210

Анонимен

преди 1 година

Да не съм пропуснал нещо по новините , кога са нападнали Русия че да водят отечествена война ?

209

пак аз

преди 1 година

Да, новата отечествена е и пак е срещу нацисти и фашисти, ама за украинците. Този път вие сте лошите медведчо.

208

Писател

преди 1 година

На този Медведев ако му се съберат тъпите изказвания може да се издаде книга, която да се продава като хумористичен бестселър. Този е 10 пъти по-смешен и от Путин и от Лавров и от Песков...

207

Анонимен

преди 1 година

До 228САЩ воюват срещу германци и италианци в Африка още докато германците са на 50 км от Москва, а влизат в Италия през Сицилия по време на Курската битка което кара Хитлер да пренасочи дивизии от Изток към Италия и Гърция.

206

TCT

преди 1 година

До Анонимен216 Кога откриха втория фронт? Когато видяха, че руснаците наближават Берлин.

205

О хо хо

преди 1 година

Отечествена е когато те нападат, а Не когато Ти нападаш! Украйна е Международно призната в СЕГАШНИТЕ СИ ГРАНИЦИ - тоест заидно с Крим и Донбас. Следователно няма как Те да ви нападат, а само се защитават. Те не искат руски територии. Но вие искате техните, тяхното Отечество. Значи за Украйна войната е Отечектвена, Не за вас!!! Представяте войната както Дяволът чете Евангелието! Войната е за земите и ресурсите на Украйна!

204

Анонимен

преди 1 година

По време на неговото президенстване Путин не падна ли със самолета на полския Президент Лех Качински когато летяха на специален реис по маршрут Варшава-Смолянск организиран специално с полския представителен държавен президентски самолет за отдаване почит на застреляните полски военни по времето на започването ВСВ от руските служби при които се оказали в плен и заради обстоятелствата с поемане на вината от Русия за изглаждане на отношенията бе съобщено,че Путин ще лети с тях в знак на добра воля

203

Хайл химарс

преди 1 година

Алкохолик - събеседник. Споко медунчо това няма лечение, като изключим смърта.

202

Анонимен

преди 1 година

Бля бля бля ама Русия напредва в Запорожието,просто е въпрос на време да тръгне и никакъв *** няма да спаси нацисчетата.

201

Конфуций

преди 1 година

Защо никой не иска да изпраща танкове в Украйна? Ами просто - защото при едно поражение ще се докаже преимуществото на Русия в бронираните машини, още повече че се говори за вкарване на Армата в сраженията. И Ейбрамс, и Чалънджър 2 и Leopard 2 са морално остарели танкове, модернизирани, да, но като цяло са си същите 50 годишни бракми. В момента никоя държава не иска да изгуби имиджа си на добре въоръжена и превъзхождаща с модерните си постижения в бойната техника

200

Фи16

преди 1 година

С конвенционалните оръжия , ситуацията е патова и не може да се постигне победа. Технологиите са напреднали, бойното поле е като на картинка и всичко се вижда и следи. Няма как някой да вземе превес ,без да жертва милиони убити ,което няма как да стане. Така че Русия стига е приказвала безсмислици. Ако иска победа , става само с ядрено оръжие,но тогава на сцената ще излязат другите играчи.

199

Дедо

преди 1 година

Аз не знаех че Отечествените войни са братоубийствени.

198

Таньо

преди 1 година

Евреите хасиди искат да опразнят и да заграбят Украйна.Войната е съдбовна.Нашите слепци си мислят че става въпрос за украинци. Нито за украинци нито за руснаци

197

Анонимен

преди 1 година

. И победата ще бъде наша - както през 1812 г., така и през 1945 г."...***.Победата беше на съюзниците.Без тях бяхте загубени.През ВСВ когато Хитлер напада руснаците Сталин не може да повярва и 9 дни не изтрезнява.Защото са имали договор за 10 г ненападение.Германците буквално ги помитат по пътя си.500000 убити в началото на инвацията.Сталин моли Рузвелт за помощ и получава стоки и продукция за 1 милярд долара.Също моли и да открият втори фронт на запад което и се случва.

196

Анонимен

преди 1 година

Войната е отечествена, ама за украинците. Тоест за тези славяни които искат да се откъснат от комунистическия примитивизъм и елементарщина на съседите. Така, че кой ще спечели войната е ясно. Рано или късно и колхозника ще проумее, че светът се управлява от тези дето произвеждат нещо, основно наука. Това яйцеглавите комунистически мозъци не могат да го проумеят. Затова ще наторяват чужда земя, а жените им ще карат ЛАДА.

195

ХМ

преди 1 година

ЩОМ Е ОТЕЧЕСТВЕНА ПОСЛЕДНА СПИРКА БЕРЛИН/ ИЛИ БЕЛАТА КЪЩА ПРЕЗ ЛОКВАТА/

194

АнонимеН

преди 1 година

НОВИЯ МЕДВЕДОПУТИН ЩЕ ПУКЯСА КАТО СТАРИЯ :D

193

Анонимен

преди 1 година

Оня ден в Хепи един украинец казва на сервитьора, че му е донесъл топла бира, а сервитьора му изкрещя: А ВИЕ В УКРАЙНА ЩО БИЕТЕ БРАТУШКИТЕ, А?

192

Анонимен

преди 1 година

Кой казва че Путин бил виновен.Байдън е виновен.

191

Анонимен

преди 1 година

България 1988- 9 милиона.България 2023- 6 милиона.Без коментар