124

Владо

преди 1 година

До 128 - парата не е малка, но помпата е 4 пъти по-ефективна, отколкото котела на газ. Дори да се нормализират цените на газта, като преди 2 години пак ще ми е по-евтино.

123

до Владо

преди 1 година

Владо кач пара помпата бе? А колко харчи?

122

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 125 - И беше най-топлата им зима от десетилетия. Ами ако следващта е най-студента ?

121

Анонимен

преди 1 година

Възобновяеми източници ли? Германска телевизия дава репортаж как през декември 14 дни е нямало вя кър и незнам си колко дни няма слънце. Та откъде ток?

120

Жоро Павето

преди 1 година

Няма такова животно, като- ''възобновяеми енергийни източници'' , горките германци, и те ше потънат като пирон у кисело млеко.

119

Владо

преди 1 година

Това е бъдещето. За да имаме подходящи условия за живот трябва да минем на възобновяеми източници. Преди 1 месец си инсталирах немска,нискотемпературна термопомпа за да топля къщата. Догодина ще инсталирам и слънчеви панели. Когато това стане масово и цените ще започнат да падат заради мащаба на производство. В скандинавските страни от години ползват термопомпи масово и няма никакви проблеми. Щом там работи и в Каспишан ще работи.

118

Истината

преди 1 година

С нафта и газ не може, с ядрена енергия не може. Направо кажете с какво може

117

aaa

преди 1 година

С други думи - който няма пари ще стои на студено цяла зима.

116

Край

преди 1 година

Сега остава и да измислят перпетмобиле и ще ги призная. Истината е, че немската икономика се свива бавно, но сигурно. Азия ще изяде Европа. Европа ще стане място за екскурзии и то ако спре притока на емигранти щото тогава и турсти няма да има.

115

Сандо

преди 1 година

да бе възобновяеми енергоизточници - запалиха ТЕЦовете и бълвят яко мизерия

114

Общ работник

преди 1 година

Ммм, да, ще стоплят сграда проектирана за отопление с газ и ел. инсталация само за осветление. На мястото на крушката ще вържат термопомпата. Да, велики са немските инженери.

113

бай пън

преди 1 година

Мога да им продам натурална газ от моите пр ъдни , като съюзници ще им я продам евтино . Изключително калорични и ароматни стават както за отопление така също и за др усане.

112

На германците

преди 1 година

Ще им се скъсат трътките да работят,след тези *** санкции,недоизмислени и пагубни за Европа! С.ърт за фашистите!България вън от НАТО И ЕС!

111

До

преди 1 година

Вчера получих изравнителна сметка за ток за година. имам 100 евро плюс от нормалните 49 които плащах В Тристаен апартамент съм с малко дете! държавата ми изплаща горницата която е около 24 евро на месец . Същото ще бъде и с газта за всички семейства без значение от статус и осигоряване! В България кога ????

110

Анонимен

преди 1 година

Значи - бият ни през ръцете, затварят ни АЕЦ-а, ревъ ни за ТЕЦ-а, а сега отвориха толкова мини и така "замърсяват", че не можем ги стигнем и след 150 години ...

109

Анонимен

преди 1 година

"Месечната сметка за отопление я изработват за час-два." - Във Финландия ли, бе? Час два, за някой адвокат, дето отговаря юридическия раздел на цяла корпорация, може би.

108

Анонимен

преди 1 година

"Първо, климатиците са неефективни във финладските студове и второ са безполезни в хладното им лято." - Те и в Дания така ми викаха ... И после почнаха да ме питат, как било най-лсено да се инсталира климати, ама "отзаде", че да не се вижда от улицата. Еййй ... развратих ги тея хора. Балканизирах ги :0

107

ТВ

преди 1 година

След като затвориха ядрените си централи, сега да приветстват въглищата...

106

Анонимен

преди 1 година

Холандия, бе хора! Холандия се ДРЪПА от ЕС. Последните им местни избори ясно се видя, че "евроспептицизма" побеждава. BBB (BoerBurgerBeweging) обраха най-големия вот, а на практика са фермерска партия.

105

Я па я..!

преди 1 година

Германците ще източат слънцето , бре. За нас няма да има.