159

Чугунолеяр

преди 1 година

До Анонимен 155 / Вземи се разходи до САЩ, за да видиш как загиват щатите и тогава пиши щуротии, щото изглежда от ваше село не си излизал. Това важи и за другите капиталистически държави, а Куба, Северн Корея и Русия са в небивал възход, нали така?

158

До Чугунулеяр..

преди 1 година

Кой е този, който го твърди..Същата газета в която се явяваш коментатор, погледни у съседната одая, не се вторачвай само в военната пропаганда..

157

АнонимеН

преди 1 година

До Студ без газ/ НЕ СЕ СПРЯ ДА СЕ ПОДИГРАВАШ С ПРОПАДНАЛИТЕ КОМУНИСТИ ОТ МОРДОРСКВА!

156

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН никой не прави СССР 2-3 или там каквото си решиш ,а тя неща дето ЦИПСО ги дрънка тук не вървят .

155

Анонимен

преди 1 година

До Студ без газ - "Тази година умрeхме от студ без руски газ. :D" Ако на това тази година му викаш студ ,не знам какво ще правиш ако наистина има зима и студ :)))))

154

До Боби

преди 1 година

Да не си съветвал Кисинджър? Много си умен!

153

АнонимеН

преди 1 година

До черваната шапчица/ ПРЕЗ 1986-ТА ГОДИНА КОМУНИСТИТЕ ОТ МОРДОРСКВА НАРЕДИХА ДА СЕ СПРЕ ЧЕРНОБИЛСКАТА ЦЕНТРАЛА ВЪПРЕКИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯТА ОТ УКРАЙНА, ЧЕ ТОВА Е ОПАСНО! В РЕЗУЛТАТ НАПРАВИХА ЯДРЕНА КАТАСТРОФА ОТ МОРДОРСКВА! СЕГА ПАК ПРАВЯТ КАТАСТРОФА В УКРАЙНА И СССР 2 ПАК ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ!

152

Чугунолеяр

преди 1 година

До Анонимен 147 / Кой е този, който го твърди, защото магазините и хранителните вериги са напълно заредени с всякакви продукти, лакомства и удоволствия. Освен това не е нужно да се разхождаш и пазаруваш, защото те правя доставки по домовете. Капитализъм раииш ли. Оппа, пропуснал си да отбележиш и това, че не се къпят, нямат газ, нямат електричество, събират дръвца за огрев и загиват бавно, но сигурно. Вие ме разсмяхте. Продължавайте все така. Тук веселбата е велика, като победите на Рассия.

151

Анонимен

преди 1 година

"30% от украинската жива сила и техника са унищожени от руската артилерия и армейска авиация." ------------------------------------------------------------------------------------ Повтарям го за тези, които постоянно пишат, че руските изтребители, щурмовики и бомбардировачи не летят над украинска територия. Не летят над украинската територия само тези модели руски самолети, които са въоръжени с далекобойни боеприпаси.

150

абе

преди 1 година

как тъй неуспешна контраофанзива? плана беше да гонят окупаторите и вече да маршируват към москва! ай, ай, - бай дънчо ще дърпа ушите на зеления плъх за изгорените милиарди и разбитите оръжия!

149

Анонимен

преди 1 година

Няма да има ядрена война..Така е няма да има..След първите руски удари с ТЯО, Западът ще развее бялото знаме..

148

Анонимен

преди 1 година

Браво на руснаците! Но все ми се иска там да е имало и нашенски евроатлантици, борещи се за ценностите на ес и нато!

147

Студ без газ

преди 1 година

Тази година умрeхме от студ без руски газ. :D

146

Анонимен

преди 1 година

Кадировците на Путин са на линия.

145

АнонимеН

преди 1 година

КОМУНИСТИТЕ В УКРАЙНА ТРЕПЕРЯТ ,ЗАЩОТО ЗИМАТА СИ ОТИВА А С НЕЯ СИ ОТИВАТ И ТЕ!

144

Ядрени боНби

преди 1 година

Много ясно, че ядрената заплаха е само за всяване на шок и ужас в плебса. Който изстреля ядрена ракета по живи хора официално подписва самоубийството си, както и вероятно обрича планетата Земя на смърт от радиация и ядрена зима за стотици години. Ако не и хиляди.

143

Анонимен

преди 1 година

Русия винаги е била една кална помийна яма..А на САЩ тепърва им предстои да се превърнат в такава...Историята е цикличен процес..

142

Анонимен

преди 1 година

Как контраофанзива като край Кремина няма руска атака? Вероятно става дума всъщност за друг участък от фронта може би или за пореден път просто си лъжат московците.

141

черваната шапчица

преди 1 година

През 1986 година пияните украински -ХОХЛИ взривиха Чернобил.Това доведе донякъде и до разпада на СССР.Всичко започна с Украйна и всичко ще свърши с Украйна.

140

Анонимен

преди 1 година

Няма да има ядрена война. Това са глупости на кремълската шaйка да държат слугите си в шок и ужас. СССР загубиха позорно в Афганистан срещу муждахидините, подпомагани от САЩ, СССР се разпадна, социализЪма умря и никой не използва ядрени оръжия. Това са фактите.