63

:( :( :( Красимире,

преди 1 година

...Целият анализ прочетете.....Отвори учебника по граматика.

62

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно Копейкатата от *** както обяснява да сме излизали от ЕС от къде ще намери 50 милярда евро да компенсира тези пари по програмите на ЕС? От никъде ама не му и дреме той си взима париините субсидии и допълнително от руското посолство.

61

Сата НАТО

преди 1 година

Радевите игри ще са като Гешевите обвинения - накрая народът ще ги плаща. Както байтошовата икономика-недоносче.

60

Сата НАТО

преди 1 година

Нормално е лидерите на държави като Унгария, България, Гърция и Румъния да изтъргуват приятелството си. Радев подписа куп договори имено с гореизброените за пренос на газ към централна и западна Европа. Освен това без източна Европа ЕС остава без внос на образована работна ръка -----////------ Радев е обикновен про стак от дълбоката провинция. Тази провинция, дето се е освободила най-късно и е най-ибана от турците. Всичките му опити да гяволее, са предварително обречени на провал.

59

Анонимен

преди 1 година

До 58 "Малко по малко страните от бившия Соцблок осъзнават,..." - Тиквата още преди 10 години ВИ каза на европеидите, че сте про'с'таци. И то такива, че след 10 години "малко по малко" почваШ да го осъзнаваШ.

58

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО - На САЩ им е много изгодно източния ЕС да изнудва западния вместо да вземе страната на Русия. Дори и най-големия бунaк от Долно Нанагорнище, било то и Радев, знаят, че газ в Европа ще влиза през балканите. На срещата на букурещката девятка кво си мислиш, че е обсъждано с 9те държави от източния ЕС разделящи западна Европа и Русия? Според мен имено поддържане на конфликта и извиване на ръцете на западна Европа. Западния ЕС го осъзнава и се редуват кой да тича да скимти на китайците.

57

Анонимен

преди 1 година

Много по лесно е за личните си неуспехи да обвиняваш било ЕС или НАТО. Страните членки кандидатстваха и за ЕС и за НАТО. Това да не е Русия където ако някой не им играе по свирката като Беларус и вкарват войските си. Кой му е крив на Орбан, че ЕС наля над 100 милярда евро и пак не може да се оправи. Ами без тях, къде щяха да са? Същото е и тука, само плана за възт. и развитие са определени 50 милярда, да при определени условия, разбира се. Безплатен обяд няма никъде.

56

Анонимен

преди 1 година

до кога ще издържаме украинските гражадни екскурзианти?

55

Анонимен

преди 1 година

Немците са не само роби, а и ди'ваци и ва'рвари. И тази статия го доказва.

54

Анонимен

преди 1 година

ЕС и САЩ дърпат света към дъното, новата мода в САЩ е храна на изплащане и целите им са да ни превърнат в съвременни роби известни като работещи бедни.

53

Анонимен

преди 1 година

Малко по малко страните от бившия Соцблок осъзнават, че са приети в ЕС не като равноправни членове, а като слуги на западните членове..

52

Сата НАТО

преди 1 година

Тази игра - днеска да ти наливат пари, а утре да побегнеш, европейците са я предвидили още преди да почнат да дават.

51

Сата НАТО

преди 1 година

Нормално е лидерите на държави като Унгария, България, Гърция и Румъния да изтъргуват приятелството си. Радев подписа куп договори имено с гореизброените за пренос на газ към централна и западна Европа. Освен това без източна Европа ЕС остава без внос на образована работна ръка -----////------ Радев р обикновен про стак от дълбоката провинция. Тази провинция, дето се е освободила най-късно и е най-инана от турците. Всичките му опити да гяволее, са предварително обречени на провал.

50

Още по-помнещ

преди 1 година

"Защо Задължително влизайки в "ЕС" ,Трябваше да бъдем И в " НАТО"? Тоест в "комплект"? Някой даде ли право на избор тогава?" - дадоха право на избор. В Ялта, Русия даде съгласието си за разпродаването на източна Европа, а Турция и САЩ единствено попитаха - "Плата, о пломо?" Сърбия избра оловото... Костов и компания като видяха какво става в Сърбия (докато Русия се подхилкваше отстрани) избра парите.

49

Мда

преди 1 година

Англия излезе от - ес а бе един от основателите - пита се има ли защо

48

В.

преди 1 година

Когато говори Орбан, говори Австро-Унгария.

47

Анонимен

преди 1 година

ЕС се превърна в ЕСсср. И Унгарците го усетиха това. Време е Източна и Централна Европа да се опълчи на Западна Европа!! Ние сме 37% от Европа и Вие нямате право да ни командвате!

46

Жоро Сороса

преди 1 година

Торбалан и руската му пета колона ще бъдат изметени.

45

Анонимен

преди 1 година

Приятелството е въпрос на взаимни интереси. Източна Европа си подписа договорите за газ с Азербайджан и Турция... Запада да почват да кихат от топлото инак ще започнат да кихат от студеното.

44

помнещ

преди 1 година

И има защо 44 ! Източният блок,го вкараха на сила в ЕС и Американският военен блок " НАТО"! Защо Задължително влизайки в "ЕС" ,Трябваше да бъдем И в " НАТО"? Тоест в "комплект"? Някой даде ли право на избор тогава? Не! ЕС е уж наша организация! Но трябваше да имаме право на избор! Копйто иска в ЕС да! Ако Не желае и с " НАТО" ,защо Трябваше да бъдем длъжни?! Държавите от Източният блок,ги "вкараха" на сила след 1989 г ! Без "референдум"! Точно за това,и до днес има Разделения! И ЩЕ ИМА !