10

Тъпи мисирки

преди 1 година

Като начало, в Украйна всички опозиционни партии са забранени, а по телевизията се допуска само нацистко-бандеровска пропаганда. За другото не ми се пише защото не искам да се хабя за безмислени спорове с некадърни *** и най-големите сopocoидни пpocтаци на България, които коментират тук.

9

OZZY

преди 1 година

И авторката е като живота в Киев - почти нормална.

8

Сандо

преди 1 година

еми супер, щом всичко е нормлано в Киев да си живеят живота и да му се наслаждават

7

Ангел

преди 1 година

Ще е чудесно руснаците да загубят войната в Украйна, точно както беше чудесно, че американците загубиха войната във Виетнам. Добре е малките държави да печелят срещу големите империи, които искат да ги поробят.

6

Анонимен

преди 1 година

Зиг Хайл Джизъс Зеленски Антихрист! Спасителят със свастиките и викингските символи на блузата! Живот без ток, без вода, и под обсада, като в библейските времена! Джизъс Зеленски разпъна на кръст украинците, за да се спаси себе си! Зиг Зеленски Антихрист!

5

Анонимен

преди 1 година

Ооо боклукчията Сергей що не са го мобилизирали? Каква загуба.

4

Анонимен

преди 1 година

Над 95% от жителите са уверени в победата на страната си, като 69% казват, че са готови да търпят сегашните трудности "толкова дълго време, колкото е необходимо....... Те всички са на кока... free... ясно е

3

Супер

преди 1 година

И аз мисля така. Нормално е да се избият всички киевски фашисти. След като е толкова нормален връщайте " бежанците " нацистки

2

Анонимен

преди 1 година

Само дето през ден им пускат сирени и спят в метрото. Много яко.

1

Българин

преди 1 година

Малко по малко, Русия си освобождава териториите, окупирани от укронацистите.