26

Анонимен

преди 1 година

И точно защото не изглеждат така, Украйна малко по малко върви към своето ритуално самоубийство. Слава на Зеления нарко и Бай Дрън. Добри ги надробиха! :)

25

Анонимен

преди 1 година

Автомобилното изложение 2023 в Китай, Шанхай. Японските концепт презентации определят бъдещето на автомобилната индустрия! Момчета, защо толкова късно, всичко това на вашите концепти китайците вече го продават като реални автомобили, разходете се и вижте моделите по китайските павилиони, ставате смешни.

24

Ямболски цървуль

преди 1 година

Чета този сайт,понеже ми е интересно до какви височини може да достигне евро-атлантическата неолиберална и транс-джендърска пропаганда.Смешни сте и жалки!

23

Анонимен

преди 1 година

Русия е самодостатъчна. Русия няма нужда от никой. В Русия има всичко от което тя се нуждае.

22

Анонимен

преди 1 година

Германските журналисти от Die Welt директно призовават ръководителя на украинските нацисти да не повтаря грешките на германския фюрер, извършени край Сталинград. Искрени хора. Накрая разбраха, че: 1. Този актьор е истински доказан фашист, истински наследник на националсоциалистите на Германия.2. Поражението на неговия режим ще бъде същото като в Сталинград. Въпреки че този дребен бандеровец изобщо не е фелдмаршал Паулус.

21

Анонимен

преди 1 година

МВФ настоява за увеличаване на данъците и намаляване на субсидиите за населението. Периодът на преференциалното кредитиране приключи и сега Украйна трябва да изгради икономиката си въз основа на реалността, а не на надеждите за западна помощ или замразените активи на Руската централна банка.хаха

20

Анонимен

преди 1 година

Българите (и не само българите) за западно европейците са хора втора категория, полyживотни. Това им е заложено в майчиното мляко, това им е в кръвта. Средата на 20 век след ВСВ в Брюксел е имало човешки зоологически градини с нerpи. За тях другите са полyxopa, особено славяните - руснаци и българи. И българите се бутат там и им целуват задниците, да ги приемат като равни да седнат на масата с белите господари - егати заблудените и жалки нещаcници са българите.

19

След Бахмут

преди 1 година

Само равно поле. Нищо не може да попречи на руските военни части участващи във операцията по денацификация на територията на бившата УССР.

18

Анонимен

преди 1 година

Бахмут е локация, която е военизирана и изградена с доста стабилни земни и подземни укрепления от 2015 година насам. Което ще рече, че там са складирани и е съсредоточена най-много военна сила. Център от който се разпределят удари по цялата донецка област. Градът не е малък. Хиляди гнезда на снайперисти по високите сгради, минни полета в между жилищните райони. Дронове. Подземни тунели, които са километрични. Жертвите са неизбежни в подобни условия. Но могат да бъдат смалени до минимални. Ето защо руснаците не бързат. Обграждат бавно и сигурно града.

17

Анонимен

преди 1 година

Бахмут е сринат до основи. ВСУ поставят капани, като минират цели жилищни квартали. Когато руските части навлязат, те взривяват всичко. От друга страна в Бахмут са разположени най-добрите снайперски натовски наемници и подразделения. Те се барикадират обикновено в най-високите точки на жилищните сгради.

16

Анонимен

преди 1 година

Бахмут преди СВО, по данни е град със 70 000 жители. Военните част на ВСУ днес, съсредоточени в града бяха над 100 000. Пригожин дори съобщи, че са над 200 000. Вероятно има предвид резервите локализирани в съседния Часов Яр. Представете си град със 70 000 жители да бъде напълнен с над 100 000 въоръжени до зъби войници.

15

Анонимен

преди 1 година

Още няколко американски банки изпаднаха в затруднения, кризата се задълбочава. Американският фондов пазар беше залят от вълна от разпродажби на акции на регионални банки. Инвеститорите се отървават от ценните книжа на кредитните институции, които според тях могат да се сринат след First Republic Bank.

14

Анонимен

преди 1 година

Украйна в момента разполага с над 50 хиляди дрона от най-различни видове. Разполага и с 300 дрона които могат да стигнат до Москва за да зарадват Путин за празника. Предполагам че ще има и много руснаци които ще искат да поздравят Путин с дрон на Червения площад.

13

Анонимен

преди 1 година

С 20% е спаднало предлагането на работа от началото на годината в България. С 11% намаляват и предложенията за работа от вкъщи

12

Анонимен

преди 1 година

Незабавно излизане от НАТО и отвратителния ЕС и зоната на гейпарада. Ориентация към БРИКС и Евразия. Колкото повече чакаме, толкова по назад ще бъдем на опашката.

11

Анонимен

преди 1 година

Федералното правителство на САЩ има пари до 15 май. След това федералните служители, включително американските войници, вече няма да получават заплата. Конгресът на САЩ трябва да повиши тавана на дълга и фалиралата система ще пълзи още по-напред и към неизбежен драматичен край!

10

Анонимен

преди 1 година

Парадът на Путин ще бъде мощно подкрепен с рояци украински дронове.

9

Времето лети

преди 1 година

Кога беше зима, кога стана май, вече идва юни, лято. Впрочем има ли вече прогноза за времето през следващата зима, топла ли ще бъде?

8

АнонимеН

преди 1 година

САМО ЧАСТ ОТ НОВИНИТЕ НА вестник гардиан: ПУТИН Е ВЕЛИК ЛИДЕР, ТРЪМП Е ГЕРОЙ ОТ ПРИКАЗКА НА АНДЕРСЕН! ВЕСТНИК ГАРДИАН Е СОБСТВЕНОСТ НА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ В ФАЩ ВЪПРЕКИ, ЧЕ Е БРИТАНСКИ! / ТЪЙ, ЧЕ ТОЗИ ВЕСТНИК ВИНАГИ ЩЕ ВИ ИЗЛЪЖЕ, ЧЕ ПСЕВДО АТЕНТАТИТЕ НАД КРЕМЪЛ СА БИЛИ ИСТИНСКИ !

7

Твърдо

преди 1 година

До Нане. надрусан любителю на самогона! Що не продължиш да смучеш?!?? Ако нямаш какво, ще ти подам! Слава на УКРАЙНА!