149

Анонимен

преди 1 година

Искате да кажете, че Русия затваря украинските църкви, арестува свещеници, конфискува религиозни книги и ги гори, че даже пък и национализирала? Не знам как става тоя номер и къде видяхте всичко, което описвате, но игуменът на киевско-печерската лавра "бойте се". И тези слова не бяха отправени към Русия, а към джуджо Зеленски и неговото обкръжение. Интересно защо към тях? Как си го обяснявате, ъм?

148

Анонимен

преди 1 година

До 200 - Кой?

147

Анонимен

преди 1 година

Един американски сенатор, явно под въздействието на неизвестни нам веществ, се изцепи, че Русия трябва да бъде унищожена, защото изповядва традиционни ценности и православието. Така, че това е план програмата. И няма да спрат с Русия, има още работа по другите православни държави. Добрата новина е, че засега сполучват само в Украйна, която си е вече тяхна и се разпореждат според зависи.

146

Анонимен

преди 1 година

Ленин, Сталин, Хрушчов, Брежнев и компания не успяха да ликвидират православнта църква. Даже един от тях обещал, че ще покаже на нарада "последният правиславен свещеник" по телевизията някои ден. Ако църквата може да премине през това и днес пал да е силна и популярна, не ви ли се струва, *** може би има Нечия помощ? И нима си мислите, че един шут, който играе ролята на героичен спасител, пието време вече изтича, щенусоее, са я "ликвидира"? Латинци, отоманци, араби, комунисти не усояха, че тоя ли

145

Анонимен

преди 1 година

До 191 - Знаеш ли колко навътре в Сибир трябва да идеш, че да намериш езичници? И колко малко са?

144

Анонимен

преди 1 година

До 191 - Хм ... Предполагам, *** режещите глави на комунисти са били български католици. Може да са били и български евреи-нацисти, знам ли!

143

Анонимен

преди 1 година

"Срамно мълчание от нашите медий за окупираните български селища от руснаците,в запорожка областа" - Не съм чувал за български селища в чужди страни.

142

Анонимен

преди 1 година

"Православната църква НИКОГА не е гонила езичници, да се извиняват католиците. " - Владимир Расте, къде са ти очите :)

141

Колев

преди 1 година

Срамно мълчание от нашите медий за окупираните български селища от руснаците,в запорожка областа ,а те вече се оплакаха и в Бесарабски фронт пише че е забранено изкопаването на Български език ,няма какво да ми пишете минусчета,сам Путин нареди България като страна враг,така е русийски микерета

140

Мнение

преди 1 година

Ммм.. дааа.. на очите ли да си вярвам или на информация според която Вероятно! се провеждала кампания? А съвсем реално в Украйна бяха завзети руските църкви, а свещениците арестувани, бити и с малко късмет прогонени, а не убити..

139

Антинатовец

преди 1 година

*** пълни глупости пишете точно фашагите от Киев убиват и преследват техни митрополити от Киевската църква и ги подлагат на геноцид не от руска страна има атака . Питайте Ловчанският митрополит Гаврил как са му се оплаквали негови колеги от Украйна.

138

Само в Киев

преди 1 година

няма религиозни репресии ;) Ха ха ха фа!

137

Анонимен

преди 1 година

А църквата кога ше се извини за гоненията над езичници? Знаете ли колко лалко други религии са оцелели в Европа?!?!?!?!?/

136

Анонимен

преди 1 година

Ако ще се ориентира към Европа, Украйна трянва да скъса а религията. Вижте скандинавието - Едва 12-15% са религиозни.

135

Анонимен

преди 1 година

Явно доста неуки хора има там ...

134

Анонимен

преди 1 година

Това някаква православна магьосница ли е?

133

Киев

преди 1 година

Арестува или даже взима свещенници в плен и ги разменя като военнопленици! и Никоя църква на Запад НЕ протистира!

132

Анонимен

преди 1 година

До 181 - Той и Нетаняху е еврейн ... Но не иска да праща помош за Украйна ...

131

Анонимен

преди 1 година

"Кабалистът зеля ликвидира руската православна църква" - Сталон не успя да "ликвидира" църквата.

130

До авторката

преди 1 година

Как се храниш с тази уста след толкова *** на украински и американски задни части.Прочете ли какво си написала и мислиш ли че нормално разсъждаващ човек ще се върже. Може би само шараносаните за които говори професор Витанов четат статията и плачат от умиление.