23

Анонимен

преди 1 година

Малко ли патерици счупиха, вече никой не иска да го използват.

22

ДПС и ДПС 2

преди 1 година

Ще ги подкрепи."Обръча"от фирми трябва да се захранва .

21

Анонимен

преди 1 година

Опасни са мутрите....:))) Хем могат да те излъжат, хем се правят на *** :))) Иначе харесвам Атанасова, но е влязла при мутрагените :)))

20

Анонимен

преди 1 година

с ДПС ще се погодят, там вече отдавна е решено всичко

19

Анонимен

преди 1 година

Всичките тези неща Боку Рапона ще може подробно да ги разказва на бай Ставри!Както и спомените си от Панкрац.

18

Анонимен

преди 1 година

Пак ли ще връща мандата с наведена глава и пълен памперс? Защо е такъв неможач сикаджията строител на путлерово - турския паток? Защо бе?

17

Анонимен

преди 1 година

всъщност целта на лойко са нови избори.Ама го е страх от Магнитски 3, затова дава мило и драго за коалиция с ПП/ДБ които според самия него са виновни за всичко лошо, което се случва след неговото 10 годишно царуване.

16

Анонимен

преди 1 година

Борисов са го стиснали за топките и майка си ще продаде за да не го ударят с Магнитски.

15

Анонимен

преди 1 година

И от кво си толкова доволен? Всичките в това събрание да се съберете и направите правителство, пак ще е на малцинството...40 % някъде, колкото на дядо парцуцата от казана. Пфу!

14

Анонимен

преди 1 година

Крайно време беше да си се гушнат

13

Анонимен

преди 1 година

Тъй като е почти изцяло лишен от всякакви морални задръжки, за него е изключително лесно да прилага богат арсенал от позволени и непозволени прийоми в борбата за собствената кожа и оставането му във властта. Включително навикът му да жертва безскрупулно в критични моменти второстепенните играчи от обкръжението си.

12

Анонимен

преди 1 година

Само твърда и последователна опозиция, иначе ще чакаме още десет години да се появи някаква що годе нормална алтернатива. Една крачка да са направили в посока мицифаите и край.Ако не се разбере, че Герп не е партия, а е престъпна групировка, че там е пълно само с лапачи и лаладжии, значи нищо не е разбрал.Що не си направят правителство с партиите дето ги свалиха ? Срам ли ги е , що ли?Направо не е за вярване човек да гледа доволната физиономия на най-големия крадец в съвременната ни история.

11

Възрожденец

преди 1 година

Бойко Борисов бил борецът с Американското посолство. Същият, който мляскаше Херо, където я види, и същият дето даде 4 млрд на САЩ за чертежи на самолети.

10

Анонимен

преди 1 година

Боко от Банкя е...нервен, защото всеки следващ избор изпразва...касичката, а далеч от...власта, няма как да я пълни. Проекто-кабинета на ПП-ДБ не го устройва, защото финансов министър ще е Асен Василев и за разлика от Владислав Горанов няма да дава да се...краде.

9

до 4

преди 1 година

За 12 години открадна толкова, колкото никой досега ! А щом смяташ един неграмотен про стак с мутренско минало и крадливо настояще за "гениален" - ами това ти е нивото и на теб !

8

най после се взеха

преди 1 година

Хартиената бюлетина в действие....само Копейкин ще се пави на ощипана мома,1 но накрая и той ще пристане . Кой ще е булката ? Отговорът е в Симитли...

7

Алекс

преди 1 година

Вместо да започнат с това,1 месец гледаме безмислен труд и слушаме празни приказки.

6

Анонимен

преди 1 година

Спасението на сикаджийската мутра от Банкя навлиза в нов етап. Желаните за спасители не откликнаха. Сега е ред на нежеланите. Но с тях бързо-бързо може да се разбере, защото са от един дол дренки!

5

Анонимен

преди 1 година

Като им гледам редичката......трЕбва да е нЕкой съвсем нечистоплътен, че да се запрегръща с тях. Нооооооо както сме наясно вече....ракива с лопата да ги ринеш. ШЪ сЪ намерЪт. ДПС само и само да докопат кокал са готови на всичко. Например де.......хагахаха

4

Възраждане

преди 1 година

Опг гроб били победили на изборите. На всички ни е ясно как- купиха си ги за пореден път с хартията.