227

Анонимен

преди 1 година

сибирската империя ще утрепе Украина , това е ясно . От 1000 г насам сибирската империя само това прави - избива хора и взема земята им . Просто азиатски вар-вари . Въпроса е че България трябва максимално бързо да приеме Еврото , да разкара лева , да влиза в Шенген . И да направи нещата необратими . Никога не бива да имаме нищо общо с азиатските вар-вари !

226

Анонимен

преди 1 година

Ако руската частна армия се казваже ВРАНГЕЛ щеше да има много по-големи успехи

225

Анонимен

преди 1 година

Карал съм доста руски коли. Впечатления: Скапват се непрекъснато. Гният като за световно. Харчат бензин колкото западен V12. Неудобни. Уморяващи дори при кратко пътуване. Неефективни. Накратко - ужасни са. Само парното им е добро, ако работи. И едно уточнение: Ладата отдолу е Фиат. Москвичът /старият/ отдолу е БМВ. Волгата отдолу е Шевролет. Уазката отдолу е Уилис. Камионите ГАЗ и ЗИЛ отдолу са стари американски камиони, основно Шевролет. Та така със сделаното...

224

Синовете на Слънцето

преди 1 година

Синовете на инженер Плевнелиев също са дали готовност за участието им в конфликта на страната на Украйна! Затова пък инженера пълни тавата на синьоптичката за нова порция евроатлантичета ! Ха хахаххахааа аман от меката китка Роско!!!!

223

Анонимен

преди 1 година

Започвам да се питам , дали Украйна ще победи някога.

222

Анонимен

преди 1 година

До до боби.. Защо наричат Бандеровците ---фашисти ?

221

Анонимен

преди 1 година

На Зеленски съпругата му се чуди къде да похарчи парите които са дарени от ЕС , защо не се допита до Лиляна Павлова , която я чакаме да върне парите за язовирО У Перник !

220

до боби

преди 1 година

Ей, Боби, да те светна още малко, навремето, Лада-та, която участваше в Париж-Дакар отдолу беше Порше 911. Камаз-ът, който участва на Париж-Дакар отдолу е Ман. Така, както рашистът, участващ в офанзивата срещу Украйна, отдолу си е чист нацист.

219

Грозев

преди 1 година

От страх разтоварвам зила през 5 минути, жена ми не смогва да изпере бельото. Страх ме е, че Путин се е скрил в микровълновата и ще изскочи докато спя, затова почти не спя

218

Анонимен

преди 1 година

Китай строи слънце , което е 3 /три/ пъти ПО-СИЛНО , от естественото ... , а вие си лайте колко искате !

217

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах , Зеленски ще побеждава ли , или нЕма !?

216

Анонимен

преди 1 година

А БИВШИЯ ПРИНЦ ХАРИ ВМЕСТО ДА ВОЮВА ЗА БРИТАНИЯ Я ПЛЮВА, НАХЪСВАН ОТ КВАРТЕРОНКАТА.

215

до Боби

преди 1 година

Продължаваме с "руския смартфон" - също ребрандиран китаец, от който бяха продадени около 600 парчета и това беше. Наистина е интересно - руснаците не щат да чуят ни за новия Москвич, ни за новия смартфон с как беше.. "единствен в света физически бутон за заключване" ха-ха.

214

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

ПРАВ Е! НЕГОВ ДЪЛГ Е ДА ВОЮВА ЗА РУСИЯ. НО РУСОФИЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ПРЕДАТЕЛИ.

213

Анонимен

преди 1 година

А на Зелето синът му где е ?

212

до Боби

преди 1 година

Ше умра вече от смях. А вие русофилите ше се редите ли на опашка за новия КАМАЗ Седан?!

211

Анонимен

преди 1 година

Абе Боби, какво производство на коли те гони? Така нареченият нов Москвич, е китайска машина, произвеждана в Китай и единствено сглобена в Русия, което автоматично води до катастрофално качество и множество дефекти като всичко "сделано". И така, от "новия Москвич" бяха продадени около 80 бройки, като всичките, повтарям, всичките показаха дефекти и бяха изтеглени за сервизна акция. Пародия отвсякъде.

210

Боби

преди 1 година

До до комплексар 206 В Питер има 4 завода ако не греша за сглобяване на разни автомобили в и около Москва са 3 мисля като единия е въпросния Москвич.

209

Анонимен

преди 1 година

До Пенсионер "Войната е най лошото нещо сътворено от хора"моля, информирайте американците за това

208

Анонимен

преди 1 година

Песков младши - на война с Тесла, в Москва - страшна битка е било. А аз що ли си мислех, че момчето ще кара новия москвич /BYD/.