки гешевГешев е радост забравих или поне беше

238

Един с Една

преди 1 година

У Бг нема виновни бе....един виновен нема !

237

Анонимен

преди 1 година

Като навсякъде трябва да е човек на нашия човек, без значение колко професионализъм и какви лични качества има, се получават такива недоразумения. Висшият съдебен съвет е с изтекъл мандат, но е добра кукла на конци. искат преди да са го сменили с друг или преди да са приели други правила да назначат удобен за всички главен прокурор. Най-големите противници на Гешев са учредители на Да, България, Дишева - не, но съпругът Дишев - да. Колко пък да са читави борците срещу Гешев, е вижте ги.

236

Анонимен

преди 1 година

Ако Гешев ги вкара крадливите гербаджии в затвора,ама не за една вечер,ще започна да го уважавам!

235

Анонимен

преди 1 година

Сарафов , каква си байдънова подла ага

234

Petar

преди 1 година

Сега остава да се хабят данъците ми и МВР ресурс да го охраняват него, вместо децата ни по улиците, и лично ще занеса гилотината пред работното му място.